Silje på plass i Trondheim


Lannem Silje og Tor Wollebæk gjester Leangen mandag.
foto Roger Svalsrød hesteguiden.com
Lannem Silje og Tor Wollebæk gjester Leangen mandag. foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Vidunderhoppa Lannem Silja er på Leangen-visitt mandag og da er ikke bankervalget vanskelig i kveldens V65-omgang.

Sportspills meny mandag:
V64 Färjestad: Goop har bankeren
Oddstips 1: Sogndal historisk bra mot Brann
Oddstips 2: Vi stoler på Liverpool
Oddslangskudd: "Norske" Hammarby sliter borte

En herlig trav- og galoppuke står foran oss. Allerede onsdag er det ekstra V75 på Solvalla, med storløpet Jubileumspokalen (1 millon SEK i førstepremie) er det store hovedoppslaget og der norske Papagoya E. er blant favorittene. Lørdag er det dobbel sjuerpott i norsk V75 fra Drammen.

Men det er noen dager til, allerede mandag er det nok av muligheter. Det hele starter med V4 fra Sölänget, og til kvelden er det V65 fra Leangen og V64 fra Färjestad.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det ble strålende klaff for undertegnedes V65-tips til Biri fredag kveld. 6.valget og treprosenteren 1 Selmas Classic ble fanget på fire hester. Det mellomste V65-forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 432) fikk dermed en sekser og 17 femmere og betalte tilbake meget pene 5 296 kroner.

Lørdag fulgte jeg opp med strålende klaff i V5-spillet.  Det minste spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 150) satt klokkerent og utbetalingen ble pene 2 119 kroner. I 5-3 var fjerdevalget Roli Eld mitt klare førstevalg. 

Silje uten motstand
Mandag er jeg endelig tilbake med tips til min favorittbane Leangen etter noen ukers sommerferie. Leangen har holdt det gående i hele sommer og får storfint besøk i kveld, når superhoppa 4 Lannem Silje dukker opp i V65-5/V5-2/DD-1. Ola Skrugstads unntakshest måtte strekke våpen for svenskenes yndling på Dannero i sin siste start, men gjorde et nytt toppløp. 11 seire på 14 starter hittil i år og 1 666 780 kroner innkjørt forteller det meste. Møter ingenting av motstand i kveld og blir naturligvis banker i både V65, V5 og DD.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Mjøen i form
I V65-3 blir 6 Svork Spika meget stor favoritt etter at hoppa har vunnet tre av fire starter etter lang pause. Hoppa er bra den, men fra strek må vi varsle for 1 Pave Nora og Thomas Mjøen. Galopperte fra seg en klar seier nest sist, og fullførte anstendig sist, dog klart slått av Svork Spika. Står 20 meter bedre til i kveld og fra strek vil nok Mjøen prøve å lede rundt om. Klar obshest og soleklar gardering til 6 Svork Spika.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Utfordrer storfavoritten
I V65-6/DD-2 blir 10 Tania L. og Jomar Blekkan store favoritter etter to overbevisende seire i regi Jomar Blekkan. Det er ei tøff treårshoppe dette, men jeg tror ikke fireårige 11 Debbie B.R. står noe tilbake for Blekkan-hoppa på kapasitet. Debbie B.R. har vært ute i meget tøffe omgivelser i det siste, og galopperte direkte fra start sist. Jeg dobler opp med V65-kupongen og DD-spillet også med 11 Debbie B.R. i V65-6/DD-2.