Østre har V65-bankeren på Biri


Lille Olga og kusk Ole Johan Østre. Fredag kommer de ut på Biri. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Lille Olga og kusk Ole Johan Østre. Fredag kommer de ut på Biri. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Bankeren er MYE bedre enn det grunnlaget den har på konto! Mulig sjokk som varslet form sist... Vi jakter i en flott V65-omgang på Biri fredag!

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V75 Jarlsberg: Kaldblodsdronninga vinner igjen
V64 Romme:
Perfekte betingelser for V64-bankeren
Oddstips håndball-VM: Vi skal doble pengene på norsk pangstart
Oddssingel Championship: Håpløs favorittodds på Leeds
Oddssingel La Liga: Historien taler for Rayo Vallecano
Live
: Overgangsvinduet januar 2019
Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

En svært spennende trav-weekend venter, og her er det MYE å glede seg til. Når det gjelder fredagen så er det Boden som er først ut med sin V65-omgang kl.12.45. Deretter skal vi til Biri, og her begynner V65-1 kl.18.55. Romme avrunder fredagen med sin V64-omgang kl.19.30.

Lørdag er det igjen duket for en GEDIGEN V75-OMGANG fra Norge hvor du kan vinne hele 13 millioner. Dagen etter er det TO X JACKPOT! Mantorp byr først på en V75-omgang med hele 2 638 758 ekstra i sjuerpotten. Litt senere på søndag er det også jackpot på undertegnedes hjemmebane Sørlandet. Her ligger det 454 070 ekstra i sekserpotten. Vi kommer naturligvis med tips til samtlige baner. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Biri byr på en spennende V65-omgang denne kvelden, og her skal vi virkelig være med å kjempe om en herlig opptur. Dagens beste banker kommer ut i V65-1, og vi tror bestemt at seierstoget fortsetter for 8 Lille Olga. Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 8 Lille Olga – Ble TRYKKET ned til 7x flesket mot hester som Karmland Anna/Lykkje May med flere i Norsk Hoppe Kriterium 10.09.2017, og dette er altså en hoppe som var svært lovende. Gjorde så comeback etter et lengre avbrekk nest sist, og det ble en sikker seier etter litt hinder på veien. Litt hinder ble det også sist, men igjen vant den enkelt. Har overlegen fart/kapasitet i dette feltet, og vi snakker her om en hoppe som burde hatt en LANGT HØYERE grunnlag på sin konto. Speeder inn til en ny seier? Sjansene burde fakta være veldig store for nettopp det.

V65-2 : 3 Gladys E.P. – Er ingen stjerne, og den har heller aldri vunnet. Fikk maks sist, og var kun helt OK da. Her er det billigere mot enn noen gang, og sjansene for en seier burde være OK. Plasseres knepent først, men på de litt større bongene tar vi med samtlige hester. Dette er nemlig VIDÅPENT!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-3 : 2 The Secret Light – Her var altså 1 Gassman’s Evert favoritt når vi la ut tipset, og det kjøper vi ikke i det hele tatt selv om den har vært positiv de siste gangene. Vår ide går fort i glemmeboken, men fakta er at den røpet full form i sitt siste løp. Feilet da ned mot siste sving etter at Gunnar trakk proppene, og gav den en i «ræven». Det ble dessuten noe trangt, og det var ikke bare hesten sin feil at den galopperte. Kom fint tilbake i kulissene, og den fikk et klart pluss i kanten av oss. Her er det en sliten gjeng i mot, og fra et perfekt spor MÅ den passes.

V65-4 : 1 Ghandi B.R. – Var Hammers opp på etter pause sist, men da ble den sittende bom fast med alt igjen. Inntrykket var dog bra etter den lange pausen, og normalt har den gått MYE frem til dette løpet. Har tidligere forsvart innersporet bak bilen, og selv om det ikke blir tet så blir det uansett en god posisjon. Duger på kapasitet, og den plasseres frekt først. 5 Farah Diba River – Er en svært grunnkapabel hoppe som gjorde comeback etter et lengre opphold sist. Fungert bra, men ble sittende bom fast som ukjørt. Er ordentlig bra på sitt beste, og fortsetter den der den slapp sist, ja, da er den ikke ueffen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 1 Finnskog Lux – Etter at 3 Alm Nagano er blitt strøket så skal mulighetene være gode for at Finnskog Lux leder dette løpet rundt om. Den har nå fått tre løp i kroppen etter pause, og formen er slett ikke verst. Var helt OK fra tet sist. På en bane som Biri er teten gull verdt, og den må bare prøves fra slike betingelser!

V65-6 : 1 Coventina Va Bene – Likte vi etter pause sist. Spurtet da enormt bra ute i banen etter hinder på veien, og den kom til mål med krefter igjen på tanken. Er normalt forbedret med den blåseren i kroppen, og blir den bare ikke fast her, ja, da duger den SVÆRT godt. Plasseres knepent foran nykommeren til Malmin/Anderssen, 5 Blaze Of Glory.