Gå til sidens hovedinnhold

Nytt lunsjsnadder blir servert i Sverige

Banker med hysterisk form! Frekkis fra Norge! Storskrell som virker å gå helt under raderen... Lindesberg disker opp med en deilig fredagslunsj!

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V65 Biri: V65-jackpot med talentfull banker
Tippetips: Midtukekupong på fredag
Oddstips 1: Fredagsdobbel til over fem ganger innsatsen

JACKPOT-FREDAG! Det er mye penger å spille om denne fredagen, og vi er ordentlig sugen på en flying start på weekenden. Først skal vi til Lindesberg, og her er V65-lunsjen i gang kl.12.45. Biri står for den norske V65-omgangen kl.18.55. HER ER DET JACKPOT MED 306 293 EKSTRA I SEKSERPOTTEN! Sist ut denne fredagen er Boden, og her begynner V64-1 kl.19.30. Her er det også JACKPOT, og det ligger 764 344 ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lindesberg åpner portene for året, og sommerbanen gjør det med en herlig V65-lunsj. Vi byr på et par superdype objekter, og bankeren som vi landet på tror vi MYE på. 1 Final Dream i finalen har sett helt fantastisk ut på slutten, og vi blir veldig overrasket om den ikke leder sitt løp fra start til mål. ALL IN! Ta rygg på følgende:

V65-1 : 1 Frequency AM – Har løftet seg, og dette ser veldig riktig ut på forhånd. Var ute mot GODE hester sist, ble med på tøff kjøring innledningsvis, før det etter hvert ble tredje innvendig. Fant ingen luker tilslutt, og den satt bom fast som ubrukt. Jorma Kontio opp er et solid pluss, den er kjapp i vei, og kan umulig bli enkel å plukke ned i et løp som dette. VI TROR HARDT!

V65-2 : 1 Furderud Prinsessa – Var bra etter pause på en løs bane sist, og den måtte kun se seg slått oppunder mål. Er normalt forbedret med det løpet i kroppen, den har fordel av å ha pisken med seg, og feelingen er at denne har en meget god sjanse å lede et løp som dette fra start til mål. Det er nemlig alt annet enn tøft i mot…

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-3 : 2 Invite Boko – Ble det galopp for fra et trangt spor sist, og siden var det ikke enkelt å hente noe tilslutt da det ble kjørt sakte innledningsvis. Gangen før ble det også tidlig galopp, men da var den BUNNSOLID, og vi gav den et klart pluss i kanten. Har kapasitet litt utover det grunnlaget den har på konto, og med auto kommer vel den seg OK avgårde? Motstandsmessig er det billig i mot, og vi iler til med tipsnikken.

V65-4 : 14 Mcgarret – Ser fakta ut til å gå helt under raderen her, og det mener vi er dundrende feil. Har gjort fire løp i år, og den har vært meget god hver gang. Sist leverte den en bunnsolid avslutning, og tapte kun for en smygkjørt Rocky Bear. Gangen før fullførte den enormt sterkt bak veldig gode Iwan Boko. Vår klokke viste da 12,2 s 1000m. Her skremmer ikke motstanden, distansen takler den fint, og med litt flyt på veien har denne form til å skrelle. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 11 Stonecapes Pecca (denne ble strøket fredag) – Er i bunn å grunn en ordentlig bra hest i grunnlaget, men det bryr ikke spillerne seg om for de dømmer den nord og ned. Hadde faktisk kun 3,8% av innsatsene på seg når dette tipset ble lagt ut. Har kun gjort 18 løp, og den har fakta vært på trippelen i 11 av dem… Kommer nå ut etter pause, den står nesten på kronen riktig inne her, og med tempo kan den skrelle. Settes helfrekt først i et ellers jevnt oppgjør.

V65-6 : 1 Final Dream – Har et drømmeløp foran seg, og dette er dagens i særklasse beste banker. Den vant sprettlett fra tet sist, mens den var helt rå på 11,6 fra dødens nest sist. Har gått med BIKE de to siste gangene, men den var også brenngod med vanlig vogn tredje sist. Er rett og slett i en helt spinnvill form, og vi kan ikke helt se hvordan denne skal tape et løp som dette fra tet. ALL IN!

Kommentarer til denne saken