*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Stor internasjonal V65 på Leangen

Remix og Jomar Blekkan blir store favoritter i V65-1 på Leangen mandag. Foto: HM.Auran/hesteguiden.com

Leangen byr på en strålende internasjonal V65 mandag kveld. Jomar Blekkan kusker Nettavisens V65-banker.

17.04.17 19:46

Sportspills øvrige meny 2. påskedag:
V64 Halmstad (frist 15.10): Herlig V64-omgang med Delicious
V4 Hagmyren (frist 12.45):
Store felter og fyldig lunsj
Oddstips Eliteserien:
Brann slår tilbake
Oddstips Championship: Bør være grønt lys på Leeds
Oddsdobbel OBOS-ligaen: Florø kan ta historisk seier
Oddssingel OBOS-ligaen: Tromsdalen vil ikke være noen kasteball
Tippetips: Mer trøbbel i vente for Deila og VIF

2. påskedag er det som vanlig fullt kjør på hestefronten. Hagmyren innleder med V4-trav, før Halmstad overtar med V64-trav med spillestopp allerede kl 15.10. Det betyr samtidig at Leangen er helt alene på valen i kveld og det kan forventes stor V65-omsetning i kveld, når det også blir internasjonal spill til Leangen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Braksuksess i Ålborg lørdag
Men aller først må vi dvele litt ved lørdagskveldens doble V65-jackpotomgang i Ålborg. Nettavisens danske travekspert traff kanonbra med tipsene. Ca kl 17 lørdag kveld ble Carstens opprinnelige V65-banker 7 Bullet Knas i V65-3 strøket. Vi fikk heldigvis fatt på Carsten og vi endret dermed banker til 1 Bella Sotto i V65-4. Den hoppa trenes av Peter Jensen og Carsten hadde i utgangspunktet heldekk i V65-4. Men vi måtte jo ha en ny banker og da snudde vi om og banket 1 Bella Sotto i V65-4 og spilte heldekk i V65-3. V65-3 ble vunnet av Erik Horpestad med 6. valget og femprosenteren 8 Vestmark. I V65-2 som var at amatørløp hadde Carsten gardert bredt og 10. valget og kjempesmellen 8 Tajsa Baunehøj 1,6 prosent) stod trygt på.

V65-forslaget på kr 924 her på Nettavisen (dette ble altså endret ca kl 17.30 lørdag kveld) inneholdt en sekser og 20 femmere og betalte tilbake kanonfine 45 452 kr.

Totalt ble det treff for 17 andelslag på Eksperten (var totalt 45 kuponger som fikk seks rette).
Seks andelslag med fire andeler a kr 250 betalte tilbake 45 452 kr
Fem andelslag med fem andeler a kr 200 betalte tilbake 45 452 kr
Tre andelslag med fem andeler a kr 300 betalte tilbake 45 924 kr
Tre andelslag med fire andeler a kr 500 betalte tilbake 46 396

Totalt ble det eventyrlige 776 932 kr innspilt på de 17 andelslagene som gikk inn med seks rette og totalt omsatte Nettavisen for ca 45 000 på Eksperten til V65-omgangen i Ålborg.

Det bereder grunnen til kveldens omgang på Leangen, der det også skal avvikles en ekstra V4-omgang som har spillefrist kl 17.30 (de to første V65-avdelingene avslutter V4-spillet). V65-spillet har spillefrist kl 18.15, mens V5-spillet har spillefrist kl 19.15. Det har sving veldig bra for mine V65/V5-tips på Leangen de siste par månedene og i kveld byr jeg på følgende:

Dagens V65-banker:
Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har lansert Jomar Blekkan som bankerkusk i V65-spillet på Leangen hittil i år, men mandag er det på'an igjen. Høykapable 9 Remix har et gaveløp i V65-1 og hesten har da også vært meget god i sine to første starter i år, etter langt fravær. Årsdebuterte 20. mars mot bra hester, men vent meget enkelt da og tok lett ned ledende Alsaker Elfax. Var så ute i knalltøft V75-løp i den siste starten. La igjen en del meter på startgalopp, men kom strålende tilbake til tredje. Møter mye billigere motstand i V65-1 i kveld og uten galopp er dette en vinner. Jeg bankerspiller 9 Remix i V65-1 og bankerspiller også hesten i V4-spillet (V4-3).

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Mjøen tror det går bra
Jeg har som vanlig vært i kontakt med alltid like godt påleste Thomas Mjøen i forkant av kveldens løp. Mjøen er som vanlig godt forspent med oppsitt, men har nok sin klart beste vinnersjanse med 2 Brightasabutton. Den hesten innfridde som min V5-banker i den siste starten 20. mars og sørget samtidig for at jeg fikk strålende V5-klaff. Det aller minste V5-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 150) satt klokkerent og betalte tilbake meget anstendige 7 841 kr. I kveld skal 2 Brightasabutton håndtere et litt vrient andrespor i volta i V65-6/DD-2, men Mjøen tror det skal gå bra og tror også på bra tetsjanse. Jeg er enig og lanserer 2 Brightasabutton som min DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I V65-spillet tar jeg naturligvis med meg formsterke 3 Queen Lythonia på samtlige forslag og tror mye på at V65-6 står mellom disse to.

Voldsom formoppgang for Jardar
I V65-5/DD-1/V5-2 ligger det an til at 40-metershesten 12 Storm Odd blir stor favoritt og den kan selvfølgelig vinne. Men mitt klare førstevalg i dette løpet er nytente 8 Jardar. Han imponerte stort i seiersløpet i V65-1 nest sist og jeg er ganske sikker på at han galopperte med seieren på gaffelen i V75-løpet på Leangen sist. Jardar har hevet seg mye på slutten og går til mål alle dager i uka. V65-5 ser ellers ut som et klart trehesters-oppgjør da også formsterke 11 Gikling Lomeo er en seierskandidat, i tillegg til de to forannevnte.

Vidåpent monteløp
V65-2 er et monteløp skrevet ut over to distanser, med grunndistanse 2140 meter. I dette løpet blir 7 Supreme Sugar ganske stor favoritt, men det er grunn til å sette spørsmål ved formen til denne vallaken nå. Var strålende i flere seiersløp i vinter, men har ikke vært i nærheten av det nivået i det siste. Løpet ellers ser meget åpent ut og jeg krysser på i dette løpet.

Har Blekkan fått orden på sakene?
Lettløst er det heller ikke i V65-3 der lite vinnervillige 9 Perle Lisa (1 seier på 27 starter)blir spillernes holdepunkt og favoritt. Hun kan selvfølgelig vinne, men jeg setter kapable 5 Wik Viking først. Den hesten har galoppert seg bort i samtlige tre løp i Blekkan-regi, men Blekkan melder om fortsatt fine treningsjobb. På kapasitet er han trolig best i dette løpet og jeg setter ham først på min rangering.

Ida og Banker kan vinne igjen
2 Byes Banker var ikke mye betrodd da han vant V5-5 til flotte odds 20. mars. Hesten stod trygt plassert på mine V5-forslag og sørget for meget fine V5-penger for de som fulgte mine tips. I kveld står hesten på strek i V65-4/V5-1 og det skal være gode tetsjanser i dette løpet. Tilleggshestene 9 Eidshaugjerven og 10 Hage Jerven jager bakfra, men det er slett ikke sikkert de klarer å hente 20 meter på 2 Byes Banker. De tre hestene skiller seg samtidig klart ut i dette løpet og blir mitt lås i V65-4.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.