Gå til sidens hovedinnhold

Stor jackpotkveld på Biri

Det er internasjonal V65 på Biri i kveld med stor jackpot. Hele 483 157 kr venter ekstra i sekserpotten.

Sportspills øvrige søndagsmeny:
V75 Årjäng: Herlig V75-omgang med to bankere fra Norge
V64 Jägersro galopp:
Supersøndag på Jägersro
Tippetips
: Rosenborg er ikke til å kjenne igjen
Oddssingel Eliteserien: Knalltøff bortekamp for Brann
Oddsdobbel Eliteserien: Nå løsner det for Sarpsborg 08
Oddssingel Eliteserien: Horneland tåler ikke flere tap
Oddssingel Serie A
: Atalanta må ha poeng mot Juventus

Det er masse glede seg til både på travet og i galoppen søndag. Jägersro galopp er først ute med V64/V4 og det vrimler av storløp i Malmö. Det største løpet det heter Pramms Memorial i V64-5/V4-3/DD-1 og her er det hele 700 000 SEK til vinneren. Litt senere på ettermiddagen er det mange norske hester til start når Årjäng byr på V75 og til kvelden er det internasjonal V65-omgang med jackpot på Biri med 483 157 kr kr ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det nettopp handle om Biri og kveldens store jackpotomgang i V65-spillet. Jeg spiller to bankere i kveld og garderer bredt i de øvrige fire løpene.

Kun galopp imot
Min hovedbanker den kommer ut i V65-4/V5-1 og det handler om 5 Lesja Intens. Den seksårige vallaken har kun startet to ganger, og begge har endt med seire. Debuterte i løpsbanen på Leangen 4. mars og vant da som storfavoritt. Var ikke favoritt i løpet etter, det var Jomar Blekkans meget flotte treårshoppe Nordli Alma. Dag-Sveinung Dalen slapp teten til denne drøye runden fra mål og angrep ut mot oppløpet. Tok seg da greit forbi og hadde nok vunnet også om ikke Nordli Alma hadde galoppert. Siste 500 gikk da i 26-fart og vinnertiden ble sterke 30.6/2160 meter voltestart. Lesja Intens har sett meget travsikker ut og selv om det er større felt i kveld, skal det ikke by på problemer. Møter klart overkommelig motstand. Jeg bankerspiller 5 Lesja Intens i V65-spillet og hesten blir også min V5-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ottersen er lyrisk
Biri-trener Morten M. Ottersen har trent fram en rekke flotte hester, og i V65-2 sender han ut toppstammede 8 High Hopes i løpsdebut. Ottersen mener dette er en av de beste hestene han har trent og er klar på at denne er en vinner uten uhell. V65-2 er ellers et meget uoversiktlig løp med en rekke debutanter til start. Men det er vanskelig å få øye på andre unntakshester. Ustartede hester er det uansett alltid forbundet litt usikkerhet med, men Morten M. Ottersen er sjelden en mann som tar for hardt i. Sammen med stødige Eirik Høitomt som kusk, spiller jeg også 8 High Hopes banker i V65-spillet.

Storfavoritten garderes i V65-1
V65-1 er et monteløp der flinke 2 The Last Knight blir ganske stor spillefavoritt. Kristine Kvasnes sjuårige vallak leverer stadig fine løp, men har ikke vist den store stridsmoralen de siste månedene. Han er kvikk i vei, men jeg finner klar verdi i bred gardering i V65-1 og spiller seks hester på samtlige V65-forslag.

Mega må vekk
Siden jeg har valgt å spille to favoritter som mine V65-bankere i kveld, er jeg naturligvis avhengig av å få bort flest mulig førstevalg i de øvrige løpene. 3 Mega Classic i V65-3 er kanskje den viktigste å få vekk. Fireårshoppa til stall Anderssen/Malmin har vist flott form i det siste og har en fin oppgave på papiret. Samtidig har hun fått maks som toer og treer i sine to siste løp og motstanden er ikke noen walkover i dette løpet. Jeg værer favorittfall og helgarderer likegodt på det aller største V65-forslaget.

Blir lei å stå imot i feilfri utgave
V65-5/V5-3/DD-1 teller kun ni hester, men løpet holder veldig bra klasse. Velvoksne 2600 meter er distansen og det starter hester over tre distanser. 9 Drivjerven er nok den beste hesten og blir nok vanskelig å stoppe i feilfri utgave. Men hesten er ikke stå på beina og det gode konkurrenter med i løpet. Jeg velger å bankerspille 9 Drivjerven i DD-spillet, men tar med fem hester på de større V65-forslagene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Leit spor - men best på kapasitet
V65-6/V5-4/DD-2 er også et løp over 2600 meter og her blir 12 Encore Un Sisu min favoritt. Hammersborg-hoppa har surra det til med galopper i sine to siste løp, men på kapasitet tror jeg denne er best. Har vært matchet i knallhard konkurranse i det siste, og går ned en klasse motstandsmessig i kveld. Fikser Lars Anvar Kolle å få denne feilfritt rundt, tror jeg han sitter bak vinneren i V65-finalen.

Kommentarer til denne saken