*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Spennende jackpotomgang i Harstad

Gry Kanstad kusker vår jackpotbanker i V65-spillet søndag kveld i Harstad. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Jackpot med hele 496 928 ekstra! Bankeren lyste det av sist! To strålende ideer som du vil like infoen på! Vi er klar for en ny opptur i Nord!

14.06.15 14:30

Sportspills meny søndag:
V75 Bjerke søndag: OGP-fest med norske favoritter
V4 Bjerke søndag: Vorspiel med kanonsport
Oddsdobbel 1: Endelig et Oslo-lag i OBOS-ligaen
Oddsdobbel 2: Sverige skal til EM
Tippetips: Søndagskupong med EM-kval
TV-fotball: Sjekk helgens oversikt
Fotballmagasin: Se siste episode av Nettavisens fotballmagasin
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Vi satser TUNGT mot Harstad, og vi kan hestene i Nord veldig godt. Under V5-omgangen på Bodø sist søndag så satt alle våre V5-bonger, og overraskelsen Marco D'Estino (8,3%) var med på kun to hester. V5-utbetalingen ble fine Kr.2 596,-. Glem ikke at Harstad har fått en V75-omgang i år, og dette er det store høydepunktet for året i Nord. Omgangen kjøres 11. juli.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Oslo Grand Prix kjøres i dag, og her stiller vi sterkt med hele vårt a-lag! BBS Sugarlight er den store forhåndsfavoritten, og det kan altså bli norsk seier. Kurt Leirvåg har gjort jobben for deg når det gjelder dagens EKSTRA V75-OMGANG. Du finner hans tips her

Ekstra V75-omgang søndag. Vi spiller i felles pott med Sverige.

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

I Harstad denne søndagen er det jackpot i V65-spillet med hele 496 928 ekstra i sekserpotten! Vi banker Folkehesten Nord Norge, og lar altså Thai Gucci (V65-2) stå alene på våre bonger. Få ellers med deg følgende objekter:

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-1 : 12 Arveprinsen – Er feltes klart beste hest, og distansen passer den bedre enn alle her. Kom ut etter en liten pause sist, og den fullfører klart godkjent. Den blåseren i kroppen skal bare ha gjort godt, og vi forventer den enda et hakk forbedret til søndagens oppgave. Jogger rundt denne gjengen i en feilfri utgave, og dette er for oss et av dagens beste spill! MÅ MED PÅ ALT!

V65-2 : 10 Thai Gucci – Kom ut etter pause i Bodø sist, og den leverte en fantastisk sisterunde. Har bra spenst over mål, og den taper altså kun for Marco D’Estino. Møter ikke slik motstand her, og kladder det seg bare ikke for mye på veien, ja, da senker Thai Gucci denne gjengen. Vi tror MYE på at Folkehesten Nord Norge tar årets første seier, og ILER til med et bankerspill! Garderes løpet så er det tre hester i mot: 1 Pas På SH, 3 Fam Filiokus, og 6 Hot Mama.

V65-3 : 3 Borrat – Har alltid vist kapasitet som er LANGT bedre enn det grunnlaget som den har på konto, men dessverre så har den rotet med disse galoppene. Nå sist etter en lengre pause så bare dundret den unna i tet, den var klin overlegen med mye krefter igjen, og vi har aldri sett den bedre tidligere. Har en solid rekordforbedring inne, og den skal ikke bli lett å stoppe om den fortsetter der den slapp sist. OBS! Av andre kapable hester som må med om løpet garderes vil vi nevne: 10 Moe Aria som kan alt på en god dag samt 13 Nesvik Kasper som gjør en spennende start i Harstad for ny trener.

V65-4 : 3 Lukas Bronson – Utvikler seg fint for tiden, og den leverer stortsett bare fine løp. Kommer til Harstad med flott form i kroppen sin, og normalt sett så leder den dette rundt om. BANKER FOR DEM MED IS I MAGEN! 9 Malik – Er nok en bedre hest, men den var URDÅRLIG i Sverige sist, og det gjør oss veldig usikker. Skal dog med om løpet garderes.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 1 Sweet Moonlight – Trenger ikke å bli veldig mye spilt, men dette er en av formbombene i feltet, og vi setter den likegodt først! Var enormt bra til seier nest sist. Nå sist er den ikke dårligere, og den går da helt strålende etter galopp. Blir sittende bom fast i mål, og den hadde mye krefter igjen. Blir den bare ikke fast så er den garantert med og gjør opp om seieren. MÅ BARE PRØVES FRA SLIKE BETINGELSER!

V65-6 : 4 Soløy Sandra – Kan selvfølgelig lede dette løpet rundt om, men vi stoler ikke helt på den, og den var direkte svak nå sist. Blir etter vår smak aldeles for hardt betrodd. 11 Engas Kvikk – Er bedre enn raden, og den var positiv etter galopp nå sist. Kommer ut i helt riktige omgivelser her, og den kan overraske! OBS!

Ekstra V75-omgang søndag. Vi spiller i felles pott med Sverige.

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

Litt om V5-4 + V5-5:

V5-4 : 5 Yankee Plane – Burde stått med fire strake, for sist ble det aldeles feil. Viser dog sin flotte kapasitet med å avslutte som en vind ute i banen. Lar seg neppe stoppe om den ikke blir fast.

V5-5 : 5 Zetus – Er den klart beste montehesten i finalen, og fungerer den som den skal første gangen ut i ny regi så skal den bare ta seg av et løp som dette. Flott mulighet, og vårt klare førstevalg!
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag