*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Solvalla med en herlig V65-omgang

Ørjan Kihlstrøm kjører et par favoritter i dagens omgang på Solvalla. Foto: (Hesteguiden.com)

Banker som satt svensk rekord sist! Solid skrellobjekt mot en av dagens tyngste favoritter! På fredag går vi igjen for gull fra Solvalla!

09.10.15 13:09

Sportspills meny fredag/lørdag:
V5A Øvrevoll
: Chaves med supre vinnersjanser
V65 Biri:
Malmin viser veien mot tusenlappene
V75 Bergen:
Vikingene inntar Bergen
Dagens oddstips 1: England skyter ut av startblokkene
Dagens oddstips 2:
Østerrike har imponert noe vanvittig
Dagens langskudd:
Shamrock ryster serielederen

Ny suksess for siste info bongene!
På Eksperten så byr vi på siste info bonger. Søndag 4. oktober så satt ALLE våre siste info bonger på Sørlandet, og Romme. Bongene kostet fra Kr.500 (4x125 / 5x101) til Kr.2 000 (4x500). På Romme betalte bongene ut fra Kr.4 151 til Kr.4 760. På Sørlandet betalte bongene ut fra Kr.3 865 til Kr.4 093,-. Du sjekker vel ut våre siste info bonger på Eksperten!?

Ny saftig opptur på galoppen! Bong på Kr.960 betalte ut Kr.13 891,-!
* Nettavisens galoppeksperter fornekter seg ikke. Søndag 4. oktober ble det på ny strålende klaff under V4-spillet på Øvrevoll.

* Det største spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) betalte tilbake meget pene 13 891 kroner. Og ranken var strålende. 9 Al Quest (fjerdevalg i spille ) var ranket som 3. valg 6 Miss Rebel ble bankerspilt i V4-2.

* 2,8 prosenteren og 9. valget 10 Date With Dynamite var rangert som 5. valg og med på kun seks hester. I V4-4 vant 5. valget 6 Stinger. Denne var rangert som andrevalg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Systemfullklaff i Drammen 5. oktober! Kr.34 416 innspilt!
Det ble en herlig fullklaff for dem som kjøpte seg en andel i vårt system til jackpotomgangen i Drammen 5. oktober! Systemet med en innleveringspris på Kr.4 000 (4 andeler a Kr.1 000), ja, det inneholdt to seksere, og en rekke med femmere. Dermed kunne fire dele herlige Kr.34 416 mellom seg. Vi gratulerer så mye.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi elsker disse fredagene på Solvalla, og det finnes ingen bedre måte å innlede helgen på! På fredag venter nok en strålende V65-omgang, og her skal vi jakte tusenlappene! Dagens banker kommer ut i V65-2, og mye taler for en ny seier for 4 Yoggi Composite. Sjekk ut følgende:

V65-1 : 6 Pasi Von Bentz (21%) – Er god nok i massevis, og om kusken prikker starten her, ja, da forventer vi at den kjemper helt der foran. Kommer til Sverige med flott form i kroppen, og den skal bli spennende å følge her. Når den vant fjerde sist så jogget den en sisterunde i 13-fart, og det er spesielt at en slik traver kun har litt over 50K på konto. Er verdt et forsøk, og vi roper et varsko!

V65-2 : 4 Yoggi Composite (75%) – Har ikke imponert noe veldig imonte, men det var før løpet sist. Var nemlig helt enorm i denne stilarten da, og den senket faktisk den svenske rekorden for 4-åringer med åtte tideler. Leverer den en slik innsats her, ja, da taper den ikke dette. Jenny Brunzell som rir er en av de beste rytterne i Sverige, og det meste ser bra ut på forhånd. VI BANKER!

Sist lørdag betalte V75'en ut 20 millioner! På lørdag kan du vinne 13 millioner på Bergen Travpark!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger til lørdag

V65-3 : 10 Quomodo (9%) – Trives på distansen, og med flott form i kroppen så skal den passes her. Den avsluttet bra i kulissene nest sist, mens den var bunnsolid til seier sist. Kan komme på lette bein nedover oppløpet om det bare blir tempo på forestillingen nå, og den må ikke undervurderes. Kan fort sitte der til bra odds i lukene, og vi heiser den til topps på ranken. OBS!

V65-4 : 2 Noomi Skift (15%) – Er en veldig fersk 4-åring med fremtiden foran seg. Kom nå sist ut etter litt over tre mnd pause, og vi likte det vi fikk se da. Kjørte seg etter hvert til tet fra spor åtte, men kusken ville ha et snilt løp første gangen ut, og han valgte derfor å slippe teten. Fant ingen luker nedover oppløpet, og den ble sittende bom fast med rubbet igjen. På fredag håper vi på en mer offensiv styring, og da kan dette dreie seg om tidlig tet og slutt. MÅ MED PÅ ALT!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 4 New Steel (21%) – Etter strykningen av Beppe AM så blir også sporet bedre å takle for New Steel, og vi ILER til med førstevalget. Så bra ut etter et lengre avbrekk sist, og den ble sittende bom fast i mål med mye krefter igjen. Vi hadde 12,0 s 800m på klokken som ubrukt. Skulle den være ytterligere et knepp opp på fredag, ja, da skal den ikke bli lett å ha med å gjøre. OBS!

V65-6 : 1 Mr Fox Av Sveden (4%) – Vi kjøper ikke storfavoritten til Claes Sjøstrøm som står i spor fire på tillegg. Sist Digital Diamond var ute på volte, ja, da ble det galopp direkte… Nei, her roper vi heller et stort varsko for en formbombe som står spennende til! Mr Fox Av Sveden gikk en fin sisterunde sist, og vi har da 13,1 s 1000m / 11,3 s 500m på klokken. Nest sist så havner den helt feil på det, men den sitter likevel bom fast i kulissene med alle kreftene sine igjen. Er kjapp ut, og skulle Kaj Widell forsvare sitt innerspor, ja, da er feelingen at han vil kjøre den foran. SE OPP!


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag