*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Strålende V65-lunsj fra grensebanen Årjäng

 

Kristian Malmin og Noble Tile. Fredag kommer de ut i V65-1. foto_Roger Svalsrød_hesteguiden.com

En av de mest spennende V65-omgangene i år! Smellfrekk banker som du vil elske infoen på! Helfrekke objekter som du ikke må gå glipp av! Storcash i vente?

20.09.19 13:20

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V5/V5 Bro Park:
Galoppfest på Bro Park
Spillsenter fredag: Vi har vurdert fredagens viktigste kamper
Oddssingel Premier League:
Historien gjentar seg på St. Mary's
Oddssingel dansk superliga:
David Nielsen har fått skikk på AGF Aarhus

Vi innleder weekenden fra Sverige, og det er grensebanen Årjäng som står for dagens V65-omgang kl.12.45. Om kvelden er det Bro Park som er først ut kl.18.20, og i kveld blir det både V5 + V4 på galoppen. Deretter skal vi til Jarlsberg hvor V65-1 begynner kl.18.55. Høydepunktet denne fredagen skjer i Sverige, og da fra Kalmar hvor det er JACKPOT I V64-SPILLET! Hele 906 029 ligger ekstra i sekserpotten, og moroa starter kl.19.30.

Det store HØYDEPUNKTET denne weekenden skjer på Färjestad lørdag hvor det altså er duket for en SAFTIG V75-OMGANG MED GIGAPOTT! Her kan du vinne enorme 24 millioner, og våre oppdaterte tips blir lagt ut fredag ettermiddag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


En av årets mest spennende V65-omganger venter i lunsjen fredag, og her skal vi i lukene med frekke bonger! Vi tar en sjanse i V65-1, og velger her å gå ALL IN på 2 Noble Tile som har sett helt enorm ut to ganger på rappen. I dag tror vi at det er slutt på utturen, og da burde det være duket for seier. Ellers vrimler det av solide objekter, og her er det bare å ta rygg på følgende snadder:

V65-1 : 2 Noble Tile – Vi åpner denne fredagen med et mulig SUPEROBJEKT, og dette er fakta vår beste banker i omgangen. Noble Tile har rett og slett vært forfulgt av uttur, men nå snur det? Var altså ute i et forsøk til Derby nest sist, og feilet da som HELPIGG når Malmin var uheldig og kjørte oppi på siste bortre. Hadde dårligst vært toer uten den galoppen, for den kom forrykende tilbake i kulissene. Vinner av det løpet var Stoletheshow, og en slik hest finnes ikke med her… Nå sist ble den derfor et «SKRIK», men igjen var den uheldig, og nå ble den altså sittende bom fast som fulltanket mot ganske tøff motstand. Igjen var inntrykket MEGET bra. Står nå i et perfekt spor bak bilen, distansen takler den bedre enn noen annen, og nå kommer vel seieren? Var faktisk helt ute som et 5-valg når vi la ut dette tipset, og det tar vi i mot med takk! ALL IN!

V65-2 : 5 Burndownthemission – Hadde 2,7% av innsatsene på seg når dette tipset ble lagt ut, og det er for lite. Vær OBS på at vi her snakker om en hest som fjerdesist ble sittende bom fast bak Te Amo Corazon, og det er altså hesten som tapte det norske kriteriet HÅRFINT… Nå sist fikk vår ide maks, men var da ute mot hester med et grunnlag opp til 371 000. Gikk uansett 16,1/2100ma, og var helt OK. Er nå klart billigere ute, og leverer den på sitt beste kan den skrelle. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-3 : 5 Magic Moves – Kommer ut etter et lengre avbrekk, og debuterer her for sin nye trener. PÅ ren kapasitet er denne i en helt egen klasse i et løp som dette, og hadde vi visst at formen var på plass etter oppholdet, ja, da kunne vi faktisk ha anbefalt et frekt bankerspill. Nå vil vi dog se den i varming/få med siste info før vi går hardere til på den, men at den er verdt et forsøk som en spennende tipsener, ja, det er den helt klart. Løpet ellers er veldig jevnt/åpent uten de helt store «kanonene».

V65-4 : 1 Lysjö Diva – Er MILEVIS bedre enn raden, og den må passes her. Feilet fra seg seieren tredje sist, og kom voldsomt tilbake etter galoppen. Nå sist gikk den også STRÅLENDE etter galopp, og hadde nok også vunnet det løpet i en feilfri utgave. Burde skikke seg bedre og bedre etter hvert som det blir kaldere i været, den kan åpne, og fra tet blir ikke denne enkel å fange. SKAL MED PÅ ALT som altfor lite spilt! 9 Kleppe Elfina – Debuterer for Åsbjörn Tengsareid i dag, og den er veldig spennende direkte. Er nok feltes beste hest, og det skal bli interessant å se om Tengs greier å løfte den. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 3 Darco – Her blir 4 Höwings Unbeatable HARDT betrodd. Er ingen stjerne, og den vant altså et svært billig løp sist. Vi kan ikke anbefale et bankerspill på en slik hest, og jakter skrellen. Draget vårt var ikke helt tom over mål etter en passiv styring sist, og formen er nok ikke så verst. Kan neppe få et mye bedre løp enn dette når det gjelder motstand, og vi forventer at Oleg klemmer til fra en nydelig utgangsposisjon. Distansen elsker den, og her skal man være på vakt!

V65-6 : 13 Ingemar Palema – Er den helt overlegent beste hesten i finalen, og vi regner med at formen er BRA når Østre velger å dra den til Sverige etter et lengre opphold. Slet med aksjonen før den fikk en lengre pause, og vi tror ikke at Østre ønsker å vise den frem i en slik skikk igjen. Dette er nemlig en dyktig trener. Springsporet på tillegget passer bra, den kan åpne, og det er NÅ denne skal spilles. Neste gang er den nemlig fort «oppbrukt»… OBS!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag