Perfekt oppgave for Opera


Opera og Tom Erik Solberg er en samspilt ekvipasje som blir store favoritter i V65-4 på Biri fredag.
Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com
Opera og Tom Erik Solberg er en samspilt ekvipasje som blir store favoritter i V65-4 på Biri fredag. Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com

Seiersvante Opera har en perfekt oppgave i V65-4 på Biri fredag og blir Nettavisens soleklare V65-banker.

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V75 Bjerke lørdag: Dobbel sjuerpott med verdensstjernen
V64 Romme:
En diva berger fredagskvelden
V65 Solvalla:
Sundberg har bankeren
VM håndball: Norge leker seg til finalen
Oddstips 1:
Ben Arfa har løftet Nice
Oddstips 2:
Polen kan sjokkere igjen
Skiskyting Pokljuka:
Råsterke tyskere
TV-fotball/streming:
Her er helgens meny

På vei inn i en ny superhelg, som blant annet byr på divisjonsfinaler og dobbel sjuerpott på Bjerke i V75-spillet lørdag, er det nok å henge fingrene i denne fredagen. Som vanlig starter moroa på Solvalla fredag ettermiddag og der er det som vanlig både V65 og V4. Til kvelden er det duket for V65 fra Biri og V64 fra Romme.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det klaffet ikke veldig bra på Bjerke onsdag, men torsdag ble det ihvertfall bra treff på lunsjløpene i Umeå og på Bjerke. Nettavisen har uansett levert svært fine tips den siste uken og her er et lite utvalg:

Supertreff på Momarken 15. desember!
Under jackpotomgangen på Momarken 15. desember så ble det supertreff! Hele NITTEN av våre bonger på Eksperten med en innleveringspris fra med andelslag (10 andeler a kr 100 - 4 andeler a kr 250 - og 5 andeler a kr 200) til 2000 kr (4 andeler a kr 500) suste inn. Disse lagene het "Lerums lekreV65", og betalte ut hhv 24 415 kr og 24 739 kr. ALL IN bongen med en innleveringspris på 1 470 kr (4 andeler a kr 373) suste også inn, og den betalte ut 37 166 kr. Nettavisens store forslag (innl.pris kr 960) satt også, og for dem som fulgte den, ja, de kunne hente ut hele 24 415 kr.

På Eskilstuna samme kveld, så ble det servert STERKE V64-tips. Nettavisens lille bong med inn.pris kr 210 satt som den skulle, og den betalte ut fine 4 627 kr.

960 ble til 18 210 kr i Boden fredag.
Under Boden sin herlige jackpotomgang sist fredag, gjorde vi det skarpt. Nettavisens spilleforslag (innl.pris kr 960) satt som et skudd, og den betalte ut fantastisk fine 18 210 kr. På Eksperten suste HELE TI av våre flate bonger inn.

På Jarlsberg samme dag ble det fullklaff for tyve av våre siste info bonger på Jarlsberg. Bongene hadde en innleveringspris på hhv 450 kr (4 andeler a kr 125 og 5 andeler a kr 101) til 1960 kroner (4 andeler a kr 500). Disse betalte ut hhv 4 870 kr og 5 385 kr.

Bjerkefest for tolv siste info bonger 9. desember!
Hovedbankeren på forslagene på Nettavisen, Patricia Hastrup, ble ikke bedre enn nummer tre sist onsdag. Men Nettavisen lager som kjent også alternative kupongforslag på Eksperten. Det var det ene av to oppsett under Leirvågs V76sisteinfo (16 lag her hadde Yazmina banker og samtlige fikk en sekser), mens det andre oppsettet hadde 2 Lobster's Sam som banker.

Fire lag med fire andeler a kr 125 – 1 syver og 13 seksere – 37 759 kr tilbake per stk
Ett lag med ti andeler a kr 100 – 1 syver og 16 seksere – 40 025 kr tilbake
Fire lag med fire andeler a kr 250 – 1 syver og 16 seksere – 40 025 kr tilbake
Ett lag med fem andeler a kr 200 - 1 syver og 16 seksere – 40 025 kr tilbake
To lag med fire andeler a kr 500 – 1 syver og 20 seksere - 43 321 kr tilbake

Overlegent beste hesten
På Biri fredag var jeg aldri i tvil om bankeren. Svært seiersvante har fått seg en velfortjent pause et par måneder, etter å ha vunnet seks løp og tatt fire andreplasser på årets elleve starter. Trener Morten M. Ottersen har ventet inn fredagens oppgave og setter igjen Tom Erik Solberg opp som kusk. Opera står perfekt til på strek, kommer til å få overta teten ganske raskt, og møter slett motstand. En frisk 5 Opera taper ikke V65-4/V5-1 på Biri fredag og jeg bankerspiller i både V65 og V5.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Låser på to
En haug med slitne elitehester på farten i V65-1, der jeg har feeling for at meget startraske 6 Shaman Star M. kan få en etterlengtet seier. Men det er raske hester på innsiden og ikke gitt at hesten får tet. Jeg garderer kun med favoritten 5 Quincy Frontline som var meget tapper fra dødens sist. Er helt klart god nok til å vinne dødens her, men skulle Shaman Star M. få tet uten veldig mye kjøring, er det ikke gitt at denne blir enkel å slå. To hester på bongene i V65-1.

Ottersen har mer på lager
Det måtte travritt til for at Morten M. Ottersen-trente 2 Grundsvold Loke skulle få sin første årsseier i 2015. Og når det først kom en, så kom det en til og Grundsvold Loke har vunnet begge monteløpene han har startet i. Trener Ottersen har funnet en ny flott oppgave til sin adept og hesten blir min klare favoritt i V65-3 og er uten tvil en bankerkandidat og på det minste forslaget bankerspiller jeg.

Jeg har dog respekt for tøffingen 9 Nordby Sleipner som både har vunnet monte og travløp i sine to siste starter. 40 meter tillegg på Grundsvold Loke høres tøft, men det er få hester med og ikke helt umulig for hesten.

Malmin med frekk DD-banker
Jeg hadde ikke trodd jeg skulle oppleve å lansere 4 Sentry Holmsminde på en 2100 meter, men hoppa til Tom Forkerud gikk til mål så det suste i Drammen sist og hadde nær hentet igjen vinneren Illusion. I V65-6/DD-2 står meget startraske Sentry Holmsminde i et perfekt fjerdespor bak bilen, og selv om det står raske hester på innsiden, er det svært gode tetsjanser.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Møter i all hovedsak hester som ikke preges av at de kan gjøre altfor mye selv, og dette kan hoppa lede hele veien. DD-avdelingene er vidåpne fredag og jeg klemmer til med 4 Sentry Holmsminde som min DD-banker i DD-2.