*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Solhus har V65-bankeren på Leangen

Seiersmaskinen Eik Odin blir storfavoritt i V65-5/V5-2/DD-1 på Leangen i kveld. Her ser vi Eik Odin i seiersløpet på Leangen 17. desember i fjor sammen med sin faste kusk Atle Solhus. Foto: Ned Alley: Hesteguiden.com

Seiersmaskinen Eik Odin blir Nettavisens V65-banker på Leangen i kveld sammen med sin faste kusk Atle Solhus.

07.01.19 14:10

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V64 Färjestad: Helfrekke objekter kan fikse storcash
V4 Ålborg:
Mandag spiller vi V4-lunsj til Danmark
Oddssingel FA-cup: Liverpool kan tape igjen
Oddssingel La Liga:
Bortemarerittet fortsetter for Athletic
Målscorerspill NHL:
Kjempeodds på Pavelski-scoring
Live
: Overgangsvinduet januar 2019
Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Danmark har som vanlig noen internasjonale V65-lørdager utover vinteren, men nytt av 2019 er også at Danmark er begunstiget med noen internasjonale V4-lunsjer på hverdagene. Derfor er det Ålborg som er vertskap for Dagens rett og V4-løpene mandag. Mandagen byr ellers på flott V65-omgang på Leangen til kvelden, mens Färjestad tar seg av den svenske V64-omgangen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Og det er nettopp Leangen det heretter skal handle om i denne artikkelen. Leangen var i gang allerede første nyttårsdag og avvikler således sin andre kjøredag for 2019 i kveld. Det er bra kvalitet på løpene i kveld og jeg finner min klare V65-banker i V65-5.

Seiersmaskinen vinner igjen
Det handler om 4 Eik Odin som har vunnet 13 av sine 19 løp i karrieren. Er altså ganske sparsomt startet i en alder av sju år. Gjorde mer enn halvparten av startene sine i 2018 og vant sju av de ti startene han gjorde. Motstandsmessig er det ikke spesielt hardt mot i kveld og Eik Odin er nok kapabel til å klatre betydelig i grunnlagene fremover. Slik jeg leser dette løpet, er det kun galopp imot. 4 Eik Odin blir min V65-banker på Leangen i kveld og bankerspilles også i både V5 og DD.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Enda en seiersmaskin på farten i V65-1
I V65-innledningen blir 4 Bestbyarsenal meget stor favoritt og faktisk var seiersstatistikken til denne vallaken i 2018, enda bedre enn den var for Eik Odin. På ni starter vant Sissel Dragstens øyensten sju ganger og hesten avsluttet fjoråret med seks strake seire. Er uten tvil en motivert favoritt i V65-1 og en bankerkandidat. Men møter bra motstand og jeg velger derfor å spekulere i V65-1, dog bankerspiller jeg 4 Bestbyarsenal på det aller minste V65-forslaget.

Lykke for Ragnhild?
Fem hester skiller seg ut i V65-2 og disse blir med på samtlige V65-forslag. Ragnhild Bjørnbeth gjorde overlegent karrierebeste som kusk i 2018 og endte opp med 30 seire og over 1,4 mill kr innkjørt. To av de 30 seirene tok hun med Stjerne Lykka og de seirene kom i september. Det er samtidig de to siste seirene til Stjerne Lykke som falt litt ut av det etter seiersløpene. Viste dog klar fremgang igjen sist og er min favoritt i V65-2.

De siste skal bli de første
Tross at det er sprint og 60 meter tillegg, har jeg vondt for å se en annen vinner enn 8 Gaardens Viktor eller 9 Bokli Teddy i V65-3. Det er et monteløp og disse to utkjempet en herlig duell på Leangen 17. desember. Da vant Gaardens Viktor ganske lett, men fikk også et veldig fint løp underveis av dyktige Amanda Robertsen. De to hestene blir uansett mitt klare lås i V65-3.

Vinner feilfritt?
Et flott spilleløp venter i V65-4/V5-1 og jeg prøver meg enda en gang med hyperkapable 6 C. Brillianto som mitt drag. Hesten vant seks løp i perioden november 2017 til mars 2018 i fjor og imponerte stort ved flere anledninger. Har etterpå det rotet fælt og galoppert hyppig. Det har den også gjort i det siste. Er lynrask fra start og er en klar tetkandidat i dette løpet. Lykkes Bjørn Garberg med å kjøre i trav i kveld, kan det være snakk om tet fra start til mål. Mitt objekt i V65-4/V5-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Garberg har mer på lur
Bjørn Garberg står ifølge travsport.no med 1985 seire og mangler altså femten seire på å nå magiske 2000 seire gjennom en innholdsrik karriere. 68-åringen (fyller 68 år 16. januar) har ikke bare vinnersjanse med C. Brillianto i kveld, jeg tror også han kan vinne med 3 Gjølmes Caviar i V65-6/V5-3. Vallaken vant fem løp i fjor og trives spesielt godt i tet. Fra et perfekt tredjespor bak bilen er teten innen rekkevidde i kveld og en flott V65-finale blir 3 Gjølmes Caviar min favoritt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag