*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Strålende V65-omgang på Momarken

Stensvik Iver og kusk Åsbjørn Tengsareid. Tirsdag kommer de ut i V65-4. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

En ny strålende V65-omgang venter på Momarken, og her oser det store kroner! Løpene er særdeles utfordrende, og vi jakter storcashen med frekke bonger!

07.02.17 12:37

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V4 Örebro: Kontio byr på en luring i lunsjen
V64 Axevalla: Solid banker i en lekker V64-omgang
Oddstips 1 (innlevering 11.55): Lara Gut tar første VM-gull
Oddstips 2: Veton Berisha & co. kan ryste Bundesliga-gigantene
Oddstips 3:
Bayern elsker å møte Wolfsburg
Oddstips 4:
God odds på hjemmesterke Caen
Oddstips 5:
Washington Capitals i ustoppelig hjemmeform

Lerum med spillfest i Harstad 5. februar!
Det ble fantastisk flott treff i V5-spillet fra Harstad søndag. Det mellomste V5-forslaget (innl.pris kr 480) betalte ut helt fantastiske 26 104 kr. Tre andelslag med fire andeler a kr 125 på Eksperten (6 526 kr tilbake per andel), ett andelslag fem andeler a kr 101 (5 220 kr tilbake per andel) og ett andelslag ti andeler a kr 50 (2 610 tilbake per andel), var gledelig nok blant de andelslagene til Nettavisen som fikk ta del i den strålende V5-suksessen.

I V65-spillet der det var stor jackpotomgang, ble det noe mer favorittpreget, men Nettavisens aller minste V65-forslag (innl.pris 150 kr) satt uansett klokkerent og betalte tilbake 1 524 kr.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ny toppgevinst! Lerums V75-system betalte ut Kr.159 607!
Det ble servert meget sterke V75-tips til Solvalla 29. januar! Vårt V75-system (fire andeler a Kr.1 500) betalte ut hele Kr.159 607,-. Linus Boy innfridde som dagens beste banker, og superskrellen Nisse Roc (1,7%) var med på samtlige bonger! Vårt reduserte V75-forslag med en innleveringspris på Kr.432 betalte ut Kr.3 072,-. Det ble også bra for de som tok rygg i V5-spillet, og her betalte vår reduserte V5-bong på Kr.432 ut Kr.4 526,-

Kr.960 ble til Kr.154 431 i V5-spillet på Bergen Travpark 26. januar!
Det ble svært vrient i V5-spillet på Bergen Travpark denne torsdagen, og kun fire bonger greide å løse V5-rebusen. Undertegnedes V5-forslag med en innleveringspris på Kr.960 satt imidlertid som støpt, og utbetalingen ble enorme Kr.154 431,-. På Eksperten ble det fullklaff for en av våre V5-bonger (fire andeler a Kr.250), og det ble en ordentlig opptur for de som tok rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er SVÆRT utfordrende å være spiller på Momarken denne tirsdagen, og nesten som vanlig er det vrient på en av våre absolutte favorittbaner! Vi spiller etter storcashen med frekke bonger, og her er det bare å ta rygg på følgende:

V65-1 : 4 Høvding Jaros – Er best i innledningsløpet, og for oss er det en gåte at den blir litt undervurdert. Var faktisk ute som et sjettevalg når vi jobbet med dette tipset, og det blir helt feil. Gjorde comeback sist etter et lengre avbrekk, og den var god direkte. Kom etter hvert frem i dødens, var på vei til å gjøre et meget sterkt løp, men feilet så inn på oppløpet. Banen den dagen var TUNG, og det kostet å gjøre en jobb utvendig. Nå har den fått denne blåseren i kroppen, den kan ventes forbedret, og vi må bare prøve den. SKAL MED PÅ ALT!

V65-2 : 3 Aptitude – Blir HARDT betrodd denne tirsdagen, og kusken Odd Arne Sagholen tror mye på sin springer. Nå sist kodet den over i stengt posisjon på oppløpet, og den virket helt ubrukt når det skjedde. Er godt over middels fra start, og det meste taler for gratis tet. Er den på sitt beste, ja, da skal selvfølgelig sjansene være meget gode. Motivert favoritt, men vi vil gjerne se den i noen løp til før vi går ALL IN!

V65-3 : 2 Waldemar MM – Interessant monteløp med en del fine hester i grunnlaget på farten. Hesten vi plasserer først kommer ut etter pause, og er nybehandlet siden det siste løpet. Rapportene på den er veldig fine, og er denne som best, ja, da er den knallgod under sal. Kan åpne bak bilen, og sporet burde passe bra. VÅR IDE! PS. 1 Cristal BR – Kan være noe for de som jakter en skrell i dette monteløpet. Man skul huske på at denne ble ridetrent mye når den stod hos Tjomsland, og den så ordentlig fin ut under sal på Bjerke i monteprøveløpet. Sporet er bra, den er flink fra start, og den er aktuell som et sjokk om man spekulerer litt.

V65-4 : 1 Stensvik Iver – Må ha en STOR mulighet her om den ikke blir fast. Var klart godkjent som toer bak Mjølner Tore i løpet nest sist, og da skal man huske på at Stensvik Iver stod 20m bak nevnte hest… Nå sist feilet Stensvik Iver tidlig, men gikk et strålende løp etter denne galoppen, og den kom sterkt tilbake mot bedre hester enn hva den møter nå. Her blir en Mjølner Tore som sliter veldig med travet mye betrodd, og akkurat det kan ikke vi kjøpe. Nei, dette vinner Stensvik Iver om den ikke blir fast, og det er en BANKER for de med litt is i magen!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 11 Super Rina – Kan fort vise seg å være et spennende langskudd i et vidåpent løp! Her er det nemlig flott form, og den er spurtsterk når den får gå med i rygger. Nå sist ble det for langt frem, men den avslutter uansett strålende, og vi hadde 13 s 500m på klokken med krefter igjen. Det lukter bra fart på forestillingen nå, og da er det aldri feil å komme bakfra med sparte krefter. OBS! 3 California Estelle – Så meget bra ut etter pause sist, og den avsluttet sterkt etter et passivt opplegg. Får den ryggløpet sitt så er den vass, og den er tidlig aktuell.

V65-6 : 6 Republique – Er veldig motivert i finalen, og vi velger oss denne til dagens beste banker. Gikk flere helt strålende løp i tøffe omgivelser i fjor, og det beste løpet som den gjorde var nok på Bjerke 12.06, hvor den ble toer bak Glen Ord Superb. Travet da 14,4/3140mv… Nå er vintertreningen gjort unna, og det er dags for årsdebut. Innvendig tviler vi på at noen ønsker å svare, og dermed kan det bli gratis tet. I dette feltet er det ikke veldig mange tøffinger, og fra tidlig tet får nok Tom Erik Solberg dempe akkurat så mye han ønsker. Taper normalt ikke dette løpet om den er i nærheten av form, og vi går ALL IN!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.