Saftig jackpotomgang i Harstad


Dag-Sveinung Dalen kjører vår banker i Harstad lørdag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Dag-Sveinung Dalen kjører vår banker i Harstad lørdag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Jackpot med 390 665 ekstra! Flere frekke objekter! Banker av stål! Vi er klar for en herlig kveld i Harstad! Du tar vel rygg mot jackpotkronene!?

Sportspills meny lørdag:
V75 Sørlandet:
Herlig V75-omgang med dobbel-syverpott
Oddstips 1: Blackburn vinner derbyet
Oddstips 2:
Blir ikke kvitt marerittstatistikken
Oddstips 3: Stoke er endelig i flytsonen
Langskudd:
West Ham slår Chelsea
Tippekuppongen:
Fem millioner i tippepotten!

TV-kampene: Slik ser helgen din ut
Skaderapport Tippeligaen: Disse mister helgens runde
Skaderapport Premier League: Disse mister helgens runde

Nye solide tips ble servert på Solvalla 23. oktober!
Kr.1296 ble til hele Kr.39 111!

* Vår store bong på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.1 296 suste inn på Solvalla fredag 23. oktober! Den betalte ut fantastisk fine Kr.39 111,-. Vi gratulerer de som tok rygg på den.

* I V4-spillet på Solvalla samme dag så satt også Nettavisen sitt lille forslag med en innleveringspris på Kr.120 som et skudd! Den bongen betalte ut fine Kr.1 448,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

En fantastisk helg venter, og det er ekstra penger å spille om både lørdag, og søndag! Merk deg følgende:

Lørdag: V75 på Sørlandet - Dobbel-syverpott!
Lørdag: V65 i Harstad - Jackpot med 390 665 ekstra!
Søndag: V75 på Solvalla - Internasjonal V75 med 18 millioner i potten!
Søndag: V65 på Biri - Jackpot med 469 148 ekstra!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Etter at Sørlandet er ferdig med sin MEKTIGE V75-omgang så overtar man i Harstad med en helt herlig jackpotomgang! Hele 390 665 ligger altså ekstra i sekserpotten, og de skal vi være med å krige om! Dag-Sveinung Dalen leker seg i Nord, og i dag får han full tillit som dagens bankerkusk! Har vunnet åtte av åtte med BWT Hellion, og i dag legger den samspilte ekvipasjen på til ni av ni!

Sjekk ut følgende:

V65-1 : 8 Entrada (2,8%) – Det er ingen tvil om hva som er objektet i innledningen! Entrada står denne lørdagen 20m billigere ute kontra Hot Mama, og den har en helt riktig oppgave foran seg. Kom sist ut etter en lengre pause, og vi likte den skarpt. Fikk ikke den plassen den skulle ha i volten, og det var grunnen til at den feilet kort etter start. Ble kun kjørt snilt med en bra bit bak feltet, men på oppløpet fikk den gå. Avslutter som en vind langt ute i banen, og den så rett og slett mektig ut for dagen! Er kjapp i vei, og vi ser ikke bort ifra at det kan bli tidlig tet i dette løpet. På strek vil nemlig ingen svare… STOR OBS, og et herlig skrellobjekt som må med på alt!

V65-2 : 4 BWT Hellion (84,2%) – Har et straffespark foran seg denne lørdagen, og vi kan ikke spekulere imot en slik traver. Har altså vunnet 8 av 8 med Dalen i Harstad, og det har den gjort lett. Så strålende ut sist til en ny enkel seier, og alt taler for tidlig tet og slutt påny! Vi går all in, og anbefaler et bankerspill.

V65-3 : 9 Fantom Rols (19,4%) – Er den beste hesten i feltet, og den har en solid sjanse her om det ikke skulle bli feil på veien. Nest sist så feiler den i et småskummelt angrep mot den siste svingen, men kom da sterkt tilbake i kulissene. Stod den dagen 40m bak Thai Gucci, og er altså 20m billigere ute nå. Sist på Leangen fullfører den fint bak hester som Seaborn Simona/King Creole EP. Nå er den betydelig billigere ute, den har en rutinert rytter, og vi roper et varsko. MÅ MED PÅ ALT!

V65-4 : 7 Lykkje Snert (16,4%) – Her kan faktisk nesten alle vinne, og vi streker av for totalt syv hester på våre bonger. Draget gjorde sitt første løp i Nord nå sist, og vi likte det vi fikk se da. Den avslutter nemlig fint, den går ny bestetid, og av oss fikk den et pluss i kanten. Nå har den fått dette løpet under vesten, det er billig imot, og klaffer bare på veien, ja, da dukker den helt garantert opp i fremste rekke. STOR OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 7 Engas Kvikk (4,2%) – Nytt ÅPENT løp, og totalt kan syv hester vinne på en maks dag. Draget vårt har fått tre løp i kroppen etter pause, og her er det form pågang. Ble aldri kjørt med sist, og den ble sittende bom fast over mål. Kan ikke få et billigere løp enn dette motstandsmessig, og skulle det bare klaffe litt på veien så dukker den garantert opp i fremste rekke. MÅ TAS PÅ ALVOR!

V65-6 : 3 Brisco Hamilton (2,7%) – Er bedre enn raden, og den gjør et klart bra løp sist uten at det klaffet da. På lørdag står den til for å få tet, og fra den posisjonen kommer den til å selge seg dyrt. Er bedre enn det grunnlaget den har på konto, og er den på sitt beste, ja, da skal noen og enhver få kjørt seg. Se opp!

Det er DOBBEL-SYVERPOTT i V75 på Sørlandet lørdag!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger til millionomgangen som er i vente!