Sagholen er i flyten


Torpa Nicklas og Odd Arne Sagholen har en flott oppgave i V65-5 på Kala tirsdag kveld.
Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Torpa Nicklas og Odd Arne Sagholen har en flott oppgave i V65-5 på Kala tirsdag kveld. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Momarken-trener Odd Arne Sagholen skrellvant på Klosterskogen mandag. I kveld kusker han Nettavisens V65-banker på Kala travbane.

Sportspills meny tirsdag:
V64 Jägersro: Millionjackpot med Lövgren
V5 Forus: Wilma jakter årets første
V4 Lindesberg: Leif er nøkkelkusk
Oddstips 1: PSV vinner på direkten?
Oddstips 2: Blackpool bryr seg ikke om ligacupen
Oddslangskudd: Ny cupfiasko for Blackburn?

En særdeles hektisk tirsdag står foran oss med fire travkjøringer på programmet, i tillegg til det daglige 5+ løpet fra Frankrike. Sommerbanen Lindesberg er først ut med V4 fra Sverige, før Forus overtar med lunsjtrav her hjemme.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Til kvelden er det duket for den årlige totokjøringen på Kala travbane i Sarpsborg, og i tillegg er det duket for V64-jackpotomgang på Jägersro travbane i Malmø der det ligger drøye 1,1 mill ekstra i sekserpotten.

Jackpot i fjor, hva nå?
I kveld er det duket for V65 på Kala travbane i Sarpsborg, som en gang i året får gleden av å stå i fokus i trav-Norge. I fjor (12. august) ble det en helt uløselig V65 og jackpot. Lettløst er det heller ikke i kveld, men det finnes i det minste noen bankerkandidater. I valget mellom 2 Horgen Lina i V65-4 og 9 Torpa Nicklas i V65-5, falt valget til slutt på sistnevnte. Det er ingen tvil om at nytente 2 Horgen Lina har en flott seiersmulighet i V65-4, men det er skyhøy galopprisiko på den dama, og hun var nær galopp flere ganger i seiersløpet på Bjerke sist onsdag.

Tar årets første?
Formsterke 9 Torpa Nicklas har en flott oppgave på papiret i V65-5/V5-2/DD-1, og det skal ikke bli lett for elitehesten 12 Særpefanten å hente 40 meter tillegg på Sagholen-traveren. Fireåringen har utviklet seg strålende i år, og selv om han ikke har vunnet på åtte starter, er det ikke snakk om noen antivinner. Må muligens gjøre jobben utvendig for 10 Egge Elden i kveld, men normalt skal han knekke denne. Vi tar sjansen og bankerspiller 9 Torpa Nicklas i V65-5.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Mjølnerød kan få en fin kveld
Jan Roar Mjølnerød har flere fine stallhester til start i kveld (3 Horgen Lina i V65-4 og 12 Særpefanten i V65-5). Men også i V65-1 har han fine stallhester til start. Han velger selv å kuske 2 Horgen Ulven (Ole Johan Østre kusker 11 Bol Tore). Horgen Ulven har kun starter en gang i Norge og fem ganger i Sverige i sin korte karriere, men dette er en fin type. Blir neppe mer enn et tredje/fjerdevalg i spillet, men duger i massevis i disse omgivelsene, og er et spennende objekt i V65-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Helskummel V65-finale
V65-6 er uten tvil kveldens spillenøtt. Vi velger å stå på seks hester på våre to største forslag og har på forhånd mest tro på duoen 4 Speedy Mamsell og 1 Miniera D'Oro. Men begge er hester som ikke alltid er like tøffe nedover oppløpet, og her kan det være fare på ferde.