*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Spennende V65-omgang på Sørlandet

Frode Hamre er som vanlig aktuell når det er kjøring på Sørlandet. FotoMorten Skifjeld/Hesteguiden.com

Skrell mot dagens tyngste! Skrell som møter riktig motstand! Vi gir gass på Sørlandet søndag! Du tar vel rygg?

06.12.15 14:09

Sportspills øvrige søndagsmeny:
V4/V5 Täby:
Herlig galoppsøndag i vente
V64 Färjestad: Strålende V64-omgang med jackpot
Oddstips 1: Klopp har gjort underverker
Oddstips 2:
Sampdoria til sprek odds
Oddstips 3: Ole Einar aldri for gammel
Oddstips 4: Toni må berge Verona
Tippetips: FCK og Solbakken kan få luke

TV-kampene/streaming: Her er søndagens oversikt

Søndagens meny består av søndagsgalopp med både V4 og V5 fra Täby, og deretter overtar Färjestad med stor jackpotomgang i V64-spillet. Til kvelden er det duket for internasjonal V65 fra Sørlandets travpark.

Stjernetreff i lunsjen fra Mantorp 30. november!
Nettavisen sitt største V4-forslag i lunsjen denne mandagen, med en innleveringspris på Kr.864, satt som støpt. Utbetalingen ble helt strålende Kr.51 393,-. På Eksperten ble det treff på seks av våre flate bonger med en innleveringspris fra Kr.960 (4x250/5x200) til Kr.1 152 (4x300). Vi gratulerer alle som tok rygg i lunsjen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Sørlandet byr på et spennende V65-spill denne søndagen, og flere av løpene er ikke helt lettløste. Vi skygger dagens tyngste favoritter som bankere, og går heller for en småfrekk banker. 3 Førlands Pil Fax likte vi nemlig skarpt etter pause sist, og den kan nesten ikke få en bedre oppgave enn dette! ALL IN! Sjekk ut følgende:

V65-1 : 5 Lill Ronja – Føler vi er motivert i innledningen. Har hatt et sterkt år, og den er fremfor alt blitt betydelig tøffere enn hva den var tidligere. Har levert to knallsterke løp på slutten, og dette er en traver i sin absolutte beste form. Er mer stabil på volte kontra auto, og her er nok Karin Hauge på rask vei fremover. Møter ikke de helt store kanonene, og den kan fakta vinne dette fra dødens. SPILLES!

V65-2 : 3 Førlands Pil Fax (Denne ble strøket på søndag) – Har et svært billig løp foran seg her, og dette må dreie seg om en TOPP MULIGHET! Kom ut etter pause sist, og den var behandlet før det løpet. Dundrer på utvendig leder, overtar ned mot siste sving, men må se seg slått oppunder mål. Det var 40m ned til tredjehesten… Meget solid prestasjon, og da tok heller ikke Tjordal seg «bryet» med å nappe ned draskylappene. Her blir det trolig tidlig tet, men den kan også vinne dette fra dødens. STOR SJANSE, og vi tror hardt!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-3 : 11 Spang Kinge – Er det soleklare objektet i dette svake løpet. Nå sist gikk den helt OK, og var da ute mot flere bra hester. Nest sist er den enorm etter en grov galopp for samme kusk. Her møter den med få unntak svært overkommelig motstand, og feilfritt så er den normalt sett med på foto. MÅ MED PÅ ALT!

V65-4 : 1 Texas Bonheur – Vi kan ikke kjøpe at 4 Wikipeaks blir knalltungt betrodd her. Kan selvfølgelig vinne, men i våre øyne er dette en veldig ordinær hest. Draget som vi går for står endelig litt spennende til nå, og på ren kapasitet er den slett ikke verst. Vant et løp i fjor (30.11), og da stod den tilsvarende til som her. Da dro den jevnt hardt unna, og kom alene til mål på 17,7/2140mv. Har vært helt OK på slutten, men dette er en hest som er klart best i tet, og den skal ikke bli lett å ha med å gjøre om den får den posisjonen. Klar OBS som tas med på alt!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 12 Alone Man ST – Meget åpent løp, og vi går for et langskudd som denne søndagen støter på dønn riktig mostand. Når det gjelder vårt skrellobjekt så kan den være noe variabel, men den er bra på sitt beste. Har hjort greie løp den siste tiden, og den var OK både sist, og tredje sist. Vi tror på stor fart da flere kommer til å ladde fra start her. Da trenger det ikke å være feil å komme bakfra med sparte krefter… PRØVES SOM ET SJOKK!

V65-6 : 9 Alwaysinblackpedia – Har et veldig riktig løp foran seg denne søndagen, og den har normalt sett en solid mulighet. Avsluttet fint sist, og den kom til mål med krefter igjen da. Står i en perfekt rygg fra start, og den vil komme fint gjennom på startsiden. Fungerer den bare som den skal, ja, da tar nok den fort en etterlengtet seier. PS. 7 The Special One US – Er det VELDIG gode rapporter på etter en lengre pause, og på kapasitet er den god nok. Tas derfor med på bongen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag