Småfrekk banker i et spennende V65-spill


Gunnar Austevoll kjører en meget bra hest i V65-finalen lørdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Gunnar Austevoll kjører en meget bra hest i V65-finalen lørdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Banker dukker opp i svært billige omgivelser! 30-oddser viste enorm fart sist! Drammen klemmer til med et spennende V65-spill lørdag kveld!

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1, kl. 13.25: Ustabile Wolverhampton får derbytrøbbel
Oddstips 2, kl. 13.40: Mourinho redder jobben med Liverpool-seier
Oddstips 3: Leverkusen må prioritere knallhardt
Oddslangskudd, kl. 12.55: Luften går ut av AIK
Tippekupongen: Lett match for Manchester City

TV-kampene: Slik ser du helgens fotballfest
Skaderapport Premier League: Disse mister runden
Skaderapport Tippeligaen: Disse mister runden

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Gedigen V75-fest på Sørlandet sist lørdag!
På Nettavisen serverte undertegnede fire V75-forslag til løpene på Sørlandet og det aller største forslaget (inn.pris kr 2 400) satt klokkerent og betalte tilbake drøye 78 000 kroner.

Kleppe Slauren (63,7%) innfridde enkelt som dagens klare banker. Hickohepooh (9,8%) ble det servert lekker info på! Tangen Odin (1,2%) supersjokket, men var med på de større bongene!

På Eksperten ble det fullklaff for totalt elleve andelslag.

Disse var komponert slik:
Tre andelslag i ti andeler a kr 200 - utbetaling kr 77 196 per stk
Ett andelslag i fem andeler a kr 300 - utbetaling kr 76 197
Ett andelslag i fem andeler a kr 400 - utbetaling kr 77 196
Ett andelslag i fire andeler a kr 500 - utbetaling kr 77 196
Ett andelslag i seks andeler a kr 330 - utbetaling kr 77 196
Ett andelslag i fem andeler a kr 777 - utbetaling kr 77 601
Ett andelslag i ti andeler a kr 500 - utbetaling kr 77 970
To systemspill - begge i fem andeler a kr 1000 - utbetaling 77 340 per stk

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Drammen klemmer til med et spennende V65-spill denne kvelden. 11 JC Superstar (V65-3) er dagens banker, og få ellers med deg følgende:

V65-1 : 1 Øyfrigg (6,1%) – Vi stoler ikke på favoritten som er spesiell. Vår ide er lynrask fra start, den er normalt sett travsikker, og den har trukket drømmesporet. Kommer til å taue dette løpet svært lenge, og skulle Biffen ØK ha en dag som sist, ja, da kan Øyfrigg lede dette løpet rundt om. Etter pause nå sist er den uheldig, og huker hjul på oppløpet i stengt posisjon. Var klart positiv. PASSES NÅ!

V65-2 : 9 Odin Raun (1,1%) – Dette er en bra montehest, og den kan overraske. I Danmark fjerde sist så er den helt overlegen i et monteløp, og den var knallgod da. Debuterte for Lindhardt etter et lengre avbrekk nå sist, men da ble det galopp. Når de så velger å ta denne hesten til Norge på en lørdagskveld, ja, da forteller det oss at de er SVÆRT FORNØYD med den i jobbene. PRØVES! Rytter på lørdag er rutinert, og hun har vunnet 23 løp på 301 starter.

V65-3 : 11 JC Superstar (27,2%) – Dette er vår banker på lørdag. Dukker her opp i et svært dårlig løp hvor de fleste har problemer med å hevde seg i jakter. Vår banker har hatt et bra år, og den har vunnet 5 av 13 løp. Nå sist fikk den maks, men da var den altså treer bak hester som Gigant Invalley/Axel Buitenzorg! Her går den ned flere klasser, og den har dessuten fått en av de bedre kuskene i feltet. Sune Hansen har vunnet 83-løp på 642 forsøk. I år har han vunnet 11 av 46. Bør tygge ned denne gjengen, og vi går all in!

V65-4 : 2 Nimba (0,4%) – Er en 4-åring under utvikling, og den gikk helt strålende nå sist. Feiler da tidlig, og den havner flere lengder bak feltet. Blir så hindret ca runden igjen, og den taper nye lengder. Ser helpigg ut i kulissene, men feiler av ren friskhet etter sene luker på oppløpet. Leverte rett og slett et herlig formbeskjed. Fortsetter den slik her, og kommer seg feilfritt rundt, ja, da er den god nok til å skrelle. Prøves som et helt uspilt sjokk!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 2 Solberg Rasken (30,4%) – Dette er et dårlig løp, og to hester skiller seg kraftig ut. Vi setter Solberg Rasken først, vel vitende om at Kvikstad helt sikkert ønsker å kjøre den i rygg påny. Hesten så dog såpass bra ut sist at sjansene for seier her er STORE om den bare ikke blir fast. Passerte altså mål som ubrukt sist, og den var lekker for dagen! Vinner trolig dette om den ikke bli fast! Det er en hest imot, og det er 5 Elegant (41,7%) som trolig får gratis tet. Fra den posisjonen tror vi at Elegant får dempe så mye som kusken ønsker, og da kan den renne unna. Dette kan bli et bløffløp, så vær OBS på det.

V65-6 : 6 Clint Classic (18,7%) – Herlig unghestløp i finalen med 40K i førstepremie. Vår ide er en hest vi liker, og tidligere i år har den gjort det bra mot betydelig bedre motstand enn dette. Nå sist etter pause så bare jogger den rundt feltet på et imponerende sett, og vi hadde 15,8 s 1000m på klokken med MASSE krefter igjen. Det løpet i kroppen har sikkert bare gjort godt, og dette må være en av de beste på ren kapasitet i feltet. SPILLES!

På lørdag er det duket for et nytt herlig V75-spill, og på Eksperten kan du kjøpe bonger fra undertegnede i jakten på millionene! Her finnes det bonger i prisklasser fra Kr.50 helt opp til Kr.1 000,-.