*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Spillerne tror på Høitomt

Eirik Høitomt og Arnspik blir store favoritter i V65-3 på Jarlsberg i kveld. Foto: Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Eirik Høitomt og Arnspik blir kveldens største favoritter i V65-spillet på Jarlsberg. Men det finnes et spennende motbud.

27.11.15 19:08

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V75 Drammen lørdag:
Dobbel 7'pott og fantomomgang
V5/V4 Øvrevoll:
Lorden innfrir på Øvrevolls sesongavslutning
V64 Romme:
En banker som kan "fly"
Oddstips 1:
Hull vinner over opprykksrivalen
Oddstips 2:
Nedturen fortsetter for Zucca
Langskudd 1: Real Betis tukter Levante
Langskudd 2:
Lyon går fra tap til tap
TV-kampene:
Dette er helgens oversikt

En formidabel travhelg er i emning og det er store jackpotomganger på gang. Fredag er det 1 042 487 SEK ekstra i sekserpotten til V65-spillet på Solvalla. Lørdag er det dobbel sjuerpott i V75-løpene fra Drammen og søndag venter gedigne 1 651 662 kroner ekstra i sekserpotten når Leangen byr på dobbel jackpot i V65-spillet søndag kveld. Legg så til at det også er ekstra V75 på Ørebro søndag og det er en fantastisk travhelg vi har i vente.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Systemklaff Klosterskogen
Det ble klaff for mitt systemspill til Klosterskogen torsdag. Systemet som var i fire andeler a kr 1000 og hadde en innleveringspris på kr 3 914, betalte ut kr 33 304. Storoutsideren 5 Sanner Sid (sjuendevalg og markert på kun 2 prosent) hadde jeg rangert som fjerdevalg og denne var også med på kun fire hester i V5-spillet.

Storklaff for tre V75-systemer på Bjerke 21. november!
Under den fantastiske V75-jackpotomgangen på Bjerke sist lørdag, hvor det ble omsatt for over 108 millioner så ble det fullklaff for TRE av våre
V75-systemer!

Systemene Lerums eksklusive (fire andeler a kr 3000) samt Lerum storpottsystemet (fire andeler a 1250) x 2 satt som de skulle. Lerums eksklusive betalte ut kr 161 039, mens de to andre betalte ut kr 151 595. Kommende lørdag er det Rolf Lerum som er tipsansvarlig for den store dobbel sjuerpott-omgangen i Drammen.

Fredag er det i tillegg til den store jackpotomgangen på Solvalla, nok å bryne seg på. Øvrevoll avvikler årets siste løpsdag med ettermiddagsløp, der både V5 og V4 står på menyen. Til kvelden er det duket for V65 på Jarlsberg, og V64 fra Romme.

Eirik Høitomt innfridde med storfavoritten Quickwin på Klosterskogen torsdag og tok sin første seier denne uken. Fredag er Høitomt påny "ansvarlig" for å sitte bak den største favoritten, 1 Arnspik i V65-3. Hesten står nydelig til i førstespor på strek og har fine forutsetninger. Har vært strålende denne høsten og blir min banker på de to minste V65-forslagene. Jeg tar dog med aldeles nytente 12 Troll Jærven på det største forslaget. Denne hesten er som forvandlet i høst og går til mål så det suser, og kan utfordre Arnspik dersom denne ikke er hundre prosent på topp for dagen.

Hamres nye stjerne?
Treårige 3 Starzinner leverte en strålende norgesdebut for stall Hamre når Marius Høitomt styrte hesten inn til råsterk seier fra dødens på Bjerke 4. november. I den påfølgende starten endte det i dundrende startgalopp. Frode Hamre er optimistisk foran kveldens løp og på det minste V65-forslaget bankerspiller jeg. Jeg bankerspiller også hesten i V5 (meget vrien V5 i kveld) og i DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men Starzinner møter bra motstand i kveld og derfor tar jeg også med den gode svenskegjesten 8 Västerbo Realhigh og 6 Audere Est Facere (kanongod i seiersløpet på Biri sist) på de større forslagene. Det betyr at jeg litt motvillig spiller bankerfritt i V65-spillet på de større forslagene i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Solid trio
I V65-5/V5-3/DD-1 får vi et herlig løp når vinnerhestene 4 Sunrise Yankee (fire strake seire), 5 Everybody's Dream (tre seire på de fire siste startene) og 6 Tuff Enuff (fire strake seire) setter hverandre stevne. Jeg klarer ikke å skille hestene og spiller alle tre på samtlige forslag i både V65 og V5.

Kan Hop lure dem?
Sist fredag møttes 3 Stumne Scott og 8 Ty Tinn i V65-2 på Biri og jeg spilte dobbeltbanker på disse i V65. Stumne Scott vant løpet etter ledelse fra start til mål, mens Ty Tinn tross to galopper endte som fjerde i mål. Ty Tinn blir min klare favoritt i V65-1 i kveld, men 20 meter tillegg på begge disse, kan muligens sende tetløperen 1 Alsaker Fantom inn i matchen.

Vidar Hop og 1 Alsaker Fantom er en tetløper av rang og Hop vil garantert gjøre sitt beste for å lede V65-1 fra start til mål. Det kan gå og jeg tar med også denne på mine forslag i kveld og spiller tre hester i V65-1.
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.