Gå til sidens hovedinnhold

Superlunsj fra Sverige

Knallfin lunsjomgang! Vi lanserer en talentfull V65-banker, og krydrer bongene med herlige objekter! En flying start på juni-mnd?

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V75 Bergen: Du kan bli mangemillionær på V75
V65 Jarlsberg: Frisk V65-banker på Jarlsberg
V64 Romme: Saftig V64-jackpot med 867 514 ekstra i sekserpotten
Oddstips 1: Frankrike gjør seg klar til VM med seier
Overgangsvinduet: Sjekk siste nytt

Juni starter med et brak, og vi har altså en herlig V64-jackpotomgang å glede oss til denne dagen. Romme står for løpene, det ligger hele 867 514 ekstra i sekserpotten, og V64-1 starter kl.19.30. Før dette solide høydepunktet starter vi dagen kl.12.45 med en V65-lunsj fra Årjäng. Det blir også V65 på Jarlsberg, og her begynner V65-1 kl.18.55.

Solid trøstegevinst på Leangen 28. mai!
Undertegnede sin største V65-bong (fire andeler a Kr.1 000) var ordentlig nære en supergevinst på Leangen denne mandagen. Dessverre fanget ikke bongen opp Lauvås Emma (9-valg) på fire hester, og vi måtte derfor nøye oss med fire femmere i en ellers uløselig omgang. "Belønningen" for dette ble Kr.30 664,-.

Lerum med supertips på Sørlandet 26. mai - Kr.864 ble til Kr.13 736!
Det ble servert KRUTTSTERKE tips på Sørlandet denne lørdagen, og bongen på Kr.864 betalte ut Kr.13 736,-. Ask Eld (5,6% - odds 19,06) / Ervin Boko (3-valg) stod begge først på ranken, og solid info ble servert.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Årjäng er først ut i juni-mnd, og de serverer en herlig V65-lunsj. Vi har med en rekke hester fra Norge i denne lunsjen, og her kan det bli både en og to seire med hjem igjen. Dagens beste banker dukker opp i V65-1, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro MYE på 4 Categorical. Vi er ingen stor tilhenger av Moberg, men her kjører han en helt overlegen hest, og bør fakta vinne dette selv om den skulle havne utvendig leder. Sjekk ut følgende:

V65-1 : 4 Categorical – Må ha en STOR sjanse i innledningen. Den var brenngod fra tet i årsdebuten nest sist, mens den nå sist gikk et løp mer på det jevne. I følge Jonas Moberg er dette en hest som er klart best når den er med der foran, og han kjører gjerne i dødens kontra et par bak i feltet. Burde dog blir sluppet til tet i omgivelser som dette, og normalt skal det dreie seg om en STOR MULIGHET for løftet til Moberg.

V65-2 : 13 Ra Tore – Er en MYE bedre hest enn favoritten 4 Tivo, og for oss er det en gåte at den ikke er favoritt. Kommer ut fra formstallen til Mjølnerød, og den var ordentlig solid til seier i sitt siste løp. Står helt riktig inne i denne sportrappen, og får bare Ole-Christian Kjenner til styringen, ja, da skal dette dreie seg om en stor sjanse. Er en banker for de som vil gå veldig tynt i et ellers VIDÅPENT løp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-3 : 1 Hickothepooh – Var helt fantastisk før pausen, men har altså hatt litt problemer med en hov siden det siste løpet, og man har derfor ikke fått trent som ønsket. Har tidligere vært variabel på volte, og det er ingen tvil om at den er mest glad i bilstart. Skulle Vidar Hop likevel greie teten, ja, da er nok dette vinneren. 7 Monfalcone – Har fått fire løp i kroppen etter pause, og den fullførte positivt bak formbomben Madelen L.T.C. sist. Er veldig kjapp fra start med volte, og skulle Horpestad prikke starten så kan dette kanskje dreie seg om tidlig tet og slutt. Vi tror nemlig ikke den taper om den får tet. Disse to skiller seg klart ut.

V65-4 : 2 Selma Frecel – Er ingen stjerne, men den går jevnt bra, og fakta er at den har utviklet seg litt som 4-åring. Nå sist var den solid til seier fra dødens, og tiden ble god med tanke på at det dreide seg om Klosterskogen. Kan nok minst 15,5 i Årjäng, og det burde rekke en god bit i omgivelser som dette. Settes knepent først.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 10 On Track Banditen – Er en ganske bra 4-åring som nå har fått tre løp i kroppen etter en lengre pause. Det har nok gjort veldig godt, og det er en hest på vei mot storformen. Ble sittende bom fast i V75’en sist, og det gjorde den altså på 12,3… Leverer den noe tilsvarende her bør den fakta felle alt, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro hardt!

V65-6 : 3 Amarone Classic – Vinner normalt dette løpet om den bare greier å komme seg rundt uten noe tull. I årsdebuten nest sist feilet den direkte, tapte MYE, kom forrykende tilbake, og satt bom fast over mål. Nå sist kom den frem i dødens, og den var ikke slått når den feilet mot oppløpet. Nå blir det første gang med pisk, den støter på en billig gjeng, og det er en banker for de med litt is i magen.

Kommentarer til denne saken