Solberg bankes i jakten på tusenlappene


Tom Erik Solberg kjører storfavoritten Everybody Dream i kveld. _Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Tom Erik Solberg kjører storfavoritten Everybody Dream i kveld. _Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Banker dukker opp i billige omgivelser! Uspilt supersmell som er bedre enn rad! Oppfører storfavoritten seg!? Det ser meget spennende ut i Drammen!

Sportspills meny mandag:
V4 Østersund: Spenstig omgang venter
V64 Halmstad: Untersteiner innfrir med sin nye stjerne
Oddstips 1: Swansea best hjemme i Wales
Oddstips 2: Brann har regien
TV-fotball/streaming: Messi og Ronaldo tilbake på norsk TV

En helt strålende uke er i vente for vi som elsker både trav, og galopp! Til helgen har vi blant annet en dobbel-syverpott i V75-spillet på Sørlandet å glede oss til. Det er også en ekstra internasjonal V75-omgang på Solvalla søndag. Vær OBS på at det er jackpot i V65-spillet i Norge både lørdag og søndag. Harstad kjører V65-løpene om lørdagen, mens det er Biri som kjører om søndagen.

Når det gjelder dagen i dag så starter moroa i Östersund med V4. Deretter blir det V65 i Drammen før Halmstad avrunder med V64 fra Sverige.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Sørlandet i går så ble det svært enkelt, og det var ikke lett å hente noe spesielt på hjemmebanen min. I V5-spillet så ble det dog fullklaff på Nettavisen sin lille bong med en innleveringspris på Kr.128,-. Den betalte ut Kr.993, og supersjokket Tangen Odin (3,3%) var med på samtlige bonger!

I Drammen denne mandagen så fortsetter jakten på nye fremganger. Menyen er svært spennende, og vi tror på en bra utbetaling! Vi banker 8 Everybody Dream (V65-2), og kan by på følgende:

V65-1 : 1 Tojo Prinsen (1,6%) – Har en spennende oppgave foran seg i innledningsløpet. Så bra ut etter hinder på veien nå sist (Gikk ny bestetid), men hadde nok uansett godt av en blåser i kroppen etter pause. Tredje sist så er den helt rå etter hinder/galopp. Viser da lynraske 23,3/1900m etter uhellet, og blir dessuten sittende fast tilslutt da. Trine-Alice Espedal har fine kjørehender, og det er en kusk man bør få opp øynene for. Er kjapp i vei, og fra et perfekt spor så må dette være spennende. SJOKKER I INNLEDNINGEN!?

V65-2 : 8 Everybody Dream (62,7%) – Går ned en klasse denne mandagen, og den har et rent straffespark foran seg. Tapte sist, men gjorde det for en VELDIG BRA hest, og det var ingen skam å tape for Sunrise Yankee. Travet trossalt 16,8/2100ma, og det er bra på en bane som Klosterskogen. På mandag blir det tidlig tet, ingen i dette feltet kan trykke opp noen fart, og det meste ligger til rette for at Tom Erik Solberg får gjøre akkurat som han vil. DETTE ER DAGENS BESTE BANKER!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-3 : 10 Engli Ilmina (0,0%) – Var ute som et sjakkvalg, og uten spill på seg når vi la ut disse tipsene. Vi innrømmer gjerne at dette er et langskudd, men det er faktisk et langskudd som kan gå. Har vært en veldig kløne på volte, og ofte kommet dårlig i gang. Det skjedde også sist, og den tapte mye innledningsvis. Gjør imidlertid et meget bra løp i kulissene, og på klokken vår stod det faktisk 27,5/1900m etter galoppen… Er riktig ute når det gjelder motstand, og den burde komme seg bedre i gang når det nå er auto. PRØVES SOM ET SUPERSJOKK!

V65-4 : 8 Teo (10,8%) – Er feltes beste hest, og når en slik hest ikke blir noen favoritt så må ihvertfall vi prøve oss. Kom sist ut etter en lengre pause, og selv om den ikke holdt helt hjem så var den OK i comebacket. Kan ventes kraftig forbedret med denne blåseren i kroppen, og den må være HELAKTUELL nå! Er i våre øyne en kanon i grunnlaget, og vi setter på alt av varsellamper! SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 6 Thunder Lins (16,7%) – Har fått seg to løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og den har gjort to fine løp. Var ikke tom i mål første gangen ut, og da møtte den dessuten gode hester. Nå sist ble det aldeles for tøft, og den fikk aldri ligge i fred der foran. Passerte på 11/14, og da sier det nesten seg selv at det ville melde seg syre tilslutt. Er brennkvikk ut den motsatte veien i volten, og fra tet på mandag så vil den lede lenge. Får den bare dempe litt mer enn sist så kan dette dreie seg om tet og slutt! OBS!

V65-6 : 4 Gigant Invalley (82,1%) – Er overlegen om den bare går feilfritt, men nå skal man være klar over at det ikke er Gunnar Austevoll som kjører. Truls Desserud har feilet med den to av de siste tre gangene han har kjørt den, og vi føler oss langt fra like trygg med han som sjåfør. Har levert det ene toppløpet etter det andre i hendene til Gunnar Austevoll, og den var rett og slett enormt bra i sin siste start. Vinner feilfritt, men…