Spennende banker i en vidåpen V65-omgang


Jorma Kontio kjører vår banker denne fredagen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Jorma Kontio kjører vår banker denne fredagen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Vidåpen V65-omgang! Supersjokk med endringer av utstyr! Nå er det riktig i mot, og da kan denne overraske! Vi jakter store kroner på Solvalla fredag!

Sportspills meny:

Gleder du deg til Premier League-start? Allerede nå kan du sjekke ut Nettavisens helt nye fantasy-spill og melde opp ditt lag! Hovedpremien er en VIP-tur til sesongstart 16/17.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Solide tips ble servert på Bjerke 22. juli - Kr.125 000 innspilt!

Det ble servert SOLIDE tips til landets hovedbane onsdag, og Nettavisen sin store bong med en innleveringspris på Kr.1 350 betalte ut flotte Kr.10 358,-. På Eksperten fikk vi 7-riktige på hele 12-lag, og her spilte vi inn Kr.125 000,-. Lagene het Lerums BjerkeV76, og prisen på de lagene som gikk inn var fra Kr.1000 (4 andeler a Kr.250 / 10 andeler a Kr.100) til Kr.2000 (4 andeler a Kr.500 / 5 andeler a Kr.300 / 10 andeler a Kr.200). Alle disse lagene betalte ut litt over Kr.10 000 per stk.

Følgende info ble servert på et par meget solide objekter fra oss:

V76-1: 10 Barifant (4-valg / 12,3%) – Denne vil vi dog varsle skarpt for. Den gikk nemlig enormt etter pause nå sist, og vi hadde 13,7 s 1900m med krefter igjen. Det er lenge siden vi har sett den så solid, og skulle den kanskje være enda et hakk forbedret med en blåser i kroppen, ja, da skal man være god for å stå imot den. Inn i a-gruppen som en mulig godbit!

V76-7: Om vi skal trekke frem en potensiell skrell i dette løpet, for dem som vil spekulere, ja, de skal ta med 9 Jærvsø Ole (5-valg / 5,8%) på mistanke. Denne hesten har en voldsom fart i kroppen sin, og den gjør en spennende debut for Erik Killingmo.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi byr på tips til følgende baner fredag:

Kl.12.45 - Solvalla (V65 + V4)

Kl.18.50 - Biri (V65 + V5) Det er jackpot i V65-spillet.

Kl.19.25 - Romme (V64)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Solvalla fredag venter en VELDIG ÅPEN V65-omgang, og her blir vi overrasket om ikke dette ender med store kroner for dem som greier å løse V65-rebusen. 2 Global Rebellion (V65-5) er vår småfrekke banker denne fredagen, og vi håper/tror på tidlig tet og slutt!

Få ellers med deg følgende:

V65-1 : 12 Gigant Proud – Er ordentlig bra på kapasitet, og nå er dessuten storformen der. Den gikk solid etter galopp nest sist, mens den vant veldig lett nå sist. Legger da inn 13 s 800m med krefter igjen. Møter her på en helt riktig motstand, og den skal ikke bli lett å ha med å gjøre i sisterunden om den bare kommer seg rundt uten galopp. MÅ MED PÅ ALT!

V65-2 : 8 Bring Me Staro – Småskummelt monteløp. Ideen vår er knallgod i monte, og dette er en hest vi alltid har hatt god tro på i denne stilarten. Var sist ute i et tøft monteløp på Axevalla, og den gjør et fullt godkjent løp. Var da ute mot bedre hester enn hva den møter her. Er blitt strøket inn et spor, den tåler å bli brukt, og skulle det ikke bli helt feil på veien så må sjansen være bra. SPILLES!

Interessant V75-omgang venter i Bergen på Lørdag!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag, og bli med i kampen om millionene!

V65-3 : 12 Rayon Lascaux – Har gjort OK løp i tøffe omgivelser, og her ser det fakta noe billigere ut. Jorma Kontio opp er et pluss, og sporet ble perfekt. Motstanden er ikke helt den store, og dette er et svakt felt. Blant flere så er dette en av dem som kan overraske, og vi roper et varsko for det som muligens kan være sjokket i omgangen. OBS!

V65-4 : 1 Alan Wadd – Er en hest vi liker, men den skuffet oss uansett sist etter en pause. Til denne starten skal den lettes i balansen, og man skal også endre litt på hodelaget. Er kjapp i vei, og sporet er perfekt. Har betydelig mer inne enn vist, og vi håper/tror at de endringene som blir gjort i dag kan slå positivt ut. Kan absolutt overraske, og vi lanserer den som et sjokk i et løp hvor det finnes flere fine 3-åringer.

Interessant V75-omgang venter i Bergen på Lørdag!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag, og bli med i kampen om millionene!

V65-5 : 2 Global Rebellion – Var noe ustabil i fjor, men i år har det sett bedre ut, og den har oppført seg bra i begge de startene som den har gått. Nå sist vant den sikkert med krefter igjen, mens den er BUNNSOLID i nederlaget første gang ut etter pause nest sist. Kan åpne om den tramper avgårde, og skulle den komme seg foran så vil nok Jorma Kontio kjøre den der. Bra sjanse, og vår småfrekke banker i en VIDÅPEN OMGANG!

V65-6 : 5 High Expectation – Hadde ikke gjort mange glad før løpet sist. Da var den imidlertid helt ut av intet knallgod, og den så også enormt bra ut. Vant lett fra dødens, og den virket som forvandlet i hendene på Ørjan Kihlstrøm. Leverer den en slik innsats her, ja, da snakker vi om en vinner. Dog vil vi se denne i flere løp før vi kan anbefale et bankerspill på den.