*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Solberg fikser jackpotcashen

Tom Erik Solberg holder strålende kuskeform for tiden (her vinner han med Safra L.B. i V65-6 på Momarken tirsdag) Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Snaue 400 000 kroner venter ekstra i sekserpotten når Tom Erik Solberg kusker Nettavisens V65-banker på Klosterskogen torsdag kveld.

08.10.15 20:00

Sportspills meny torsdag:
V64 Jägersro: Herlig galoppkveld i Malmö
V5 Bjerke: Lunsj med Espen
V4 Ørebro: Herlig lunsjomgang i vente
Oddstips 1: Albania til herlig odds
Oddstips 2: Nord-Irland mot EM-sluttspill
Oddstips 3: Jimmie banker til
Tippetips: Midtukekupong med EM-kval

En strålende torsdag står for tur med trav og galopp fra tidlig formiddag til sent på kveld. Moroa starter med V4 fra Ørebro før Bjerke overtar med sin sedvanlige lunsj-V5 på torsdager. Til kvelden venter en herlig jackpotomgang i V65-spillet fra Klosterskogen med snaue 400 000 kroner ekstra i sekserpotten, og på Jägersro galoppbane jakter Nettavisens meget formsterke galoppeksperter nye gevinster i en strålende V64-omgang.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det handle om V65-løpene på Klosterskogen. Som ventet ble det lettløst på Momarken tirsdag når fire av seks V65-løp fra kvalløp til Norsk Oaks. Det betød ingen utbetaling på fem rette og dermed venter 399.895 kroner ekstra i sekserpotten på Klosterskogen.

Tom Erik Solberg blir en en nøkkelkusk i omgangen og holder dessuten strålende kuskeform for dagen og senest tirsdag vant to løp på Momarken. Torsdag kusker han min klare V65-banker i V65-1 og min frekke V5 og DD-banker i V65-6/V5-3/DD-2.

Ser grønt ut
Til tross for at 6 Everybody Dream i V65-1 er fem år har hoppa kun startet seks ganger i karrieren. Tre starter som fireåring ga en andre og en tredjeplass, og når hoppa endelig kom tilbake i løpsbanen i år, har det blitt to seire på tre forsøk. Årsdebuterte med seier på Sørlandet 16. august, og ble toer på Bjerke i starten etter da hun ble i overkant stri i tet og måtte strekke våpen for gode Wizard Of Course og Oddmund Wallevik mot mål.

Karrierebeste
Fjorten dager senere (25. september) kom karrierens soleklare høydepunkt for hoppa. Dundret rett gjennom fra bakspor til tet på Biri og dro hardt unna. Landet på råsterke 14.3/2140 meter og imponerte stort. Har ikke startet på Klosterskogen før, men Tom Erik Solberg tror ikke hoppa har noen problemer med svingene på Klosterskogen. Motstanden er svak og dette må være torsdagens klare V65-jackpotbanker på Klosterskogen.

På vei mot storformen - igjen
I V65-6/V5-3/DD-2 blir sannsynligvis 1 Zenit Sun favoritt på bekostning av 7 Space Bee og Tom Erik Solberg. Med en hest strøket på innsiden, så vær du sikker på at Tom Erik Solberg kommer til å klemme til fra start og all den tid det er siste indre på Kloster, så er det ikke usannsynlig at Åsbjørn Tengsareid bak 1 Zenit Sun slipper teten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Space Bee har ikke vært som best i år, men i seiersløpet på Drammen sist, så var spensten tilbake i steget igjen. Dersom Solberg kjører seg til tet, så vil jo Zenit Sun få sjansen på siste indre, men Solberg kommer til å få dempe underveis og Space Bee har garantert en tempoveksling i beina da. Jeg spiller tøft og bankerspiller 7 Space Bee i både V5 og DD-spillet på Klosterskogen torsdag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ungheststjernen skinner litt igjen
Toppstammede 4 Bjaa Land (V65-5/V5-2/DD-1) innledet lovende som treåring, men karrieren har egentlig aldri tatt av. Nå er hoppa blitt fem år, og står med 163 000 i grunnlag og har vunnet tre løp. I et lunsjløp på Klosterskogen 15. september kom årets første seier tross dødens i store deler av løpet. Nå var riktignok motstanden svært begrenset den dagen, og å møte gode 7 Yankee Va Bene er noe helt annet. Men det var tendenser til kampglød igjen og spormessig står Bjaa Land flott til i V65-4. Nevnte 7 Yankee Va Bene holder litt usikker form om dagen og Bjaa Land blir lite betrodd i V65-5. Jeg krysser på samtlige forslag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag