Gå til sidens hovedinnhold

Seiersmaskinen fortsetter å vinne

Eik Odin rader opp seire og blir Nettavisens klare V65-banker på Leangen i kveld.

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V64 Axevalla: Frekk banker i strålende V64-omgang
Oddssingel PL: West Ham har kjempetrøbbel mot Liverpool
Oddssingel 2. bundesliga:
Møller Dæhli mot opprykk
Oddsdobbel:
Spansk hjemmedobbel til over fire i odds
Målscorerspill NHL: Seguin har funnet scoringsformen
Flax
: Vinn reisegavekort og metervis med ReiseFlax

Vi har en meget flott travuke foran oss der det sportslige og spillemessige høydepunktet finner sted på Forus travbane lørdag. Der er det V75-omgang med jackpot og hele 2 544 314 kr ekstra i sjuerpotten. Jackpot er det også til søndagens V75-omgang på Romme. Der venter det 3 043 682 SEK ekstra i sjuerpotten. Før den tid skal vi blant annet gjennom en innholdsrik mandag. Den innledes med internasjonal V4-lunsj fra Ålborg. Mandag kveld byr så Leangen på internasjonal V65 her hjemme, mens Axevalla er vertskap for de svenske V64-løpene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det heretter handle om kveldens V65-omgang på Leangen. Spillemessig er det en flott omgang og en voldsom seiersmaskin blir min og mange andres banker.

Jakter karrierens femtende seier
Det handler om 6 Eik Odin og fast følgesvenn Atle Solhus. Geir Eiklis seiersmaskin har vunnet 14 av sine 20 løp i karrieren og vært fantastisk god på slutten. Innfridde som storfavoritt på Leangen både nest sist og sist og møtet stort sett lik motstand i kveld. Eik Odin er normalt meget travsikker og skal ha en meget stor vinnersjanse i kveld. Jeg spekulerer ikke og spiller 6 Eik Odin som min V65-banker i V65-3.

Minst penger - men best?
I V65-1 synes jeg fire hester skiller seg klart ut og setter den minst spilte av dem, 2 Diani Dixi først på min rangering. Monika Fremstads flotte hoppe er blant hestene med minst grunnlag i løpet, men hun står perfekt til spormessig. Diana Dixi har møtt gode hester i det siste, men møter en formløs gjeng i kveld. Mitt objekt i V65-1.

Garberg på vei mot 2000 seire
Bjørn Garberg nærmer seg 2 000 seire og han han uten tvil den klart beste hesten i V65-2. Skikker 6 Electron seg, tror jeg det er vinner og hesten er en klar bankerkandidat. Jeg tar dog med 8 Extol's Pride på samtlige V65-forslag, da Electron stadig agerer litt ujevnt i løpsbanen.

Dalen kan skrelle
V65-4/V5-1 er et uoversiktlig kaldblodsløp med 15 hester fra fire ulike distanser. 14 Minfaks og Arne Nilsen blir spillefavoritt. Mitt klare objekt heter 5 Potetgull som i kveld skal kuskes av Dag-Sveinung Dalen. Potetgull er ikke hesten som rader opp og hoppa er opp og ned i prestasjonene. Men står bra til i kveld på 20 meter tillegg, og kan ta karrierens første seier i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Bare et blaff eller?
V65-5/V5-2 er et løp stengt på 400 startpoeng og sporene er satt etter grunnlag. 1 Natacha Line er seiersløs på 62 starter i karrieren og hoppa har minst penger på konto. Hoppa har vært kraftig forbedret i sine to siste løp og holdt bra selv over 2100 meter. I et løp helt uten de store formhestene er det slett ikke umulig at dyktige Amanda Robertson kan styre 1 Natacha Line inn til seier i kveld.

Tøffingen slår tilbake
Kveldens sportslige godbit kommer uten tvil i V65-6/V5-3/DD-2. Det er et løp for hester rett under kaldblodseliten, der 7 Eidshaugdjerven, 3 Helle Spik og 8 Bokli Teddy skiller seg klart ut. 7 Eidshaugdjerven galopperte trolig fra seg seieren midt på oppløpet i V75-7 på Leangen for 14 dager siden. Veronika Bugges tøffing er nok revansjesugen i kveld. Jeg bankerspiller 7 Eidshaugdjerven i DD-spillet og i en knallspennende V5-omgang på Leangen i kveld.

Kommentarer til denne saken