Gå til sidens hovedinnhold

Spennende V65-lunsj fra Sverige

Åpen lunsjomgang fra Sverige. Vår banker er på vei mot storformen, og nå er vel det endelig duket?

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V75 Forus: Millionjakt i V75
V65 Jarlsberg: To V65-bankere fra Hamre-stallen
V64 Kalmar: Saftig V64-jackpot med 1,2 millioner ekstra
Oddstips 1: Juventus behøver ikke tre poeng
Oddstips 2: Johannes Thingnes Bø tåler en strafferunde
Oddstips 3: Fredag er en skrekkdag for West Bromwich
Lykkespill: Nå kan du kjøpe Flax-julekalenderne på nett

En spennende fredag venter, og det store høydepunktet denne fredagen skjer i Sverige. Kalmar byr nemlig på en heidundrende V64-jackpotomgang, og det ligger hele 1.199.346 ekstra i sekserpotten. Løpene begynner kl.19.30. Før det skal vi gjennom en V65-lunsj til Örebro kl.12.45, og deretter blir det også V65 fra Jarlsberg kl.18.55.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Örebro byr på en åpen, og meget spennende lunsjomgang. Flere av løpene er ikke akkurat lettløste, og normalt kommer det nok minst en ordentlig skrell. Dagens beste banker har vi spart til finalen, og her tror vi MYE på 10 Urgent Call. Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 2 Pim Pim Joli – Spurtet positivt etter pause nest sist, og den gikk altså en 15-tid da. Nå sist gikk den mer på det jevne etter hinder på veien. Fredag blir den solid kuskeplusset med Kaj Widell, og mot en overkommelig gjeng er vi litt inne på at den kan skrelle. OBS! PS. 4 Campell J.P. – Jakter sin fjerde strake, og den blir tungt betrodd. Vær dog OBS på at den har tatt disse tre seirene med en yankervogn, og det blir vel det ikke fra et trangt spor i volten nå?

V65-2 : 12 NY Diamondinthesky – Monteløp. Nytt åpent løp hvor en bred gardering kan være smart. Vår ide var nesten uspilt når dette tipset ble lagt ut, men man skal være klar over at vi snakker om en hest på vei mot formen, og det at den fikk seg et monteløp i kroppen fjerde sist har nok også bare gjort godt. Var da ute i helt andre omgivelser enn hva den møter nå. Forbedrer den seg bare litt i stilarten til denne starten, ja, da er den alt annet enn ueffen, og den er verdt litt oppmerksomhet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-3 : 4 Cyprus A.T. – Gikk bra etter galopp i debuten for Per Lennartsson, mens den nå sist var klin overlegen, og ordentlig god. Ser ut til å ha en 14-tid i kroppen sin, og da må dette dreie seg om en stor sjanse. Motivert favoritt som også vi tror MYE på. Velger man å gardere så er det 7 Valle E.W. som skal med i mot. Er grunnkapabel, og MYE bedre enn det grunnlaget den har på konto.

V65-4 : 11 Dancing Vilma – Åpen sportrapp hvor det kan skrelle til. Hesten vi plasserer først trengte løpet den fikk i kroppen etter pause sist, og vi forventer den en hel del forbedret til denne oppgaven. Har en voldsom toppfart i kroppen sin, og blir det bare litt tempo er den GIFTIG tilslutt. Settes frekt først i dønn riktige omgivelser.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 4 Running Like Hell – Kom ut etter et lengre avbrekk sist, og vi likte det vi fikk se da. Spurtet ordentlig fint i kulissene (14,0 s 800m), og kom til mål med litt krefter igjen. Burde normalt være ytterligere forbedret med det løpet i kroppen, og mot en ganske overkommelig gjeng skal mulighetene være fine. Hadde faktisk kun 7% av innsatsene på seg når vi la ut dette tipset…

V65-6 : 10 Urgent Call – Var fullt godkjent etter en tøff innledning sist, mens den kom til mål med krefter igjen nest sist. Burde ha funnet storformen med disse to løpene i kroppen, og feelingen er at den speeder ned denne gjengen. Vi tror på en TOPP sjanse for favoritten, og anbefaler et bankerspill. PS. 1 Bobbery er betydelig bedre enn raden, og den første som skal med om vår banker garderes.

Kommentarer til denne saken