*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Spennende V65-omgang på høyoddsbanen

Vidar Hop og Remee La Marc. Søndag kommer de ut i V65-6. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Det er nesten som vanlig spennende når det kjøres løp på Momarken. På søndag er det nye utfordringer, og vi jakter sekseren med en hedershest som banker!

16.04.17 19:08

Sportspills øvrige søndagsmeny:
V75 Momarken: Månprinsen A.M. bankes mot V75-millionene
Oddstips 1: Liverpools solide rekke fortsetter
Oddstips 2:
Chelsea vinner gigantduellen
Oddstips 3: Lyon har mye å tenke på
Oddstips 4:
Werder Bremen må ta en skalp til
Oddstips 5:
Pittsburgh går på en smell
V65 Ålborg lørdag kveld:
Superklaff - nesten 800 000 kr innspilt

Eventyrlig klaff i Ålborg - nesten 800 000 innspilt!
Lørdag kveld var det dobbel V65-jackpotomgang i Ålborg, og Nettavisens danske travekspert traff kanonbra med tipsene.
Ca kl 17 lørdag kveld ble Carstens opprinnelige V65-banker 7 Bullet Knas i V65-3 strøket. Vi fikk heldigvis fatt på Carsten og vi endret dermed banker til 1 Bella Sotto i V65-4. I V65-2 som var at amatørløp hadde Carsten gardert bredt og 10. valget og kjempesmellen 8 Tajsa Baunehøj 1,6 prosent) stod trygt på.

V65-forslaget på kr 924 her på Nettavisen (dette ble altså endret ca kl 17.30 lørdag kveld) inneholdt en sekser og 20 femmere og betalte tilbake kanonfine 45 452 kr.

Totalt ble det treff for 17 andelslag på Eksperten.
Seks andelslag med fire andeler a kr 250 betalte tilbake 45 452 kr
Fem andelslag med fem andeler a kr 200 betalte tilbake 45 452 kr
Tre andelslag med fem andeler a kr 300 betalte tilbake 45 924 kr
Tre andelslag med fire andeler a kr 500 betalte tilbake 46 396

Totalt ble det eventyrlige 776 932 innspilt på de 17 andelslagene som gikk inn med seks rette, og totalt omsatte Nettavisen for ca 45 000 på Eksperten til V65-omgangen i Ålborg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

En av våre store favorittbaner i Norge, Momarken, avrunder uken med et herlig V65-spill. Her er det nok av utfordringer, og det er en omgang vi liker. 8 Remee La Marc i finalen er vår banker, og her er det bare å ta rygg på følgende:

V65-1 : 9 Mario – Har vi jaktetlitt, men uten å lykkes. Nå sist kom imidlertid seieren, og den trivdes godt med Dalen. Har en OK kapasitet, og mot en veldig billig gjeng er den igjen meget aktuell. Plasseres først, men vi tør ikke å banke. Her er det svak klasse, og en relativt bred gardering kan være smart.

V65-2 : 10 Prince Lyon – Åpent monteløp! Vår ide har fått et løp under sal, og den var helt OK mot ganske tøff motstand da. Her står den NYDELIG inne, man har nok siktet litt på denne oppgaven, og motstanden skremmer overhodet ikke. Kan slå til som et frekt objekt, og vi må varsle!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-3 : 3 Ramstad Balder – Er egentlig en ordentlig bra hest, og den skal bli spennende å følge etter et lengre avbrekk. Har blant annet blitt fikset i en fot, og det er gode rapporter på den før denne årsdebuten. Kan fort dreie seg om en klink vinner, og varmer den veldig bra, ja, da er det bare å prøve seg. SPILLES!

V65-4 : 2 Delicious Dream – Er et stort løfte, og en hest som kan være noe for de litt større løpene i år. Har veldig mye inne, og ingen bør bli overrasket om denne noterer seg for en lav 15-tid fra strek. Har vunnet tre av de fire siste, et tilsvarende trangt spor taklet den fint tredje sist, og dette ser spennende ut. Utfordrer favoritten!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 4 Hornmo Blessen – Her kan den store favoritten, 8 Stram Vaier, virkelig havne på vingel, og vi prøver derfor å felle den. Vår ide kommer ut med fine rapporter i ryggen etter pause, den er brennkvikk fra start, og den kan ikke få en finere oppgave enn dette. Vant til nesten 50x flesket på samme tid i fjor, og den trives på denne årstiden. Kan overraske!

V65-6 : 8 Remee La Marc – Har fått tre løp i kroppen etter pause, og det har nok gjort veldig godt. Her kommer den ut i svært overkommelige omgivelser, og vi tror på en topp mulighet. Nå sist spurtet den fint mot en betydelig tøffere gjeng, og her går den altså ned en klasse. Har blitt strøket inn et spor, tåler å bli brukt underveis, og kanskje kan Hop bli sluppet til tet? Vi tror hardt på feltes beste hest, og banker!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.