Nykommer bankes direkte


Eirik Høitomt kjører vår banker på Jarlsberg. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Eirik Høitomt kjører vår banker på Jarlsberg. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Banker som er milevis bedre enn grunnlaget sitt! Frekkis som kan alt på en god dag! En spennende V65-omgang venter på Jarlsberg fredag!

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V65 Solvalla: Vi jakter nye fremganger
V75 Forus:
Enorm V75-omgang med 13 millioner i potten
Skiskyting menn: Ole Einar duger i massevis
Skiskytterdobbe
l: Nå gjelder det for Tiril
Oddstips 1: Lite bedring uten Moyes
Oddstips 2: Forest i sprek fredagsdobbel
Oddslangskudd: Caen blir ikke tatt seriøst
TV-kampene: Slik ser du helgens fotballkamper

Bjerkefest for tolv siste info bonger 9. desember!
Hovedbankeren på forslagene på Nettavisen, Patricia Hastrup, ble ikke bedre enn nummer tre. Men Nettavisen lager som kjent også alternative kupongforslag på Eksperten. Det var det ene av to oppsett under Leirvågs V76sisteinfo (16 lag her hadde Yazmina banker og samtlige fikk en sekser), mens det andre oppsettet hadde 2 Lobster's Sam som banker.

De som fikk sju rette hadde alle Lobster’s Sam som banker. Sjekk følgende:
Fire lag med fire andeler a kr 125 – 1 syver og 13 seksere – 37 759 kr tilbake per stk
Ett lag med ti andeler a kr 100 – 1 syver og 16 seksere – 40 025 kr tilbake
Fire lag med fire andeler a kr 250 – 1 syver og 16 seksere – 40 025 kr tilbake
Ett lag med fem andeler a kr 200 - 1 syver og 16 seksere – 40 025 kr tilbake
To lag med fire andeler a kr 500 – 1 syver og 20 seksere - 43 321 kr tilbake

Leirvåg hadde en strålende rank onsdag. Sjekk følgende:
V76-1 - 2 Tem Mixi – førstevalg (2.valg i spillet)
V76-3 – 5 Kjappe Tina – førstevalg (6.valg i spillet)
V76-4 – 13 Smedtora – førstevalg (3. valg i spillet)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det var ikke helt lett å finne en klink banker på Jarlsberg fredag. Vi sparte dagens sikre holdepunkt tilslutt, og her tror vi altså MYE på nykommeren 12 Worst Nightmare. Sjekk ut følgende:

V65-1 : 4 Arc Va Tout – Har alltid vist stor kapasitet, men den har slitt med å være veldig ujevn/usikker. Nå ser den betydelig mer stabil ut, og den bare dundrer på for tiden. Har radet opp med knallsterke prestasjoner, og den var også kolossalt bra nå sist. Tåler tøffe opplegg, og sjansene for at den ligger på til fire strake burde være meget gode. SPILLES!

V65-2 : 12 Løkki Ess – Møter billig motstand fredag, og den prøves som et frekt objekt. Etter en lengre pause nå sist ble den sittende bom fast i mål, og det var godt med krefter igjen på tanken. Har den tatt det løpet på riktig måte, og er kanskje enda bedre nå, ja, da er den god nok til å runde denne gjengen. PASSES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-3 : 7 Angelbreed – Blåser fort til tet, og da kan dette løpet være over. Her er det nemlig svært billig imot, og det skal ikke så mye til for å vinne dette. Var litt dorsk i tet sist, men den svarte sikkert unna på en OK tid. Burde kunne under 18 på distansen, og da sier det seg selv at den ikke blir enkel å ha med å gjøre. MOTIVERT!

V65-4 : 2 Drivin – Kommer ut etter en liten pause, og det har nok bare gjort godt. Kan muligens komme seg tidlig foran på fredag, og finner den bare ikke på noe tull da, ja, da skal favoritten få kjørt seg. Er normalt sett en av fire som kan vinne dette løpet, og den må med på alle seriøse bonger.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 7 Recommendational – Tok en fortjent seier sist, og den pleier å være med der foran hver gang. Har bitvis blitt tøft matchet, og den skal duge godt i klassen på en vanlig fredag. Sporet er ikke noe pluss, men med flyt/tempo så går denne alltid til mål. Vårt drag i et ganske jevnt løp.

V65-6 : 12 Worst Nightmare – I en omgang uten de helt klare bankerne så støtter vi oss nok en gang til Eirik Høitomt. Kommer her ut med en nykommer som er BETYDELIG bedre enn det grunnlaget som den har på konto. Høitomt er opp på sin springer, og varsler om klare ambisjoner selv om sporet ikke ble som ønsket. Distansen er bare et pluss, og uten noen hindringer på veien så skal dette dreie seg om en SOLID MULIGHET! ALL IN!

Rolf Lerum er din veileder mot hele 13 millioner i V75-spillet lørdag! Her kan du kjøpe deg inn i bonger med en pris fra fra Kr.50 til Kr.2 000,-.