Strålende galoppmandag i Malmö

Proud Possibility (her med Per Anders Gråberg) har en fin vinnersjanse i V65-2 på Jägersro mandag.foto Roger Svalsrød hesteguiden.com
Proud Possibility (her med Per Anders Gråberg) har en fin vinnersjanse i V65-2 på Jägersro mandag.foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Jägersro galoppbane i Malmö byr på en strålende V65-omgang mandag kveld. Nettavisens galoppeksperter spiller bankerfritt.

Sportspills meny mandag:
V65 Leangen: Folkehesten bankerspilles
V64 Färjestad: Jakobsson har bankeren
Oddsdobbel 1: Norge trenger ikke storseier
Oddsdobbel 2: K veldsdobbel fra Sverige
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

En strålende travhelg er over og søndag fikk vi altså en bejublet hjemmeseier i Oslo Grand Prix da B.B.S. Sugarlight vant hovedløpet. I tillegg leverte Papagayo E. et toppløp til tredje, og selv om det ble svak uttelling for de norske hestene i de øvrige løpene søndag, vant Norge det viktigste løpet. Vi glemmer heller ikke den fantastiske duellen mellom Lome Brage og Lannem Silje i kaldblodsløpet. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Spillemessig ble det meget vrient lørdag og kun en spiller fikset sju rette da og gedigne 16,9 millioner i utbetaling for sju rette. Som venter ble det betydelig enklere søndag og kun utbetaling for sju rette. 

En ny uke står for døren og aktivitetsnivået er som kjent ikke labert på hestefronten. Mandag er det fire stevner å spille mot. Halmstad starter med V4 og V5-lunsj fra Sverige. Til kvelden er det tre stevner som arrangerer løp. V65-galopp fra Jägersro, V65-løp fra Leangen her hjemme og til sist V64-løp fra Färjestad.

I denne artikkelen skal det handle om V65-løpene fra Jägersro galoppbane i Malmö og Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen byr på følgende:

I en omgang som det ikke er lett å finne en banker i,velger vi å spille bankerfritt. Wido Neuroth og Niels Petersen har gode sjanser på Jägersro mandag kveld.

Wido har sine beste sjanser i V65-4 og V4-2 med 8 Bokan og 5 Shalalee i V65-1. Sistnevnte møter eldre hester for første gang, men er ubeseiret på banen. Bokan er Widos Derbyhest og satser på å vinne Svensk Derby for 12. gang. Blir nok favoritt i V65-4 sammen med meget gode 9 Nile City og vi låser dette løpet på disse to. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Niels Petersen på sin side har god sjanse i V65-2 med duoen 5 Energia Colonial og 3 Proud Possibility og vi låser også dette løpet på to hester. 

Vår luring blir 2 Valley of Thunder i V64-3 og V4-1. Har fin form og Josefin Landgren er en av Skandinavias aller beste amatørryttere.