Store penger i luften på Øvrevoll

Seventyseven med Carlos Lopez er Nettavisens V65-banker på Øvrevoll torsdag.foto_Roger Svalsrød hesteguiden.com
Seventyseven med Carlos Lopez er Nettavisens V65-banker på Øvrevoll torsdag.foto_Roger Svalsrød hesteguiden.com

Nettavisen er strålende tipsform og har spilt inn ca 1,3 millioner kroner de siste fire dagene. Torsdag er det duket for en høyinteressant V65 på Øvrevoll.

Sportspills meny torsdag:
Dobbel V5 Klosterskogen: Solberg må fikse cashen
Lunsj-V5 Bjerke: Bankerfri lunsjjakt
V4 Axevalla: Nye godbiter til lunsj
Oddstips 1: Gode gamle Rangers jakter opprykk
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Nettavisen holder strålende tipsform for tiden og også på Bjerke onsdag ble det flott klaff. Det minste V76-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 180) suste inn med sju rette og betalte tilbake pene 3 454 kroner. I tillegg ble det klaff for en hel bråte med andelslag og totalt ble det ca 150 000 kroner innspilt på Bjerke onsdag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Søndag klinket Rolf Lerum til med norske Tangen Stegg (4-valg) som banker mot dagens tyngste favoritt til V64-løpene på Lindesberg! Tre lag på Eksperten inneholdt seks riktige. Disse lagene betalte ut vel 35 000 per stk. I tillegg satt samtlige V4-forslag, og det lille forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 144), ja, det betalte ut fine 2 071 kr. Totalen fra Lindesberg stoppet på flotte 150 000 innspilt!

Rolf Lerum ga seg ikke med det. Mandag ble det herlig klaff for et andelslag på Halmstad (fire andeler a kr 500). Det andelslaget betalte tilbake 60 065 kroner. Tirsdag var Lerum på farten igjen til V64-løpene på Eskilstuna. Hans systemspill (fire andeler a kr 1000), betalte tilbake pene 26 437 kroner.

Helt enormt ble det for Leirvågs V65-tips til Leangen mandag. Åtte andelslag på Eksperten suste inn med seks rette til en snittutbetaling på ca 90 000 kroner og totalt spilte Leirvåg inn over 760 000 kroner på Leangen mandag. Totalt har Nettavisen dermed spilt inn gevinster for ca 1,3 millioner kroner de siste fire dagene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen har på sin side holdt strålende tipsform i månedsvis allerede og byr på en knakende fin V65-omgang på Øvrevoll torsdag kveld.

Vurderinger av Birger og Morten:
I fjor var det totalt 17 ganger V65 på Øvrevoll. Hele elleve ganger ble det enten sekssifret utbetaling eller jackpot, og av de sju siste var det fire med femsifret utbetaling.

I år har det vært to ganger V65 på Øvrevoll. En gang med "kassa" og den andre gangen godt over 100 000. Det er nesten garanti for gode utbetalinger når Øvrevoll byr på V65, og heller i kveld er det enkelt.

Vår banker torsdag blir  77, eller 6 Seventyseven i V65-5/DD-1  som hesten heter. Han var litt uheldig på 17. mai. Fikk for mye å ta igjen, men spurtet veldig bra. Nå satser vi på at formsterke Carlos Lopez finner luken i tide og rekker frem til seier.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I V65-1 er det "to miss'er" som får vår tillit. 3 Miss Phone Girl og 2 Miss Rebel. Førstnevnte var kun knapt slått av Taja i fjor i sitt første løp på Øvrevoll. I siste start slo hun gode hester lett og på en veldig god tid. Vi bankerspiller på de to minste forslagene. 2 Miss Rebel var innblandet i styrten i svingen 17. mai. Etterpå gikk hun strålende, og hun kan utfordre vår favoritt. Den neste for de spillere som vil gardere utover våre to, er 4 Street Buzz. Hun må imidlertid forbedre seg mye for å slå våre misser.

Kveldens storløp er 2000 Guineas i V65-4, årets første klassiker for treåringene. Et litt skuffende felt, hvor vi savner flere av de beste fra fjoråret. Vi tror mest på 6 Frompariswithlove. Skuffet sist, men dette er en hest som Niels Petersen har høye tanker om.

Luringen kommer i et meget åpent V65-2. 4 Julien Delamare var ikke så langt bak en god vinner sist, og dette selskapet er ikke særlig avskrekkende.