Strålende V65-omgang i sør


Kenneth Handeland kjører vår banker på Sørlandet søndag. Foto Morten Skifjeld/Hestehguiden.com
Kenneth Handeland kjører vår banker på Sørlandet søndag. Foto Morten Skifjeld/Hestehguiden.com

Banker med kapasitet utover grunnlaget! Sjokk med spennende betingelser! Sørlandet byr opp med en bedre meny enn på lenge!

Sportspills øvrige søndagsmeny:

Singel: Kroatia slår Norge
Dobbel: Wales gjør det igjen
Langskudd:
Nederland har vært katastrofale
Tippekupongen:
Italia gjør jobben for Norge

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det ble som ventet svært vrient på Forus lørdag, og det hele endte med at kun en løste V75-rekken. Belønningen ble hele 12,6 millioner, og en gratulasjon er på sin plass! På søndag knaller Rikstoto til med en ekstra V75-omgang, og nå ligger det 18 millioner å venter på en alenevinner! Omgangen er spennende, og vi blir ikke overrasket om det blir nytt milliondryss nå!

Du finner våre tips til V75-omgangen her

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Sørlandet inviterer til en av de bedre søndags-omgangene som vi kan huske å ha opplevd på den banen på lang tid, og endelig er feltene betydelig mer fylt opp enn før. Her er det nok av utfordringer, og vi håper/tror på bra penger for dem som kommer til lukene.

Vi banker 7 Youch My Shadow (V65-3), og kan ellers by på følgende:

V65-1 : 6 Keegan L. (23,2%) – Vi går tynt ut denne søndagen, og her står vi på kun to hester. Draget var helt strålende når den stod i Norge, og vi var spent på den i debuten for Jan Dahlgaard sist. Var da ute i billige omgivelser, men den var bra, og den vant direkte. Skal normalt sett ha gått MYE frem med denne blåseren i kroppen, og skulle den kanskje komme seg tidlig foran nå, ja, da blir den ikke enkel å fange. OBS!

V65-2 : 4 V.P.’S Victory (5,3%) – Har endelig et helt riktig løp foran seg, og nå løsner det!? Var klart godkjent sist etter noe hinder på veien. Her er draget vårt billigere ute enn noen gang, og skal denne vinne et løp, ja, da må det bli nå! TAS MED PÅ ALT!

V65-3 : 7 Touch My Shadow (45,0%) – Lå man litt lavt på i debuten her i Norge sist, men det viste seg å ikke være nødvendig. Var nemlig knallgod på en ikke optimal bane, og den var helt overlegen i mål. Kan nok ned på 14-tallet på en kjapp bane i kveld, og hvem skal egentlig straffe det? I en omgang hvor de helt klare bankerkandidatene glimrer med sitt fravær så velger vi å gi tilliten til Touch My Shadow som vi altså likte skarpt sist.

V65-4 : 10 Moi Jerka (17,1%) – Lanserte vi som en stjernesmell i V75-omgangen på Sørlandet sist. Feilet da i angrep på siste bortre, men kom altså enormt tilbake nedover oppløpet, og det var fort seieren som glapp pga galoppen. Vi hadde 24,5 s 500m på klokken, og den er helt klart på vei mot storformen. Vant tre løp på samme tid i fjor, og vi er veldig inne på at den vil gjøre et sterkt løp søndag! BANKER FOR DE FREKKE!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 4 Chellas Girl (7,9%) – Ble det feil for sist, og den trakk seg da. Gangen før så kom deg seg foran, og den solgte seg da MEGET DYRT! Var knallgod i nederlaget da, og dette er en hest som pleier å krige som en løve fra tet. Gjør nemlig sine klart beste løp fra den posisjonen. Kommer nå ut etter en pause, men den pleier å være bra etter avbrekk, og skulle den komme seg foran her, ja, da trenger den ikke å bli enkel å knekke ned. PRØVES SOM ET MULIG SJOKK!

V65-6 : 1 Løkki Dino (3,4%) – Hadde vi skrelltro på sist, og hesten gjorde også et helt strålende løp etter en tøff innledning. Hadde vunnet det løpet om kusken hadde pakket feltet ned mot siste sving i stedet for å kjøre unna. Her står den spennende til, og blir den bare ikke fast så kan det være duket for revansje. OBS!