*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Strålende V65-kveld fra Stavanger

 

Eirik Høitomt og Thai Eros. Lørdag kjører Johan Kringeland Eriksen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Frekke objekter! Bankeren kan neppe få en bedre oppgave! En herlig V65-kveld venter på Forus, og her skal vi i lukene! Du tar vel rygg?

05.10.19 15:27

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
V75 Klosterskogen: Gnistrende V75-omgang på Klosterskogen
V5 Århus: Åpen lunsjomgang på galoppen
Tippetips: Liverpool må garderes på lørdagskupongen
Oddstips: Hvorfor i all verden er Everton favoritter?
Spillsenteret: Liverpool og United taper
VM i håndball: Program for håndball-VM 2019 kvinner
NHL hockey:
13 ting du trenger å vite før NHL-starten

Nye supertips fra Lerum - sjekket du V75-tipsene på Solvalla 29. september?
Kavata Käll (6-valg) ble lansert som et spennende objekt. Global Trustworthy (2-valg), og JH Respons (3-valg) stod begge først på vår rank. Etter seks avdelinger var verdien Kr.17 430, og da satt den LILLE BONGEN på Nettavisen (Kr.216) igjen med et bankerspill på Callmesally i finalen. Den var solid, men ble dessverre bare nummer to. Derfor ble det kun en trøstegevinst på Kr.2 342, men hadde vår banker vunnet i finalen, ja, da hadde vår minste bong betalt ut ca 30 000 med seksere og femmere.

Lerum med knallsterke V75-tips på Leangen 28. september!
Voje Piril (3-valg), og Golden Dream ME (3-valg) var begge vårt ENESTE A-VALG! Magnums Othello innfridde som vår beste banker. Det store systemet (fire andeler a Kr.1 995) betalte ut Kr.16 238, folkesystemet (20 andeler a Kr.300) betalte ut Kr.15 825, folkesystemet (20 andeler a Kr.200) betalte ut Kr.15 522, systemet til Kr.4 000 (fire andeler a Kr.1 000) betalte ut Kr.15 805, ellers var det endel bonger som også gikk inn med fine penger.

Nesten SUPERGEVINST og bra V75-tips fra Lerum på Färjestad 21. september!
Dexter Brick (2-valg) innfridde, og den ble banket på flere bonger. Bossy Alley (6-valg) ble det servert SUPERINFO på, og den var undertegnedes 2-valg. Odd Herakles (1-valg) innfridde naturligvis som dagens beste banker. På slike stordager som dette har vi alltid flere typer systemer, og det ble veldig fine penger på flere av disse systemene.

Spesielt på FOLKESYSTEMET (20 andeler a Kr.300) kunne det blitt det helt store denne lørdagen. Usain Henna (7-valg) så nemlig helt klink ut i finalen mot oppløpet, men ble dessverre plukket ned av en smygkjørt tilslutt. Hadde Usain Henna tatt seg av finalen (ble altså nummer to), ja, da kunne tyve stykker ha delt VOLDSOMME ca syv millioner (med seksere og femmere). Nå ble det kun en trøstegevinst, men den var likevel på meget fine Kr.154 068,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Forus byr på en SPENNENDE V65-OMGANG denne kvelden, og det er fakta en omgang med et solid potensial. Dagens beste banker kommer ut i V65-2, og skjer det ikke noe helt spesielt underveis så skal bare en hest som Thai Eros ta seg av sitt løp. Ellers er det nok av utfordringer her, og spesielt i de to siste løpene kan det skrelle til. Vi skal til lukene med følgende:

V65-1 : 4 Happy Dragon – Gikk OK etter pause sist (12,0 s 300m), men hadde nok veldig godt av den blåseren i kroppen etter oppholdet. Er normalt merkbart forbedret til denne starten, og på ren kapasitet gjør den seg ikke bort i et billig løp som dette. Plasseres FREKT først!

V65-2 : 8 Thai Eros – Er helt overlegen på kapasitet i dette feltet, og den tar seg normalt av en billig oppgave som her venter. Feilet i kriteriet sist, men var strålende i forsøket nest sist. Går ned mange klasser når det gjelder motstand her, og det er snakk om en motivert storfavoritt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 2 Orlandostile – Her blir 6 Loveyou Hangover hardt betrodd, og det hadde vært helt riktig om kusken hadde vært litt over middels. Dog blir den kjørt av en Josefine Nordin, og på tretten løp i karrieren har hun aldri vært på trippelen… Nei, slike favoritter liker vi ikke, og støtter oss heller til Orlandostile. Denne var det KNALLGODE rapporter på etter oppholdet sist, men da kjørte kusken oppi en foranliggende hest, og dermed kom galoppen. Er veldig grunnkapabel, og må bare prøves igjen nå!

V65-4 : 9 Lucky Black Pearl – Burde være en grei hest å kjøre for en fersk kusk, og vi prøver oss med den som en helfrekk tipsener. Er stadig bedre enn raden, og sist ble den sittende bom fast med masse krefter igjen på en bra tid. Står i et perfekt smygspor nå, og blir det bare litt tempo så duger denne normalt godt. SE OPP!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 1 Polle Gullet – Småskummelt løp hvor vi skal prøve å felle storfavoritten. Hesten vi plasserer først var OK for Bjørn Steine sist, men hadde kanskje ikke noen fordel av banen? I kveld blir det en helt perfekt bane, og da trenger ikke denne å bli veldig enkel å fange på en lynrask bane som Forus. Prøves som en frekk tipsener i et løp som vi ellers plukker med oss noen hester fra.

V65-6 : 8 Høvåg Ask – Nytt småskummelt løp hvor en bred gardering kan vise seg å være smart. Hesten vi plasserer først er helt riktig ute nå, og formen er uforandret fint. Feilet fra seg en bra premie på oppløpet sist. Sliter med aksjonen sin, men slik har den alltid vært. Hegdal er god på slike hester som dette, og motstandsmessig kan den neppe få en veldig mye bedre oppgave enn hva som venter. OBS!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.