Solberg knaller til med en lekker banker


Victor Hastrup og kusk Tom Erik Solberg møter billig motstand på torsdag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Victor Hastrup og kusk Tom Erik Solberg møter billig motstand på torsdag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Lekker banker! 30-oddser som står interessant til! Klokken løp løpsk på en frekkis her forleden... En meget spennende V65-omgang venter på Klosterskogen!

Sportspills meny torsdag:
V4 Romme:
Ohlsson med fete sjanser
V5 Bjerke:
Nye utfordringer på Bjerke
Oddstips 1: Sampdoria blir ikke tatt seriøst
Oddstips 2:
Eder er ustoppelig hjemme
Oddstips 3:
Alltid målfest på Luigi Ferraris

Gedigen V75-fest på Sørlandet 24. oktober!
På Nettavisen serverte undertegnede fire V75-forslag til løpene på Sørlandet og det aller største forslaget (inn.pris kr 2 400) satt klokkerent og betalte tilbake drøye 78 000 kroner.

Kleppe Slauren (63,7%) innfridde enkelt som dagens klare banker. Hickohepooh (9,8%) ble det servert lekker info på! Tangen Odin (1,2%) supersjokket, men var med på de større bongene!

På Eksperten ble det fullklaff for totalt elleve andelslag.

Disse var komponert slik:
Tre andelslag i ti andeler a kr 200 - utbetaling kr 77 196 per stk
Ett andelslag i fem andeler a kr 300 - utbetaling kr 76 197
Ett andelslag i fem andeler a kr 400 - utbetaling kr 77 196
Ett andelslag i fire andeler a kr 500 - utbetaling kr 77 196
Ett andelslag i seks andeler a kr 330 - utbetaling kr 77 196
Ett andelslag i fem andeler a kr 777 - utbetaling kr 77 601
Ett andelslag i ti andeler a kr 500 - utbetaling kr 77 970
To systemspill - begge i fem andeler a kr 1000 - utbetaling 77 340 per stk

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Klosterskogen serverer sine kunder en meget interessant V65-omgang denne torsdagen, og dette er en meny etter vår smak. Vi velger å banke 11 Victor Hastrup (V65-5), og kan ellers by på følgende:

V65-1 : 1 Cantabharmony (53,1%) – Virker til å ha mistet gnisten i monte etter det som skjedde på Solvalla i mai, men med vogn bak seg sist, ja, der likte vi den svært godt. Blir da tatt opp fra start, og bakket ned innvendig. Avslutter som en vind ute i banen tilslutt, og den så meget bra ut for dagen. På klokken vår stod det 11,8 s 700m, og da hadde den full spenst over mål. Her støter den på en sliten gjeng, og vi er klart inne på at Jørn Ivar Eilertsen vil teste den i tet nå. Leder dette svært lenge, og den bør fakta taue dette rundt.

V65-2 : 3 Pensjonen (11,3%) – Her er det åpent. Draget vårt er bra på kapasitet, og den er bedre enn raden. Gikk enormt etter galopp sist, og vi hadde 27,9/1900m på vår klokke. Er altså moden for en klar rekordforbedring, og skulle den kanskje komme seg foran så må dette være en solid mulighet. Lars Anvar Kolle forteller at de vil gjøre noen justeringer til denne starten i håp om å få den feilfritt avgårde. STOR OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-3 : 9 Sands Terna (15,6%) – Er feltes klart beste hest, og den vinner dette om den bare kommer seg rundt banen uten galopp. Feilet direkte fra et trangt spor sist, og den taper en del. Sitter fast i det lengste på oppløpet, og den går pigg i mål etter sene luker. Viser 32,1/2000m etter galopp, og den fungerte aksjonsmessig veldig bra. TOPP MULIGHET! PS. 4 Ejo Tina – Blir trolig favorittspilt her, og den er også bankerspilt noen steder. Traver dog såpass dårlig at vi er usikker på den. Har fin fart, men den kan ikke trave like svakt som sist. Da kommer galoppene hvor som helst i banen. Tas med om man garderer 9 Sands Terna.

V65-4 : 2 Viva La Diva (1,0%) – Her prøver vi oss med et skikkelig langskudd som er på vei mot formen. Etter en pause nå sist er den ordentlig positiv, og den måtte kun se seg spurtslått av Cadabra Tooma (Stod på tillegg). Har den gått ytterligere frem med det løpet i kroppen så gjør den seg garantert ikke bort her. Er kjapp i vei, den står spormessig nydelig til, og den kan fort få det ryggløpet som den trenger. KAN SJOKKE!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 11 Victor Hastrup (46,1%) – Er fortsatt noe uslipt, men dette er en hest med en voldsom kapasitet i forhold til det grunnlaget som den har på konto. Vant sprettlett sist, og den bare jogget i fra da. Nest sist så blåser den rundt feltet, og den kommer ubrukt til mål på en god tid. Vi hadde faktisk 11,6 s 800m på klokken da. Taper ikke dette løpet om den bare kommer seg rundt uten noe tull, og i en småvrien omgang så er dette vår banker!

V65-6 : 5 Bork Juni (7,4%) – Åpen, og spennende finale! En av dem som skal passes er draget vårt som nå virker å være skikkelig pågang. Den gikk et helt strålende løp etter galopp sist, og selv om den får noe syre tilslutt så viser den 27,9/1600m etter uhellet. Får den gå med i rygger, og spare speeden, ja, da kan den fort felle denne ikke så altfor tøffe gjengen. OBS!

På lørdag er det duket for et nytt herlig V75-spill, og på Eksperten kan du kjøpe bonger fra undertegnede i jakten på millionene! Her finnes det bonger i prisklasser fra Kr.50 helt opp til Kr.2 000,-.