*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Solide objekter i V65-spillet

Anders Jahre, og Brandy har spennende betingelser foran seg i dag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Solide objekter blir servert mot tungt betrodde favoritter! Vi byr på lekker info i flere av løpene, og her er det bare å ta rygg mot lukene!

06.10.15 13:59

Sportspills meny tirsdag:
V4 Hagmyren:
Fantastiske Lannem Silje gjør V4 til V3
V5 Forus:
Fyldig lunsj i vente
V64 Jägersro:
Vrien omgang i Sverige
Oddstips 1: Blackpool må redde stumpene
Oddstips 2:
- Storhamar taper nøkkelkampen
Oddstips 3: Oilers må ut i hundre

Systemfullklaff i Drammen 5. oktober! Kr.34 416 innspilt!
Det ble en herlig fullklaff for dem som kjøpte seg en andel i vårt system til jackpotomgangen i Drammen 5. oktober! Systemet med en innleveringspris på Kr.4 000 (4 andeler a Kr.1 000), ja, det inneholdt to seksere, og en rekke med femmere. Dermed kunne fire dele herlige Kr.34 416 mellom seg. Vi gratulerer så mye.

Ny saftig opptur på galoppen! Bong på Kr.960 betalte ut Kr.13 891,-!
* Nettavisens galoppeksperter fornekter seg ikke. Søndag 4. oktober ble det på ny strålende klaff under V4-spillet på Øvrevoll.

* Det største spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) betalte tilbake meget pene 13 891 kroner. Og ranken var strålende. 9 Al Quest (fjerdevalg i spille ) var ranket som 3. valg 6 Miss Rebel ble bankerspilt i V4-2.

* 2,8 prosenteren og 9. valget 10 Date With Dynamite var rangert som 5. valg og med på kun seks hester. I V4-4 vant 5. valget 6 Stinger. Denne var rangert som andrevalg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ny suksess for siste info bongene!
På Eksperten så byr vi på siste info bonger. Søndag 4. oktober så satt ALLE våre siste info bonger på Sørlandet, og Romme. Bongene kostet fra Kr.500 (4x125 / 5x101) til Kr.2 000 (4x500). På Romme betalte bongene ut fra Kr.4 151 til Kr.4 760. På Sørlandet betalte bongene ut fra Kr.3 865 til Kr.4 093,-. Du sjekker vel ut våre siste info bonger på Eksperten!?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det skal dreie seg om OAKS-KVAL på Momarken denne tirsdagen, og disse dagene er alltid litt ekstra spennende. V65-omgangen kan virke litt "tynn", men det er faktisk ikke veldig lett, og vi er klart inne på at flere av favorittene er i trøbbel! Sjekk ut følgende godbiter:

V65-1 : 3 BW Gullis (13,4%) – Var trykket ned til 2,0 i vinnerspillet mot Aase i Kriteriestoet sist, men da feilet den direkte, og den havnet noen lengder bak feltet. Får melkesyre den siste biten, men opphentingen var sterk, og dette er en ordentlig bra hoppe. Følger bilen fra start, og uten noe tull på startsiden her, ja, da skal teten være innen rekkevidde. MÅ MED PÅ ALT!

V65-2 : 2 Varenne’s Image (27,9%) – Har sett ekstremt fin ut på slutten, men den har ikke hatt marginer med seg, og utbyttet har dermed blitt magert. Satt bom fast i V75-finalen på Bjerke nest sist, og den satt også fast med vinnerkrefter i svensk V75 nå sist. Er kjapp i vei, og på tirsdag velger nok man å teste den foran. Har en bra sjanse om den bare gjør sitt beste. SPILLES!

V65-3 : 6 Anazai (5,2%) – Er SYLVASS når den får løpene sine, og da speeder den ned de fleste i sin årgang. Valgte å sitte i tet sist, og med tøft press på seg så kunne ikke det gå. Er desidert best med et ryggopplegg, og det burde den få her. Blåser nok til tet, men så tror vi Kristian Malmin velger å slippe til en av favorittene. I dette lille feltet så skal sjansene for luker på oppløpet være OK, og da kan den speede ned denne gjengen. PASSES!

V65-4 : 1 Brandy (34,4%) – Eirik Høitomt varsler et ryggopplegg med Valla D’Estino, og dermed ligger mye til rette for at Brandy får gjøre som den vil der foran. Var dessverre ikke på topp i Kriteriet sist, men den har ellers levert en rekke solide løp. Er helt klart en av årgangens beste, og fra tet denne tirsdagen så må dette dreie seg om en fin mulighet. BANKER FOR DE FREKKE!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 1 Dream On Plush (13,4%) – Var brenngod i forsøket til Kriteriet. Vant der lett fra dødens. I finalen nå sist så gjør den også et solid løp, men det rakk likevel ikke helt hjem. Her finnes det ikke noen riktige startkatapulter med i første rekke, og det er ikke umulig at Lars Anvar Kolle greier å forsvare innersporet med vår solide ide. Da kan faktisk dette løpet være over, og den må bare prøves nå!

V65-6 : 9 Safra LB (12,6%) – Her blir Alwaysinblackpedia veldig hardt betrodd, men vi kjøper ikke helt det. Baneprofilen passer den nemlig ikke som best, og når den nå må ut i sporene i svingene, ja, da er vi faktisk litt skeptisk. Kan selvfølgelig vinne, men her må vi spekulere. Safra LB som vi setter først er ordentlig bra på kapasitet, og henger den bare sammen i aksjonen sin, ja, da kan den felle alt. Ser man bort fra favoritten så er det relativt billig imot, og den skal tas på alvor!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag