Pål Buer herjer på Forus


Pål Buer har flere store sjanser i V65-spillet på Forus. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Pål Buer har flere store sjanser i V65-spillet på Forus. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Banker med fremtiden foran seg! Formen er pågang, og nå utfordrer den en stor favoritt! Supersjokk som virker klart forbedret i ny regi! Vi byr på nytt snadder!

Sportspills meny tirsdag:
V4 Boden:
Ny åpen V4-omgang fra Sverige
V5 Bjerke:
HC byr på en luring
Oddstips 1:
Chicharito er i sitt livs form
Oddstips 2:
Man kan stole på Müller

Supertreff for tre V75-systemer på Bjerke 21. november!
TRE V75-systemer suste inn på Bjerke, under den fantastiske V75-omgangen, hvor vi altså spilte i felles pott med svenskene!

Systemene Lerums eksklusive (Fire andeler a 3000) samt Lerum storpottsystemet (Fire andeler a 1250) x 2 satt som de skulle. Lerums eksklusive betalte ut Kr.161 039, mens de to andre betalte ut Kr.151 595,-. Vi gratulerer så mye til dem som tok rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-suksess på Solvalla 20. november!
Vi har gjort det skarpt om fredagene på Solvalla, og her har det vært flere oppturer både i V65 + V4-spillet de siste ukene. På fredag ble det svært vrient, og ingen fikk seks riktige i V65-spillet. I V4-spillet ble det også vrient, men her traff vi godt på to bonger på Eksperten. Bongene het Lerums V4fest, og hadde en innleveringspris på Kr.1 200 (Fire andeler a 300). Begge disse bongene betalte ut fantastisk fine Kr.34 822,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Dagens nøkkelkusk, Pål Buer, har flere store sjanser i dagens V65-omgang på Forus. Vi velger også å banke Pål Buer, og 7 Eloise Scott (V65-2) er en hest vi tror mye på i dag. Har sett helt uslagbar ut to ganger på rappen, og denne kan ikke vi gå i mot. Sjekk ut følgende:

V65-1 : 5 Jet Coral (3,3%) – Vi stoler ikke på den store favoritten, og i hvert fall ikke når den står til slik som her. Om den likevel skulle komme seg til tet uten å galoppere, ja, da har den naturligvis en bra sjanse. Vi velger imidlertid å rette søkelyset mot en hest som på ren kapasitet er like god som den store favoritten. Etter en down så var igjen Jet Coral forbedret nå sist. Om den skulle være ytterligere forbedret til løpet på tirsdag så burde den være med helt der fremme. TAS MED SOM EN SKRELL!

V65-2 : 7 Eloise Scott (58,9%) – Er en VELDIG bra hoppe som Pål Buer/Bengt Hagen har handlet inn til landet. Har tatt to strake seire, og den har sett meget sterk ut ved begge anledninger. Har rett og slett vunnet svært enkelt, og den virker til å ha MYE inne i forhold til det grunnlaget som den har på konto. Her er det ikke spesielt hardt i mot, og skulle det ikke bli helt feil på veien så må dette dreie seg om en topp sjanse! BANKER!

V65-3 : 8 Doktor Jaros (7,5%) – Har fått noen løp under vesten etter at den kom hjem igjen til Geir Gudmestad, og det har den også trengt. Var godkjent nest sist, mens den også var helt OK sist. Fungerer den som den skal, ja, da er dette den hesten i feltet som tåler å bli brukt litt underveis, og et lite felt er også kun et pluss. Blir etter vår smak for lite spilt her, og vi heiser den opp som en helaktuell frekkis!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-4 : 1 Torijerka (26,9%) – Er en 4-åring som utvikler seg fint for tiden, og med slike betingelser som dette er den spillbar. Avsluttet meget bra etter et spareopplegg sist, og den kom til mål med krefter igjen. På tirsdag er det nok teten som gjelder, og den trenger ikke å bli veldig enkel å fange om den fortsetter å utvikle seg. VÅR IDE!

V65-5 : 4 Independent O. (61,8%) – Har funnet storformen, og den har BLÅST inn til to enkle seire på slutten. Er kolossalt speedig når den får gå med i rygger, og nå som også formen er på plass så duger den svært godt i disse løpene på Forus. Har selvfølgelig en NY SOLID mulighet med flyt! 5 Berlusconi (3,5%) – Kan være supersjokket i løpet. Har gradvis blitt bedre i ny regi, og nå sist satt den bom fast med rubbet igjen. Den så veldig bra ut for dagen, og det er tydelig at storformen ikke er langt unna. SJOKKER!?

V65-6 : 12 Calypso H. (34,6%) – Det er ingen tvil om at 4 La Reina leder dette veldig lenge om den ikke får trykk på seg. Dog er Rush Hour med i dette løpet, og den lager tempo om den bare kommer frem i dødens. Calypso H som vi plasserer først blåser denne gjengen med tempo, men den trenger altså litt fart om den skal rekke frem. Har vært helt strålende to ganger på rappen nå, og spesielt sist på Sørlandet så imponerte den stort. TAS MED PÅ ALT!

Det er DOBBEL-SYVERPOTT i Drammen lørdag! Rolf Lerum er din veileder mot millionene! Under kan du kjøpe deg inn på bongene: