Solvalla med en herlig V65-omgang

Erik Adielsson kjører et par av de mest betrodde favorittene på Solvalla fredag. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Erik Adielsson kjører et par av de mest betrodde favorittene på Solvalla fredag. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

En skoløs kanon bankes! To uspilte sjokk som du vil like infoen på! En svært spennende V65-omgang venter på Solvalla fredag!

Sportspills meny:
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Solvalla klemmer til med et herlig V65-spill denne fredagen, og dette er en omgang som vi virkelig liker. Vi byr på et par uspilte sjokk som du vil like infoen på, og bankeren som vi lanserer bør normalt sett "bade" hjem seieren om den fortsetter som på slutten. 1 Comte Du Pommeau (V65-3) er hesten som vi lar stå alene på våre bonger. Alt om omgangen finner du lengre ned i denne tipssaken.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

65 000 innspilt på Øvrevoll 25. juni!: To av våre systemspill (4 andeler a 1000) suste inn på Øvrevoll, og hver av de betalte ut meget fine 24 259,-. I tillegg så ble det fem riktige på en rekke andre lag, og totalen kom opp i 65 000 innspilt.

100 000 innspilt i V76 24. juni!: Under omgangen på Bjerke onsdag så ble det SYV RIKTIGE på totalt seks av våre andelslag. Fem flate andelslag (seks andeler a kr 332 – og fire andeler a kr 500). I tillegg til systemet som var på fire andeler a kr 1500). Utbetalingen ble ca 15 000 for hvert av andelslagene. I tillegg så ble det spilt inn ca 10 000 på femmere på de andre andelslagene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

400 000 innspilt i V75 20. juni!: Det ble en fin lørdag for de som tok rygg på oss under V75-løpene på Forus. Det ble sju rette på 35 andelslag (innl.pris hhv kr 900 og kr 1800 på 31 av dem), i tillegg til fire systemspill (innl.pris på disse hhv kr 3950 og kr 4950 ). Snittutbetaling på ca kr 11 400 på de andelslagene som fikk sju rette og ca 400 000 innspilt.

63 144 innspilt i Harstad 21. juni!: Vi satser knallhardt mot Harstad, og dette er et satsningsområde for Nettavisen. På søndag så gikk seks av våre bonger inn på banen i Nord, og hver av dem betalte ut 10 524,-. X. Factor (Odds 16,92) skrellet i finalen, men den stod først på vår rank... Innleveringsprisen på de bongene som vant var hhv kr. 480 / kr.960,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er dagens objekter til Solvalla:

V65-1 : 11 Ryan Kronos – Vant 5 av 8 i fjor, og den var strålende da. I år så har det ikke klaffet like bra, men den er nå klart bedre enn raden, og den var bunnsolid i nederlaget nå sist. Feiler da tidlig, men gjør et flott løp etter galoppen. Går 11,5 s 500m, og den var ikke tom på det. Trenger tempo, men får den det, ja, da er den klart spennende. Legg også merke til at den er kraftig kuskeplusset med Ulf Ohlsson denne fredagen. MÅ MED PÅ ALT!

V65-2 : 7 Montgomery Gel – En duo skiller seg litt ut i dette fine monteløpet. Ideen er en montedebutant, og dette er en hest som vi virkelig gleder oss å se under sal. I sitt siste travløp var den ute i steintøffe omgivelser, og tidsmessig så gjør den et klart bra løp selv om det ikke helt rakk den dagen. Har vært ute i meget tøffe omgivelser, og her er det betydelig lettere imot. Er en stor hest som vi tror vil passe perfekt under sal, og den må bare prøves litt direkte! OBS!

Ingen kan Leangen bedre enn Kurt Leirvåg! På lørdag venter NY herlig V75-omgang, og Leirvåg har snadderet klart!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V65-3 : 1 Comte Du Pommeau – Er en kanon i grunnlaget, og blir den bare ikke fast på fredag så dreier det seg om en topp mulighet. Den var helt enorm i nederlaget nå sist, og den gikk karrierens beste løp da. Nest sist så holder den lekestue med en såpass bra hest som Sorbet. Sporet er noe sjansebetont, men blir den bare ikke fast så dreier dette seg trolig om en vinner uansett posisjon. Er nemlig helt som forvandlet etter at man rykket skoene på den, og det vil bli kjørt uten sko også denne fredagen. SPILLES!

V65-4 : 8 Papillon Face – Er bra på kapasitet, og den blir etter vår mening aldeles for lite spilt her. Er riktignok ingen enkel hest å ha med å gjøre, men oppfører den seg så kan skrellen være et faktum. Gikk helt strålende etter galopp nest sist, og vi likte den skarpt da. Er moden for å senke rekorden sin MYE, og med tanke på at den kun hadde 3% av innsatsene på seg når vi gjorde disse tipsene så er den verdt et forsøk. SE OPP!

Ingen kan Leangen bedre enn Kurt Leirvåg! På lørdag venter NY herlig V75-omgang, og Leirvåg har snadderet klart!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V65-5 : 8 Avatar Accelerator – Er STEINTØFF, og måten den jogget en lav 13-tid på sist, ja, den var svært imponerende. På fredag er distansen lengre, og det anser vi kun som et stort pluss. Tåler å bli brukt hele veien, og den er slik vi ser det klart bedre enn det grunnlaget som den har på konto. Må bare prøves igjen da den for tiden virker å utvikle seg MYE!

V65-6 : 5 Dalheim Express – I finalen er det mer åpent, og garderinger er å anbefale. Vi lot oss ikke imponere av favoritten i sitt siste løp, og den ble dradd med til den 16-tiden. Ideen vår står på 1% fredag morgen, og det blir helt fullstendig feil selv om vi ikke akkurat snakker om den enkleste hesten som finnes. Dog er den så utrolig mye bedre enn raden at den opplagt er verdt et forsøk. Har fått to løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og nå sist går den 14,2/1900m på et utrolig bra sett etter en tidlig galopp! Er garantert med og kjemper om seieren uten noen feiltrinn, og den er klart spennende i en åpen finale.