Samlebongfest med stortalenter på farten


Anders Jahre, og Brandy er en av dagens store favoritter på Bjerke. _Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Anders Jahre, og Brandy er en av dagens store favoritter på Bjerke. _Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Solide bankere! To lekre outsidere! Vi ganger opp på Bjerke denne mandagen, og spiller samlebonger mot cashen!

Sportspills øvrige mandagsmeny:

V4 Åby: Sylvasse objekter til lunsj
V64 Täby:
Spennende omgang på galoppen

Oddstips 1: Formlag til flott odds
Oddstips 2: Ett poeng er perfekt i kveld

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Deilig opptur på Jarlsberg 30. august! Kr.66 759 innspilt!

Det ble servert meget sterke V65-tips til Jarlsberg denne kvelden. Nettavisen sitt lille forslag med en innleveringspris på Kr.180 betalte ut flotte Kr.3 663,- Storskrellen Mr. Beach (7-valg) var med på kun TRE HESTER!

Vi fikk V65 17-ganger på Eksperten (Hver av disse betalte i snitt ut knappe 4000 per stk), og her spilte vi inn Kr.66 759,-. Innleveringspris for disse bongene var: 500 (10x50 - 5x101 - 4x125), 1000 (5x200 - 4x250), og en bong på 2000 (4x500),-. Vi gratulerer alle som tok rygg, og lover at vi fortsatt skal stå på døgnet rundt for å få nettopp deg til lukene!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Denne mandagen byr vi på tips til følgende baner:

Kl.12.20 - Åby (V4)

Kl.18.50 - Bjerke (V65 + V5)

Kl.19.25 - Täby (V64 + V4)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Treåringene er i fokus når Bjerke innleder sin uke med forsøk til storløpshelgen 11-13. september. På slike dager så er det samlebonger som gjelder, og vi ganger naturligvis opp våre forslag. To bankere finnes det i omgangen, og både 2 Brandy (V65-3) samt 8 Madonna O. (V65-4) står alene på våre bonger. Få ellers med deg følgende:

V65-1 : 2 Tangen Jerkila (44,7%) – Er den beste hoppen i innledningsløpet, og vi føler at den er motivert her. Har riktignok ikke sprudlet noe sånn veldig de siste gangene, men man skal huske på at den har vært ute mot gode hester. Nå er den ute mot kun hopper igjen, og der vil hun garantert bite godt i fra seg. Gikk 26,2 s 500m sist, og den fikk maks på det. Sporet er perfekt, og uten noe tull på veien så MÅ sjansene være gode!

V65-2 : 6 Lodins Madelen (12,7) – Har levert mange fine løp, og den har vært på trippelen fem av seks mulige. Nå sist etter pause så feiler den et par ganger, men den viser overlydsfart etter den første galoppen. Er moden for å senke rekorden sin en god del, og den må opplagt tas på alvor. Prøves som en frekkis!

V65-3 : 2 Brandy (64,4%) – Er helt overlegen på kapasitet, og normalt sett så taper den ikke sitt kvalløp. Feilet i den første svingen i finalen på Biri sist, men det var ikke bare hesten sin feil. Gikk helt strålende etter galoppen, og den hadde vunnet den finalen lett uten dette uhellet. Kommer nå ut etter en liten pause, den er fikset på, og ALT tyder på at det blir tidlig tet her. Da skal dette løpet være over, og vi tror hardt!

V65-4 : 8 Madonna O. (51,9%) – Trenes av mannen bak årets imponerende Derby-vinner i Danmark Jan Dahlgaard. I går presenterte han en monstergod Winston Sisa (Vant på 12,8/3000m!), og her tror vi han har en ny vinner. Madonna O. er nemlig opplagt en av årgangens beste hopper, og den har levert det ene bunnsolide løpet etter det andre. I finalen på Biri nå sist er den MEGET TAPPER i nederlaget, og det var løpets moralske vinner. Her tror vi bestemt at Madonna O. kan kjøre seg tidlig til tet, og da snakker vi om en klink vinner. MOTIVERT STORFAVORITT!

V65-5 : 2 Charisma K.W. (8,0%) – Må ha vært syk sist, for da presterte den langt under det vi hadde forventet av den. Gangen før så ble den sittende bom fast med MYE krefter igjen, og da kunne den ha vært seiersaktuell mot noen av årgangens beste om den hadde fått lukene. Blir mandag kuskeplusset med Per Oleg Midtfjeld, den er kjapp ut, og den er kommet i et BILLIG FORSØK! Må med på alt som en mulig godbit!

V65-6 : 5 Valla D’Estino (41,7%) – Er kanskje årgangens beste hoppe, og den tar seg av finalen om den er tilbake på sitt beste. Floppet i finalen på Biri sist, og vi ble veldig skuffet av den da. Har ellers vært smellbra, og det er mulig at tette starter ikke passet den nå sist. Her burde det bli tidlig tet, og i disse forsøkene så pleier det ikke å bli veldig kjøring. Normalt sett er dette en klink vinner, og vi tror hardt!