Sjansebanker i vidunderlig V65-omgang

Tjøtta Mari og kusk Olav Mikkelborg trives på Biri og blir vår frekke V65-banker søndag.
Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Tjøtta Mari og kusk Olav Mikkelborg trives på Biri og blir vår frekke V65-banker søndag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Vi velger å gardere storfavoritten i V65-spillet på Biri søndag og byr på en sjansebanker. I tillegg byr vi på deilig frekk DD-banker.

Søndag feirer Sverige midtsommer og den ordinære svenske V75-omgangen er derfor tradisjonen tro flyttet til denne søndagen. Med over 10 millioner i jackpot, blir det garantert stor omsetning i V75-spillet i dag. Merk at denne har innl.frist kl 14.30. Men i tillegg til dette, er det enkel V5 i Harstad (innl.frist kl 17.00) og ikke minst en heidundrende interessant V65-omgang på Biri (innl.frist kl 18.00).

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det har vært en riktig fin uke for Nettavisens trav- og galopptips. Lørdag ble det flott klaff i V75-spillet på Forus og torsdag ble det strålende klaff i V65-spillet fra Øvrevoll.

Opptur i V75-spillet 20. juni : Det ble en fin lørdag for de som tok rygg på oss under V75-løpene på Forus. Det ble sju rette på 35 andelslag (innl.pris hhv kr 900 og kr 1800 på 31 av dem), i tillegg til fire systemspill (innl.pris på disse hhv 3950 kr og 4950 kr). Snittutbetaling på ca 11 400 kr på de andelslagene som fikk sju rette og ca 400 000 innspilt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

* V65-fest på Øvrevoll med 200 000 innspilt!

Nye knallsterke tips ble servert på galoppen torsdag 18. juni. Ni andelslag på Eksperten suste inn på Øvrevoll i V65-spillet, og betalte i snitt ut ca 22 000 per stk. Disse andelslagene hadde en total innsats på kr 25 500 kr og betalte tilbake ca 200 000 kroner tilsammen. Andelslagene med seks rette var komponert på følgende måte: Fire andelslag med fem andeler a kr 500, to andelslag med fire andeler a kr 500, to systemspill med fire andeler a kr 1000 og et systemspill fire andeler a kr 1500.

* DD-FEST på Sørlandet tirsdag!

Det ble servert strålende objekter til Sørlandet tirsdag 16. juni. 7. valget 11 Sky Air Born G.G. innfridde som dagens solide skrellobjekt i V65-5/DD-1 og i V65-6/DD-2 knallet vi til med et bankerspill på 2. valget 7 Elegant. DD betalte tilbake praktfulle 44,42 i odds og var altså ranket på en rekke.

Her skal det handle om V65 fra Biri, der vi garderer omgangens i særklasse største favoritt.

Kan vinne
Den hesten heter 1 Calvin Classic og starter i V65-5/V5-2/DD-1. De som husker godt vil erindre at vi bankerspilte hesten på Jarlsberg nest sist sammen med Magnus Teien Gundersen i et løp for stallpersonell. Så ut som en klink vinner når hesten galopperte i tet i den siste svingen. Sist på Momarken ble det enkel tetseier.

Skarpskodde konkurrenter
Det er selvsagt vinnersjanse for hesten også i kveld, men er det noen "heftelser". 2600 meter et et spørsmålstegn og i tillegg er det klart skjerpet motstand i dag. Kapasitetshesten 10 Chamsiin galopperte seg bort i årsdebuten, men liker distansen og stallkompis 2 Norse Ideal (stallkompis til Calvin Classic) er neppe mye dårligere over denne distansen. 5 Unforgetableshadow har også flott kapasitet. Disse tre får plass på vårt største V65-forslag her på Nettavisen.

Sjansebanker i hoppeløp
Bankeren spiller vi istedenfor i V65-4/V5-1 og det er en sjansebanker. Ni kaldblodshopper setter hverandre stevne, og 3 Tjøtta Mari er vår utvalgte. Presterte strålende tidligere i år og vant tre løp på kort tid. Datt så litt ut av det, men var tilbake som strålende vinner av et V75-løp i nest siste starten på Jarlsberg og var med i seierskampen i et V76-løp på Bjerke i siste starten når galoppen kom 150 meter igjen. Hoppa trives godt på Biri og har vunnet to løp der før i år. Det er galopprisiko, men noen sjanser må man ta som travspiller og da klinker vi til med bankerspill på 3 Tjøtta Mari i både V65-4 og V5-1

Hvattum er flink
V65-2 er et løp utskrevet for amatørkusker og der blir duoen 5 Baugen J.R. og 2 Sherikan hardt betrodd. Vi har jaktet Morten M. Ottersen-trente 3 Øvern Jerva en periode nå, og fortsetter jakten i kveld. Ottersen har form på stallen (Lille Eline forrige lørdag og Luzifer på Bjerke onsdag) og i kveld er det dyktige Per M. Hvattum som kusker Øvern Jerva. Vi slipper ikke denne og hun skal strekes i V65-2. 

Trønder som duger i DD
I V65-6/V-3/DD-2 er det neppe noen som kan hente en lengde på trønderhesten 1 Berg Elden. Den hesten var god vinner fra tet i siste starten på Leangen, og har kun startet på Leangen det siste året. Men siste gang denne startet utenfor Leangen var 1. august i fjor. Det var på Biri og hva skjedde?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Til over 33 ganger pengene vant hesten sammen med Eirik Høitomt. Kommer ikke til å gi slik flott odds i kveld, men blir neppe mer enn et fjerdevalg i spillet. All den tid vi også tror at strofavoritten 1 Calvin Classic kan tape i DD-1, er det kanoninteressant med et bankerspill på 1 Berg Elden i DD-2.