Praktfull jackpotomgang på Jarlsberg


Eirik Høitomt, og King Royal har et riktig løp foran seg på fredag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Eirik Høitomt, og King Royal har et riktig løp foran seg på fredag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Jackpot med 399.868 ekstra! Vrien, og spennende omgang! Lekre objekter viser veien mot store kroner! Du blir vel med på moroa!?

Sportspills meny fredag/lørdag:
V65 Solvalla:
Djuses stjerne innfrir på Solvalla
V5/V4 Øvrevoll: Herlig ettermiddag på Øvrevoll
V64 Romme:
V64-omgang med et sjokk fra Norge
V75 Sørlandet:
Herlig V75-omgang med dobbel-syverpott
Oddstips 1: Målrikt bunnoppgjør i Bundesliga
Oddstips 2:
Fransk formdobbel til deilig odds

Nye solide tips ble servert på Solvalla 23. oktober!
Kr.1296 ble til hele Kr.39 111!

* Vår store bong på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.1 296 suste inn på Solvalla fredag 23. oktober! Den betalte ut fantastisk fine Kr.39 111,-. Vi gratulerer de som tok rygg på den.

* I V4-spillet på Solvalla samme dag så satt også Nettavisen sitt lille forslag med en innleveringspris på Kr.120 som et skudd! Den bongen betalte ut fine Kr.1 448,-

En fantastisk WEEKEND venter, og det er ekstra penger å spille om både fredag, lørdag, og søndag! Merk deg følgende:

Fredag: V65 på Jarlsberg - Jackpot med 399.868 ekstra!
Lørdag: V75 på Sørlandet - Dobbel-syverpott!
Lørdag: V65 i Harstad - Jackpot med 390 665 ekstra!
Søndag: V75 på Solvalla - Internasjonal V75 med 18 millioner i potten!
Søndag: V65 på Biri - Jackpot med 469 148 ekstra!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I lunsjen på Bjerke torsdag så vekket vi spillerne på det som var dagens godbit! Easy (4,4%) innfridde nemlig som vår godbit, og V5'en steg fra Kr.4 676 til formidable Kr.151 616,-. Vi serverte følgende info på sjokket:

V5-5 : 2 Varenne’s Image – Ble vi overhodet ikke imponert over sist, og distansen nå er neppe noe pluss. Denne favoritten må vi bare prøve å felle! Leder lenge, men… 10 Easy – Må med på alt! Gikk enormt bra i kulissene etter hinder i den siste svingen nest sist. Nå sist så huker den hjul i siste sving når den er på vei fremover. Kan komme på lette bein tilslutt, og vi roper et stort varsko!

På Jarlsberg denne fredagen er det altså jackpot med 399.868 ekstra i potten. Noen helklink banker finnes det ikke i omgangen, men etter å ha vært i tenkeboksen en god stund så landet vi på 1 King Royal (V65-3) som dagens sikreste vinner.

Sjekk ut følgende:

V65-1 : 12 Friggtor (6,4%) – Hadde et strålende fjorår, men i år har ikke alt gått på skinner. Kom sist ut etter litt over fire mnd pause, og vi likte det vi fikk se da. Var med på litt kjøring første 1000m, og den fullfører skikkelig fint. Er kjapp i uttaket, og med klaff på startsiden så får den fort en posisjon en bra bit foran i feltet direkte. Møter ikke akkurat en formtoppet gjeng, og Friggtor er i våre øyne spennende. OBS!

V65-2 : 9 Høvding Jaros (4,7%) – Etter et bra prøveløp så var denne trykket ned til 1,5 i totoen sist. Vant enkelt, men gikk med bremsene på. Vi er veldig inne på at den har en kraftig rekordforbedring i kroppen sin, og man skal være veldig forsiktig med å undervurdere den nå. Geir Flåten pleier å matche sine hester bra, og han hadde neppe tatt ut sin springer her om han ikke hadde hatt tro. Kan overraske!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-3 : 1 King Royal (54,3%) – Var solid sist, og vi banker på fredag! Sporet er selvfølgelig noe sjanseartet, men feelingen er uansett at Eirik Høitomt løser dette. Litt av nøkkelen til at vi tror Eirik løser dette er 2 Wicked som normalt sett ikke kan åpne. Skulle Eirik, og King Royal bli overflydd av for eksempel 3 Buttercup så vil man her ha luker direkte pga Wicked. Da sender nok Eirik fremover direkte, og vi blir SVÆRT overrasket om man velger å svare med Buttercup som er klart best i rygg. Vi tror altså at dette løser seg, og anbefaler et bankerspill i en omgang som det ellers er vrient å finne noen sikre holdepunkt i.

V65-4 : 3 Millionjerva (8,9%) - Gjør en spennende start etter pause, og vi heiser den til topps direkte som en mulig frekkis! Er nemlig bra på kapasitet, og den skal duge i massevis i slike omgivelser som dette. Sporet er perfekt, og den er kjapp i vei. Er formen bare sånn noenlunde etter avbrekket så forventer vi at den dukker opp helt der foran, og den må opplagt tas på alvor! OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 1 Mohita (4,8%) – Er usikker bak bilen, og den kan feile. Løser den, ja, da sitter den fort i tet, og fra den posisjonen blir den ikke lett å ha med å gjøre. Har fått seg noen løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og den ser bare finere og finere ut. Har tidligere jogget 15/2100m fra tet, og distansen er ikke noe problem. Blir etter vår smak for lite spilt målt opp mot den store favoritten, og vi roper et varsko!

V65-6 : 11 Osceola (23,4%) – Har fått seg et par blåsere i kroppen etter en pause grunnet sykdom, og det har den virkelig trengt. Kan ikke få mer enn godkjent minus sist, men den gikk trossalt en meget bra tid. Vi vet at den har løftet seg med disse løpene i kroppen, og at den har sett veldig fin ut i trening inn mot denne oppgaven. Møter med få unntak billig motstand, og det kan dreie seg om en banker for de frekke!

Det er DOBBEL-SYVERPOTT i V75 på Sørlandet lørdag!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger til millionomgangen som er i vente!