Sterk som en bjørn

Skal det endelig løsne for Vertigo Bjørn denne torsdagen?
Skal det endelig løsne for Vertigo Bjørn denne torsdagen? Foto: hesteguiden.com

Bankeren har et sjeldent fint løp foran seg! Sjokk er som forvandlet i ny regi! Frekkis utfordrer en tungt betrodd favoritt! Det er spennende i Bergen torsdag!

Sportspills meny torsdag:
V64 Gävle: Mjølnerød jakter ny svensk suksess
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille
Oddstips 1: Ny italiensk opptur?
Oddstips: Småland skjelver foran kveldens hockeyfest
TV-fotball: Sjekk den herlige ukesoversikten

Vi har en helt fantastisk weekend foran oss! På lørdag venter nemlig en helt ellevill DOBBEL-JACKPOTOMGANG I V75-SPILLET! Svimlende 33 871 515 ligger ekstra i potten, og skulle du bli alene, ja, da kan du kamme med deg 70 millioner kroner!

V75-menyen som er i vente på Åby denne lørdagen er spekket med godbiter, og vi har med en rekke norske hester i løpene. 2 Support Justice, og 6 BBS Sugarlight skal ut i hovedløpet hvor det venter 1,5 millioner til vinneren! Våre tips til denne fantastiske omgangen kommer fredag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi har spilt inn flere millioner de siste fem mnd i V75-spillet, og her er FIRE PÅ TOPP fra oss i det tidsrommet:

Lørdag 6/12-14 – Drammen travbane : Over 800 000 kr innspilt. 38 andelslag gikk inn med sju rette og betalte tilbake mellom 18 000 og 25 000 kroner per stykk. De aller fleste andelslagene koster mellom 1000 og 2000 kroner i innlevering og andelsprisene var 100, 200, 250 eller 500 kroner på de fleste som gikk inn.

Lørdag 20/12-14 – Bjerke travbane: Over 300 000 innspilt. 25 andelslag med sju rette til en snittutbetaling på kr 12 250. De aller fleste andelslagene koster mellom 1000 og 2000 kroner i innlevering og andelsprisene var 100, 200, 250 eller 500 kroner på de fleste som gikk inn.

ENORM DOBBEL V75-jackpot på lørdag! 33 871 515 ligger ekstra i potten!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

Lørdag 24/1-15 – Leangen tragvbane: Over 1,2 millioner innspilt. Hele 46 andelslag inn med sju rette og snittutbetaling på ca 26 000 kroner. Mange av andelslagene som gikk inn var solgt i fem andeler a kr 200.

Lørdag 21/2-15 – Bergen travpark: Over 800 000 innspilt. 160 andelslag inn med sju rette og drøye 5 000 tilbake på hvert av dem. . De aller fleste andelslagene koster mellom 500, 1000 og 2000 kroner i innlevering og andelsprisene var 100, 200, 250 eller 500 kroner på de fleste som gikk inn.

Det betyr 3,1 millioner kroner innspilt bare på disse fire omgangene. På lørdag gir vi deg best hjelp mot de store kronene, og du er vel ikke i tvil på hvem du tar ryggen på denne gangen?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det gjelder V65-omgangen fra Bergen denne torsdagen så var det ikke lett å finne en banker som vi føler oss 100% trygg på. Vi landet tilslutt på 5 Vertigo Bjørn (V65-3) som virkelig har en fin oppgave foran seg!

Sjekk ut følgende:

V65-1 : 3 Shogun Bahama – Har et meget fint løp foran seg her, og sjansene for at den kan spore dette rundt om burde være fine . Gikk et løp på det jevne nå sist etter pause, men normalt sett så skal det bare ha gjort veldig godt. Kan ventes forbedret, er kjapp ut på volte, og fra tet, ja, da skal det en god hest til for å knekke den ned. SPILLES!

V65-2 : 8 K.L.M. Rouge – Gikk et helt OK løp sist etter pause. Innledet da i dødens, før den fikk tet. Valgte så å slippe ca runden igjen, og den fullførte godkjent med tanke på at den trossalt hadde vært med på litt kjøring innledningsvis. Nå har den fått dette løpet under vesten, og motstanden nå skremmer ingen. Dette er som en poengjakt å regne, og skulle den bare løfte seg litt fra sist så kan dette opplagt gå. OBS! 

ENORM DOBBEL V75-jackpot på lørdag! 33 871 515 ligger ekstra i potten!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V65-3 : 5 Vertigo Bjørn – Stod 20m bak Stingers i V75-løpet nest sist, og den gikk da et helt enormt løp etter en grov galopp samt drøy reise. Nå sist gikk den helt greit i monte, men dette er en hest som sålangt har vist seg å være best i trav. Kommer her ut i et lite felt, og vi er klart inne på at 1 Vertigo Ella (Samme eier) kun slipper til Vertigo Bjørn om den skulle komme relativt tidlig. Stall Steine har 2 av 5 hester med i dette feltet, og vi tror altså på seier for en av dem. Nemlig Vertigo Bjørn.

V65-4 : 10 Pitarious – Vi prøver oss med et frekt drag i dette løpet, og vi gjør det altså på en hest som neppe blir mye spilt. Når det gjelder Pitarious så var den fin etter pause sist, og selv om det ikke var mye igjen så plaget heller ikke Øyvind Austevoll den noe veldig der den satt i en stengt posisjon. Gikk flere fine løp i fjor, og der hevdet den seg mot klart bedre hester enn dette. Ventes forbedret med et løp i kroppen, står NYDELIG til for å smyge med, og blir det bare litt fart her, ja, da er denne giftig. MÅ PASSES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 10 Doremi – Er MYE forbedret i ny regi, og den er nesten ikke til å kjenne igjen. Den var solid når den sjokket nest sist, men den er fakta enda bedre nå sist. Løser da skarpt ut fra tillegget, men så kom altså galoppen på den normalt sett helt travsikre hesten. Gjør et sterkt løp i kulissene etterpå, og innsatsen var fakta svært plussbetont. Er kjapp fra start, og den vil fort skaffe seg en fin posisjon langt der foran på direkten. KAN VINNE DETTE MED FLYT! PS. 9 P.O. Super Start – Denne er vi usikker på. Burde blitt trukket av stevneveterinær nest sist da den bare løp og feilet både i varming + prøvestarter. Nå sist så ble det en helt umulig reise, og den hadde melkesyre til langt over ørene når den passerte mål. Mistet dessuten aksjonen helt den siste biten. Blir etter vår smak for hardt betrodd, og vi spekulerer!

V65-6 : 8 Søndre Jerkeld – Var positiv første gangen ut, mens den også nå sist gikk klart bra i kulissene etter galopp. Viser 25,9/1000m på en noe krevende bane bak feltet, og det må være bra. Er helt sikkert en av de hestene med best innstilling i dette feltet, og den tåler tøffe opplegg. Blir det bare litt fart på forestillingen, og at den ikke havner aldeles på vingel, ja, da forventer vi at den kjemper om seieren mot denne gjengen. PASSES!

ENORM DOBBEL V75-jackpot på lørdag! 33 871 515 ligger ekstra i potten!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag