Ohlsson sender oss til lukene

Ulf Ohlsson kjører en av våre bankere fredag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Ulf Ohlsson kjører en av våre bankere fredag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

To bankere! Lärlingslopp med to godbiter! Frekkis som så lysende ut i målgangen med alt igjen sist! På fredag så skal vi hente cashen på Solvalla!

Sportspills meny fredag/lørdag:
V65 Jarlsberg: Vi byr på en frekk banker
V75 lørdag: Dobbel sjuerpott med Support Justice
V5 Bjerke lørdag: Ikke helgrønt på Bork'en
Tippemagasinet: Nettavisens nysatsing på Tippeligaen
Oddsdobbel: Frisk variant til 4,41 i odds
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille
TV-fotball: Sjekk ukens oversikt over TV-fotball

Det ble servert MEGET STERKE tips til lunsjen på Bjerke torsdag 16. april. Alle våre V5-forslag satt, og det lille forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.180, ja, det betalte ut flotte Kr.4 874,-. Lunsjforslagene våre spilte totalt inn litt over Kr.70 000 denne herlige torsdagen, og vi håper at du var med på moroa.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi står ovenfor en praktfull helg med en rekke høydepunkter! På Bjerke lørdag er det DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet, og vi får dessuten stifte bekjentskap med stjernen Support Justice (V75-2) som skal ha en blåser i kroppen før Olympiatravet neste lørdag! Om kvelden samme dag på Färjestad er det jackpot i V65-spillet. Vi kommer tilbake med fyldige tips til begge baner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Helgen innledes som vanlig på Solvalla, og vi liker disse V65-omgangene fra hovedbanen i Sverige. Denne fredagen så garderer vi ganske bredt innledningsvis, men avrunder med to V65-bankere.Sjekk ut følgende:

V65-1 : 1 Claude Guegan – Blir hardt betrodd i innledningen, og fra tet så kan den selvfølgelig renne unna. Har blitt sittende bom fast med mye krefter igjen i årets to løp, og den er bedre enn rad. Vi er dog noe usikker på hvor hard den er i skallen om den må gå foran, og det er nok ikke uten grunn at den er blitt passivt kjørt i årets to første løp. For oss er favoritten kun en gardering som selvfølgelig skal med. 3 Al’s Winnermede – Er en spennende 4-åring i årsdebut. Er herdet mot mye bra hester, og den hadde et solid fjorår. Blir nok ikke bøttet med i årsdebuten, men løser det seg, ja, da kan den sitte der direkte. PASSES!

På lørdag er det DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet. Hele 18 millioner venter en alenebong, og vi har en strålende meny er i vente. Allerede i dag kan du kjøpe deg inn i våre V75-andelslag på Eksperten:

V75-andelslagene våre finner du ved å klikke her

V65-2 : 5 Griminal Jack – Stig H. var ikke fornøyd med Tom Tom Del Sauro i tirsdagsjobbet, og dermed så kan fort den store favoritten være i trøbbel. Ideen vår er lynrask fra start, og den var klart positiv sist etter pause. Fikk da trykk på seg hele veien av talentet Bering, og det er ikke noe å si på at den måtte gi seg litt på oppløpet. Banen var dessuten subbete, og gav ikke noe. Nå har den fått denne blåseren i kroppen, den kan ventes enda et knepp forbedret, og det kan fort dreie seg om tet og slutt.

V65-3 : 7 Ganador – Et småskummelt «lärlingslopp» er i vente, men hvor det også finnes interessante bud! Ideen vår rykket man skoene av bak sist, og hesten gjør et knallsterkt løp etter tidlig galopp. Taper kun for Ägir Briljant etter en avslutning i 12-fart, og vi gav den et klart pluss i kanten. Kusken har vunnet 10-løp de siste to årene, og havner man bare ikke på vingel nå så kan den slå til! OBS! 5 Global Princess – Dette blir garantert et av dagens store skrik. Gikk nemlig helt enormt etter galopp sist, og vi hadde 12,5/1000m på den. Har ikke det løpet kostet mer enn det smakte så kan den opplagt slå til nå. Dog er kusken her svært urutinert…

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-4 : 5 Laura Roc – Kan fort slå ut i full blomst i år, og den skal bli spennende å følge. Har nå fått seg to løp i kroppen etter at vintertreningen er gjort unna, og her er det form pågang! Nå sist ble den sittende bom fast som PIGG, og den så veldig fin ut for dagen. Skal normalt sett bare bli bedre og bedre fremover, og dette er en passende oppgave for draget vårt. PASSES!

V65-5 : 2 Global Resistance – Amatørløp hvor ideen vår blir blytungt betrodd. Har også ekstremt fine betingelser foran seg, og motstanden som venter kunne nesten ikke ha blitt billigere enn dette. Kusken kjører noen få løp i året, og han ligger stortsett på rundt 30% seire i et vanlig år. Vant 5 av 16 i fjor. Året før så ble det 7 av 23. På fredag kommer årets første seier, og vi tror på tidlig tet og slutt. BANKER!

V65-6 : 7 Whitehouse Express – Er en VELDIG bra 4-åring som vi stadig blir mer imponert av. Nå sist så avviser den lett en såpass god hest som Mellby Collector, og den vant fakta med krefter igjen. Er kjapp i fra start, og det vil overraske oss om noen innvendig tør å svare denne. Normalt sett så burde den komme seg tidlig foran, og da er definitivt dette hesten å slå. Må ha en flott mulighet, og for oss er dette et klart førstevalg.