*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Seiersmaskinen svikter ikke på Leangen

Seiersmaskinen Bestbyarsenal blir stor favoritt i V65-1 på Leangen i kveld sammen med Magne Olsen. Foto: HM.Auran/hesteguiden.com

Bestbyarsenal jakter sin åttende strake seier på norsk jord i V65-1 på Leangen i kveld.

18.03.19 13:48

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V64 Färjestad: V64-jackpot med norske sjanser
V4 Skive
: Deilig dansk mandagslunsj fra Skive
Oddssingel England: Durabelig opprykksfight i League Two
Oddssingel Spania: Malaga på opprykksjakt
Målscorerspill NHL: Poengkongen leverer igjen

Det er en herlig travuke vi har foran oss og kommende lørdag er det klart for internasjonal V75-omgang på Momarken med gigapott i V75 og 60 millioner krone i den totale premiepotten og hele 34 millioner kr til en eventuell norsk alenevinner. Før den tid skal vi blant annet gjennom en innholdsrik mandag. Den innledes med V4-lunsj på danske Skive travbane. Mandag kveld er det så klart for internasjonal V65 fra Leangen, mens Färjestad byr på jackpot i V64-spillet med 924 727 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det heretter handle om kveldens V65-løp på Leangen og også i kveld, er det internasjonalt spill til Leangen. Det er flere mulige bankerkandidater å velge blant, jeg valgte seiersmaskinen Bestbyarsenal i V65-1.

Blir lei å stoppe
Kun sju hester stiller til start i V65-1 som er et løp over 2640 meter og det er voltestart. Tre hester starter fra strek, mens fire hester starter fra 2660 meter, deriblant min banker 5 Bestbyarseanal. Han har ikke startet siden han ble nummer fire i et V64-løp i Østersund 18. januar. Årsdebuterte på Leangen en drøy uke tidligere og tok der en overlegen seier. Faktisk var det hestens sjuende strake seier i Norge, ettersom hesten radet opp med seire utover andre halvdel av 2018. Totalt har Bestbyarsenal vunnet 17 av 37 løp i karrieren. Hesten ble sprøytet i et framkne etter den siste starten, og eier og trener Sissel Dragsten sender aldri sin hest til start, uten at han er i orden. Vant på direkten etter fem måneders pause i fjor. Blir stor favoritt i kveld, og distansen er snarere et pluss enn et minus. 5 Bestbyarsenal blir min V65-banker på Leangen i kveld.

Nilsen har orden på sakene
Arne Nilsen har ikke mange hestene på sin stall, men Leangen-nestoren har alltid hatt kvalitet på sine hester. 4 Minfaks hadde en strålende fjorårssesong og har fulgt opp i 2019. Minfaks blir klar spillefavoritt i V65-2, og holder hesten seg til trav er det bra sjanse for at årets tredje seier er et faktum. Møter dog noen bra konkurrenter, så jeg velger å ta med noen garderinger i V65-2.

Langt tillegg for favoritten
V65-3 er et monteløp over fire distanser, der hesten på lengste tillegg blir klar spillefavoritt. 13 Fux Pride var helt overlegen vinner av monteløpet på Leangen for tre uker siden, der svenskegjesten Quality Tilly var storfavoritt. Denne fungerte dog ikke som best for dagen og Fux Pride tok en meget enkel seier. I kveld er det 80 meter tillegg og helt andre forutsetninger. Motiver favoritt, men ingen banker for meg.

Magne med ny vinner?
Magne Olsen kan få en fin kveld på jobben denne mandagen. Ikke bare kusker han storfavoritten Bestbyarsenal i V65-1, han kusker også kapable 11 Il Jerven i V65-4/V5-1. Dette er en femåring med bra klasse og sammen med 6 Vill Jerven og 8 Skeie Knerten skiller seg han seg klart ut i V65-4/V5-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fint eliteløp
Som vanlig er det bra klasse på løpene for de bedre kaldblodshestene på Leangen og V65-5/V5-2/DD-1 er intet unntak. 8 Bokli Teddy har fungert veldig bra etter at han kom hjem igjen til Trøndelag i fjor høst og tatt fire seire, to i monte og to i travløp. Kunne ikke rå på en god Eidshaugdjerven sist, men denne er ikke med i kveld. Også Bokli Teddy føler jeg er en motivert favoritt og i DD-spillet blir hesten min banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Favoritt i fare?
I V65-6/V5-3/DD-2 gir spillerne påny stor tillit til 6 Panama Rags. Brækken-traveren gjorde et råsterkt seiersløp tredje sist da han tross dødens landet på 16.6/2140 meter. Ble på bakgrunn av det en god del betrodd i Widding-løpet på Bjerke nest sist, men falt gjennom i det løpet og skuffet stort. Var likevel stor favoritt i V5-4 på Leangen forrige mandag, men skuffet fra tet og endte på 3. plass. Blir stor favoritt i V65-6 i kveld, men kommer til å få kamp om seieren av både 4 Seaborn Santana og årsdebuterende 5 K.L.M. Jumbo Jet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.