Peter tilbake i vinnersirkelen


Peter Untersteiner er høykaktuell til fredagens V65-løp på Vaggeryd.
Peter Untersteiner er høykaktuell til fredagens V65-løp på Vaggeryd. Foto: hesteguiden.com

Peter Untersteiner har faktisk ikke vunnet løp i Sverige den siste uken. Fredag har han en rekke fine vinnersjanser i V65-omgangen på Vaggeryd, deriblant Nettavisens V65-banker.

Sportspills meny fredag/lørdag:
V64 Gävle: V64 med norske hester i favorittsjiktet
V65 Jarlsberg: Knallfrekk jackpotbanker
V75 Drammen lørdag: Dobbel sjuerpott og kanonløp
V5 Drammen lørdag: Kristine jakter NM-tittelen
Oddstips 1: Flott mulighet for Lillestrøm
Oddstips 2: Ny nedtur for Derby
Premier League: Sjekk Nettavisens Premier League-app

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av den svenske travredaksjonen Snoken.

En fantastisk trav- og galopphelg står for tur. Lørdag er det dobbel sjuerpott i V75 med blant annet Drammens store femårsløp for kaldblodshester der hele 500 000 kroner venter vinneren. Søndag er det gedigen Derby-fest på Øvrevoll med internasjonal V64 som herlig trekkplaster.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men allerede fredag er det nok å henge med på. Fredag ettermiddag er det V65 og V4 fra Vaggeryd. Fredag kveld er det V64 fra Gävle og jackpotomgang i V65-spillet fra Jarlsberg travbane, der jeg byr på en helfrekk banker.

Nettavisen i fin flyt
Torsdag ble det ny flott klaff for det minste V65-forslaget på Klosterskogen (innl.pris kr 180). Det forslaget inneholdt en sekser og ti femmere og betalte tilbake 1 483 kroner.

Sist fredag ble det enda bedre klaff for mine V65-tips til Biri. 6.valget og treprosenteren 1 Selmas Classic ble fanget på fire hester. Det mellomste V65-forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 432) fikk dermed en sekser og 17 femmere og betalte tilbake meget pene 5 296 kroner.

Sist lørdag fulgte jeg opp med strålende klaff i V5-spillet på Momarken. Det minste spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 150) satt klokkerent og utbetalingen ble pene 2 119 kroner. I 5-3 var fjerdevalget Roli Eld mitt klare førstevalg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fine treffere også i Sverige
Mandag ble det flott klaff i V64-spillet fra Färjestad for Nettavisens samarbeidspartner Snoken . Det største V64-forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 945) betalte tilbake pene 6 228 kroner.

Suksess for det lille forslaget
Tirsdag ble en ny flott kveld til V64-løpene på Skellefteå. Det minste forslaget (innl.pris kr 168) fikk seks rette og sammen med 12 femmere, ble det meget pene 3 869 kroner tilbake. Niendevalget og 1,8 prosenteren 10 Valle Streamline i V64-5, ble fanget på kun fire hester.

Det ble klaff for tredje dag på rad for Nettavisens samarbeidspartner Snoken til V4-løpene på Solvalla onsdag. Det største spilleforslaget (innl.pris kr 960) hadde markert for samtlige hester i V4-4, og fanget dermed storskrellen og 69-oddseren Gin T. Deluxe. Den hesten sendte utbetalingen opp i meget pene 6 862 kroner.

Det ruller altså på jevnt og trutt med pene gevinster, og lettløst er det definitivt ikke på Vaggeryd fredag som byr på V65, V4 og DD. Peter Untersteiner er på plass og han kusker bankeren som starter innenfor både V65, V4 og DD.

Snokens vurderinger til Vaggeryd:
Det handler om 4 Daisy Boko som starter i V65-5/V4-3/DD-2. Femårshoppa har vært solid på slutten og har et flott startspor i ettermiddag. Amerikanervogn og skoløst har gitt hoppa en ekstra veksel, og motstanden i ettermiddag er ikke avskrekkende. Peter Untersteiner har faktisk ikke vunnet løp i Sverige den siste uken, men vant to løp på Charlottenlund søndag. 2640 er ikke noe minus for 4 Daisy Boko og vi bankerspiller henne i samtlige spillformer.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Knutsson sporer hele veien
V65-6/V4-4 er et langløp over 3140 meter der 6 Xlnt Conways Class blir stor favoritt. Men fra strek og som svært sannsynlig tethest starter 1 Global Majesty og Kent Knutsson. Hesten har surret mye med galopp på slutten, men på kapasitet er denne bra. Vi har god tro på at Kent Knutsson kan lede dette løpet fra start til mål og synes denne er meget spennende i ettermiddag.