Supermandag på Leangen


Skeie Knerten og Odd Arne Kjøsnes har en meget billig oppgave foran seg i V65-3 på Leangen i kveld.
Foto: Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Skeie Knerten og Odd Arne Kjøsnes har en meget billig oppgave foran seg i V65-3 på Leangen i kveld. Foto: Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Det er supermandag på Leangen i kveld med ti løp og ekstra V4-omgang. Vår V65-banker er helt overlegen sine konkurrenter feilfritt.

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V64 Halmstad: Flott V64-omgang i Halmstad
V4 Ålborg
: Internasjonal V4-lunsj fra Ålborg
Oddstips Montenegro - England: England har en vanvittig bortestatistikk
Oddstips Frankrike - Island: Hvor mye gidder Frankrike?
Oddstips Portugal - Serbia: Lukter uavgjort lang vei
Eliteserien fotball
: Her er Nettavisens tabelltips

Den siste uken i mars byr på masse flott travsport. Kommende lørdag er det klart for V75 på Biri med Gulljackpot og som vanlig er det V75 Bonus på Bjerke onsdag kveld. Før den tid skal vi gjennom en innholdsrik mandag. Denne innledes med V4-lunsj fra Danmark og Ålborg. Mandag kveld er det klart for supermandag på Leangen med ti løp og ekstra V4-omgang, i tillegg til både V65 og V5. I Sverige er Halmstad vertskap for V64-løpene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det heretter handle om kveldens V65-omgang på Leangen. Det er altså ti løp på Leangen i kveld og før V65 starter, innledes en ekstra V4-omgang med spillestopp kl 18.10. V4-3 er samtidig starten på V65-spillet som har spillestopp kl 18.55.  Min V65-banker i kveld, den kommer ut i V65-3 og er helt overlegene sine konkurrenter på kapasitet.

Kan ikke tape feilfritt
Det handler om 9 Skeie Knerten og Odd Arne Kjøsnes. På kapasitet er denne fullstendig overlegen sine konkurrenter. Nå har det riktignok blitt endel galopper i det siste, men motstandsmessig er det et meget billig løp for vallaken i kveld. Feilet i kampens hete mot meget gode Vill Jerven nest sist, og kom strålende tilbake etter gedigen startgalopp sist, også da het vinneren Vill Jerven. Den hesten er ikke med i kveld og generelt er det svak klasse på V65-3. Odd Arne Kjøsnes og 9 Skeie Knerten blir min V65-banker på Leangen i kveld.

Tre hester gjør opp i V65-1
V65-1 er delt på spor og grunnlag og det skiller derfor ganske betydelig mellom innkjørte kroner. 7 Kashmir, 8 Hr. Ford og 6 Hammer Stjernar har alle over 300 000 kr i grunnlag og står på likestart med hester som 1 Minfaks (160 767 kr innkjørt) og 3 Skjetnemario (183 326 kr innkjørt). De to sistnevnter er begge hester med fin kapasitet, men de møter hester i en annen klasse i kveld. Jeg har veldig god tro på at min trio gjør opp om seieren i V65-1.

Fin klasse på V65-2
Det er mange bra hester på farten i V65-2/V4-4 og bortsett fra 7 Arild Mølgård, ser jeg de øvrige med en viss vinnersjanse. Den årsdebuterende fireåringen 2 Prince Muscle L. blir min knepne favoritt. Blekkan-traveren gjorde en fin treårssesong i fjor og står fint til spormessig i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fireåring også i V65-4
Også i V65-4 får en årsdebutende fireåring mitt vinnertips. 1 Gikling Leodin var ikke så langt unna de beste treåringene i fjor og Moe Odin-sønnen har alle forutsetninger for å følge opp i den pengestinne fireårssesongen. Sammen med formsterke 3 Il Jerven synes jeg denne skiller seg noe ut i V65-4/V5-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Storfavoritt i fare?
1 Kolnes Brit ligger an til å få et tungt favorittstempel i V65-5/V5-2/DD-1. Det er bra fart i denne dama og hadde det vært sprint, hadde hun vært en opplagt bankerkandidat. Men Kolnes Brit har en tendens til å legge i vei og bli stri og når distansen er 2140 meter, blir det litt mer sjanseartet. Greit nok at hun er favoritt, men det finnes gode tilleggshester med i dette hoppeløpet.

Walsøe sitter ikke fast nå
Også V65-6/V5-3/DD-2 er et hoppeløp, men nå er det varmblodsene som gjelder. 5 Synjo Danseuse viste flott formstigning som toer bak gode Aron Marsh nest sist og ble derfor hardt betrodd foran sitt siste løp. Da valgte kusk Roar Walsøe lederrygg som senere ble tredje innvendig og der ble hoppa sittende bom fast over mål. Det skjer neppe i kveld, men fra 20 meter tillegg er det litt uvisst om hvordan hun havner til underveis. I en svært spennende DD-omgang, velger jeg 5 Synjo Danseuse som min DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen