Storløpskveld på Øvrevoll


Eye In The Sky og Carlos Lopez er en seierskandidat i kveldens største løp på Øvrevoll i V65-4.
Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com
Eye In The Sky og Carlos Lopez er en seierskandidat i kveldens største løp på Øvrevoll i V65-4. Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com

Det er flott sport i kveldens herlige V65-omgang på Øvrevoll.

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V65 Bergen: V65-jackpot med Wiig i hovedrollen
Oddssingel 1: Sarpsborg 08 skal redde den norske æren
Oddssingel 2: AIK gjør jobben i Irland
Oddssingel 3: FC København må ikke vinne
Oddssingel 4: Eks-eliteseriespiller-toppscorer sørger for cash
Overgangsvinduet:
Sjekk siste nytt

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En herlig trav- og galopptorsdag står for tur. Den innledes med V4-lunsj fra Bollnäs, før Momarken overtar med V5-lunsj. Til kvelden er det så duket for jackpotomgang i V65-spilletBergen travpark. Etter favorittparaden på Momarken tirsdag med ingen utbetaling for fem rette, venter det 331 423 kr ekstra i sekserpotten. På Øvrevoll er det også V65 og der er det også storløp på menyen i kveld med Oslo Cup og Arnfinn Lunds minneløp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Strålende galoppklaff onsdag
Det ble flott suksess for våre galopptips til V4 og V5-løpene på Bro Park onsdag. Systemspillet med fire andeler a kr 750 suste rett inn til meget flotte 18 224 kr i utbetaling. Også i V5-spillet ble det flott klaff. Det mellomstore V5-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) satt som det skulle og betalte tilbake pene 5 262 kr.

Flott sport og interessant spill
Torsdag er det to storløp på Øvrevoll. Oslo Cup og Arnfinn Lunds Minneløp har samlet de beste hestene i Skandinavia for den eldre eliten. Vi spiller bankerfritt i kveld, men spiller dobbeltbanker i begge storløpene.

V65-4/V4-2 er Oslo Cup og her kvitterer vinneren ut hele 300 000 kr i førstepremie. Vi synes 4 Hurricane Red og 7 Eye in the Sky stikker seg litt ut. Begge har vunnet løpet, og formen er solid med nylige seire. Det skal være et sterkt lås i V65-4. I V4-spillet derimot tar vi også med 5 Fearless Hunter på samtlige V4-forslag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I Arnfinn Lunds minneløp, som avholdes for første gang med det navnet, er det 150 000 kr til vinneren og dette er altså V65-5/DD-1.  5 Victor Kalejs og 8 Busybeingfabolous er vårt lås. Og siden vi spiller bankerfritt, må vi gå tynt i noen løp. 5 Victor Kalejs blir i tillegg vår DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Storfavoritten garderes i V65-1
Vi var lenge inne på å bruke 1 Simmy's Copshop i V65-1. Med formtall 84 skal det være mye å gå på. Men det tallet fikk han for sine innsatser i England, de to løpene på Øvrevoll har vært bare sånn passe. Simmy's Copshop er den klart største V65-favoritten torsdag formiddag.  Vi bankerspiller på det aller minste V65-forslaget, men tar med ytterligere to hester på de øvrige V65-forslagene.

Yvonne Durant har fire av seks hester med i V65-1 (trener også storfavoritten 1 Simmy's Copshop) og mener at 5 Story Minister kan være en utfordrer. I tillegg har 3 Lushes Lashes fra Roy Arne Kvislas formstall gått bra i Sverige, så vi velger å gardere med de to nevnte. Men vi forstår de som satser på favoritten.