Strålende V65-jackpotomgang i Bergen


Kleppe Elfina og kusk Svein Ove Wassberg. Torsdag kommer de ut i Bergen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Kleppe Elfina og kusk Svein Ove Wassberg. Torsdag kommer de ut i Bergen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Strålende, og en ikke helt lettløst JACKPOTOMGANG i Bergen! Vi jakter med en banker som "bader" hjem løpet sitt om alt går riktig for seg...

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V4 Mantorp: Spennende V4-lunsj fra Sverige
V5 Drammen: Suksessen fortsetter for Østre
V64 Åby:
Gode rapporter på V64-bankeren
Oddstips 1:
Sarpsborg er undervurdert
Oddstips 2:
Kjempekrise i Fenerbache
Oddstips 3:
Omar Elabdellaoui og Olympiakos kan sende Milan ut av EL
Lotto: 40 Lotto-millionærer på bittelille julaften
Lykkespill
: Nå kan du kjøpe Flax-julekalenderne på nett

Vi har en innholdsrik torsdag foran oss, og her er det litt av hvert å glede seg til. Mantorp er først ut med deres V4-lunsj kl.12.20, før Drammen overtar med sin V5-lunsj kl.13.40. Det store HØYDEPUNKTET denne torsdagen skjer i Bergen hvor det altså er JACKPOT I V65-SPILLET. Hele 435 428 ligger ekstra i sekserpotten, og løpene begynner kl.18.55. Åby avrunder torsdagen med en FLOTT V64-OMGANG kl.19.30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Bergen Travpark byr på en åpen, og spennende V65-jackpotomgang denne torsdagen. Vi liker å banke Svein Ove Wassberg i Bergen, og torsdag gjør vi det igjen. 8 Kleppe Elfina (V65-5) har et gaveløp foran seg, rapportene går i dur, og vi lar det stå til! ALL IN!

Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 5 Roberto DK – Føler vi er på vei mot formen, det er den beste hesten i innledningsløpet, og normalt skal den ha en solid sjanse i omgivelser som dette. Har spurtet fint de siste gangene, og virker altså å være på vei opp fra en formdump. Settes først i et løp hvor vi tror mest på de tre ytterste bak bilen.

V65-2 : 8 New Action – Virker klart forbedret for tiden, og den var OK til maks mot betydelig tøffere motstand på Jarlsberg sist. Her er det med få unntak veldig billig i mot, og leverer bare New Action på sitt beste, ja, da må den være HET i et billig løp som dette. PASSES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-3 : 2 Haugestad Balto – Av en eller annen merkelig grunn var 7 Vertigo Bjørn STORFAVORITT i dette monteløpet når vi la ut tipset. Har ikke vist noe spesielt i monte på lenge, og for oss er det kun snakk om en garderingshest. Hesten vi tror klart mest på avviste altså knallgode Tomeld Ø.K. i sin montedebut 20.09.2018, og presterer den på et tilsvarende vis her, ja, da er det snakk om en vinner. SKAL STÅ FØRST!

V65-4 : 10 Tin Mai – Er BEST, og vi tror den vinner feilfritt. Kommer ut etter knappe to mnd pause nå, og det kan bare ha gjort godt. Har stor fart i kroppen sin, og feilfritt går den under 31 på distansen. Prøves som et frekt drag i dønn riktige omgivelser. PS. 9 Mynte Rasmus er det mange som velger å banke i kveld. God hest, men 0 seire på 14 forsøk, og fungerte dessuten dårlig sist. Denne favoritten skal vi prøve å felle!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 8 Kleppe Elfina – Har fått seg en liten pause, og er behandlet i dette oppholdet. Dette er en hoppe som er blitt matchet i helt andre omgivelser enn hva den møter nå, og den kan aldri få noen finere oppgave enn hva som venter her. På ren fart/speed er den overlegen, og med gode rapporter i ryggen så tror vi på en TOPP MULIGHET for hesten Svein Ove Wassberg kjører.

V65-6 : 2 Vertigo Dominant – Er på vei mot storformen, og den var kraftig forbedret på lørdag. Kjempet da om seieren helt hjem, og møtte blant annet en såpass god hest som Professor Ø.K… Er veldig kjapp fra start, og kan taue dette løpet i det lengste. Prøves som en frekkis etter det oppløftende løpet på lørdag!