*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Småfrekk V65-banker på Forus

Pål Buer, og Ubuntu er en av favorittene i V65-spillet på Forus tirsdag. _Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Småfrekk V65-banker! Storfavoritt blir utfordret! Mulig sjokk fra en hest som er på riktig vei! Det går mot en ny fin kveld på Forus tirsdag!

29.12.15 06:14

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V5 Bjerke:
Aarlie har lunsjbankeren

TV-oversikt: Slik ser du fotball i romjula

Herlig V4-systemklaff i lunsjen fra Örebro 28. desember!
Vårt store Eksperten-system på Kr.2 000 (Fire andeler a 500) suste inn, og betalte ut meget solide Kr.54 726,- denne mandagen. Vi gratulerer dem som tok rygg, og kan love mye mer snadder fra vårt naboland i 2016 også!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Kun to små dager før Nyttårsaften knaller Forus til med årets siste kjøring. Pål Buer er som så mange ganger før i sentrum, og han kjører også vår banker denne tirsdagen. 3 Ubuntu (V65-5) står nemlig alene på våre bonger. Sjekk ut følgende:

V65-1 : 6 Tin Tveiten – Det skal normalt sett stå mellom to hester i innledningen. Tin Tveiten er den «unge» av de to vi tror på, og den tåler nok å gjøre litt mer enn 7 Neslands Loke. Snappet seieren sist, og det er en hest i fin form. I dette lille feltet så kan den gå med i rygger i det lengste, og da burde den ha en bra sjanse å speede inn til seier. MOTIVERT!

V65-2 : 1 Lucky Coral – Er en perfekt hest i et slikt løp med urutinerte kusker. Den har fått tre løp i kropen etter et lengre avbrekk, og den har levert bra løp. Fullførte positivt også sist. Er kjapp i uttaket, og her blir det dårligst rygg leder. Dette blir fort veldig riktig uansett hvordan man snur på det, og den må bare prøves.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-3 : 1 Ognøy Emil – Var strålende opplagt etter pause sist, og den skal ikke bli enkel å knekke ned denne tirsdagen. Solgte seg altså meget dyrt mot en såpass god hest som Linnstjernen sist, og man skal også huske på at banen ikke var spesielt lett den dagen. Kan minst 27,0 på denne distansen, og med tanke på hvor middels Solør Svarten var sist, ja, da kan ikke vi gjøre noe annet enn å gå for denne frekkisen!

V65-4 : 5 Lucky Vegas – Er det en veldig bra kapasitet i, men den er enda ikke helt til å stole på. Feilet umotivert sist, og den ble også sjenert til en kort galopp. Gikk et bra løp etterpå, men den var nok ikke helt på topp. Tilbake til der den var nest sist, ja, da snakker vi om tidlig tet og slutt. Motivert favoritt!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 3 Ubuntu – I et løp hvor de fleste tyr til bred gardering går vi for et småfrekt bankerspill. Ubuntu gikk det noen helt ville rapporter på mot bedre hester enn dette sist. Man skulle kjøre for seier osv, og Pål Buer hadde fått en klar kjøreordre. Feilet da under oppkjøringen til bilen, og Buer måtte brenne en speed for å rekke bilen igjen. Trykket seg så til tet, fikk tøft press på seg, og det ble rett og slett helt feil. På tirsdag jogger den til tet, og hvem skal egentlig dundre på utvendig her? Nei, dette burde Pål Buer, og Ubuntu få dirigere fra start til mål. Topp mulighet, og banker!

V65-6 : 3 Grandes Look – Har fått fire løp i kroppen etter en lengre pause, og det har denne hesten trengt. Den har nemlig vært tung som bly, men den har likevel stadig blitt bedre, og den var klart positiv sist. Var knallgod når den fant formen i fjor, og skulle det klaffe med opplegg tirsdag så kan det være duket for en etterlengtet seier. Motstanden er nemlig ikke så veldig hard. Prøves som en frekkis i en spennende finale!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.