Nye utfordringer på Øvrevoll


Elione Chaves rir vår banker på Øvrevoll torsdag.
Elione Chaves rir vår banker på Øvrevoll torsdag. Foto: hesteguiden.com

Vrien V65-omgang! Banker har imponert! Frekkis varslet full form sist! Våre galoppeksperter byr på nytt snadder fra hjemmebanen Øvrevoll!

Sportspills meny:

Tippekupong: Rosenborg kan ikke slappe av

På torsdagens langoddsprogram er det tettpakket med kamper fra Europa League-kvalifisering og internasjonale treningskamper.

Gleder du deg til Premier League-start? Allerede nå kan du sjekke ut Nettavisens helt nye fantasy-spill og melde opp ditt lag! Hovedpremien er en VIP-tur til sesongstart 16/17.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Våre galoppeksperter jobber på, og selv om det har vært litt stang ut de siste omgangene så har dem levert varene så det har holdt de siste mnd. Høydepunktet i denne mnd kom på Øvrevoll 9. juli, og da ble lukene tømt! 

Tipsene som da ble servert var meget sterke, og hele fire systemer suste inn! Sjekk ut følgende:

System 1: (fire andeler a kr 1500): Bankerfritt. Her ble det en sekser og 25 femmere: total utbetaling 73 861 kroner
System 2: (fire andeler a kr 1000 – her ble andrevalget 3 Manchego i V65-5 bankerspilt – dette ble levert to ganger): en sekser og 25 femmere: total utbetaling kr 73 861 kroner
System 3:
(fire andeler a kr 1000) – her ble andrevalget 2 Loire bankerspilt i V65-6 – dette ble levert en gang): en sekser og 27 femmere: totalt utbetaling kr 75 291 kroner.

I tillegg til systemene var det ti andre andelslag, stort sett fire andeler a kr 500, men også et par stykker på 5 andeler a kr 300, som alle fikk tre femmere (805 kroner per femmer).

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fullklaff på Mantorp 21. juli - Kr.58 766 innspilt!

Det ble ikke uventet litt vrient å være spiller under JACKPOTOMGANGEN på Mantorp tirsdag 21. juli. Et av våre V64-systemer (Fire andeler a 1000) kom dog i mål, og det betalte ut flotte Kr.58 766,-. Systemet satt igjen med singel utgang på et av våre herlige objekter denne tirsdagen - Ågårds Mats (6-valg - 7,1%)! Vi gratulerer på det varmeste de som kjøpte en andel, og kan love mye mer moro i tiden som kommer.

Vi gir deg tips til følgende baner på torsdag:

Kl.12.20 - Visby (V4)

Kl.13.40 - Bjerke (V5)

Kl.18.50 - Drammen (V5)

Kl.19.25 - Øvrevoll (V65)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vurderinger av Birger og Morten til Øvrevoll torsdag:

4 Hoku i V65-1 er en av Skandinavias beste hopper. 1600 meter gress på Øvrevoll er perfekt, og hun vant dette løpet på i fjor. De tre startene i år har vært imponerende, særlig da hun ble treer på Täby etter trøbbel underveis. Banker på de flate bongene.

I de fem øvrige løpene er det flere fallgruver. Her blir det særdeles viktig å gå kort og bredt i de rette avdelingene. At det kommer et par smeller torsdag, føler vi oss overbevist om.

Vi tror det kan rekke med duoen 1 Fredde, og 6 Golden Globe i V65-6. Her er distanse, form, og underlag det rette.

En luring kan 1 Nataniel være i V65-3. Spurtet flott sist og 430 meter lenger skal bare være et pluss.

Interessant V75-omgang venter i Bergen på Lørdag!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag, og bli med i kampen om millionene!