Supersterk banker i V65-spillet på Jarlsberg


Vi tror mye på denne hesten i V65-innledningen på Jarlsberg. Foto Morten Skifjeld/ Hesteguiden.com
Vi tror mye på denne hesten i V65-innledningen på Jarlsberg. Foto Morten Skifjeld/ Hesteguiden.com

Kveldens V65-omgang på Jarlsberg er spillemessig fin. Vi spiller ordentlig billig i de to første V65-løpene!

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V4 Skive: Lunsj med Jensen
V5 Bjerke:
Vi starter påskeuka med V5-lunsj fra Bjerke
Oddssingel PL:
Arsenal er en katastrofe på bortebane
Oddssingel ishockey: Sensasjonell odds på Frisk Asker
Oddssingel La Liga: Real Madrid venter bare på neste sesong

Det blir igjen V75-BONANZA denne påsken, og det betyr FIRE DAGER PÅ RAD med spillet som vi elsker, V75! Omgangen som blir kjørt på Romme 21. april er hovedomgangen, og her venter en MULTIJACKPOT med voldsomme kroner å spille om. Men, det hele starter med en flott V75-omgang i Gävle 18. april! Totalt kan man spille om spinnville 160 millioner denne påsken!

Før 18. april er det masse trav å vinne penger på. Vi starter nemlig påskeuka med brask og bram. Mandagen åpner med deilig V5-lunsj fra Bjerke 12:10. Merk at vi spiller i felles pool, kun Vinner/ Plass, med franskemennene i de tre første løpene på Bjerke. Mens løpene avvikles på Bjerke, så presenterer Skive altså en flott V4-omgang. Her skal bongene inn før 12:20. Til kvelds er det Jarlsberg som står for V65-omgangen her hjemme. I Sverige blir V64-omgangen kjørt på Mantorp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Siste info V75-suksess på Leangen 13 - april!
Kurt Leirvåg serverte igjen solide tips på sin store favorittbane Leangen denne lørdagen. Det var dog på SISTE INFO-BONGENE det var størst suksess. Hele TOLV V75-BONGER med en innleveringspris på Kr.2 000 til Kr.6 000 suste inn, og betalte ut fra Kr.16 556 til Kr.18 344,-. Du vet vel hvem du skal ta rygg på når vi skal jakte storcashen i V75 denne påsken?

Strålende tips til lunsj og kvelds 12. april - tok du rygg?
Det ble en FLOTT FREDAG for våre kunder, og det ble oppturer både i lunsjen samt til kvelds. Undertegnedes lunsjbong til Kr.960 på Hagmyren satt som støpt, og betalte ut fine Kr.4 886,-. Västerbo Burberry (3-valg) og Moddelina (6,5%)ble begge servert som deilige tipsenere.

Nå skal hele vårt fokus rettes mot Jarlsberg. Sjekk ut følgende V65-analyser:

V65-1: 7 Super Strong mener jeg er dagens beste banker, i en V65-omgang der det på ingen måte florerer av gode bankerkandidater. 

Super Strong kom ut i regi Kjell Vidar Braathen nest sist etter en pause på tre måneder. Da ble det dundrende galopp i den første svingen. Nå sist på Bjerke var det derfor knyttet spenning til hesten. Her bombet han til tet og åpnet den første 500-meteren på 09,0. Dette er svært fort, og normalt sett vil det bli melkesyre til slutt. Super Strong fullførte strålende til andreplassen, kun en nese bak Wayne Brogård. Dette var en morsk innsats. I kveldens løp så tror jeg tetsjansene er svært gode. Ingen av hestene innvendig har enten vist form eller så tøffe at det vil lønne seg å ta i mot. Super Strong kan galoppere gjennom den første svingen, men Vidar Hop er en meget dyktig kusk og kjenner han nå. Jeg mener Revenue-sønnen har veldig fine vinnermuligheter. All in!

8 Double Spin er svært god på sitt beste. Han har nå fått et løp i kroppen etter pause, og kan ventes forbedret. Men jeg tror ikke han slår Super Strong fra dødens, og da blir dette tøft. Et andrevalg er det. 

V65-2: 5 Don Juan D.K blir gjort til favoritt av spillerne. Hesten debuterte for Sigbjørn Kolnes sist på Färjestad. Han tok tidlig tet, og ledet løpet ganske enkelt rundt om. Med en sisterunde på rundt 1.14,0, imponerte hesten. Motstanden var ikke veldig god den dagen, og det var ikke noe indikator slikt sett. I tillegg så var hesten til tider litt uryddig i travet, men man så jo at det var en flott traver. Jeg tror han kan få problemer mot en av dagens konkurrenter, så det blir ingen banker for meg. Men jeg forstår favorittstemplet. 

4 Jetske Beemd skal jeg ha med på alle forslag. Denne tre år gamle dama har gjort en start her i Norge. Det etter å kun ha gjort to løp i Nederland. I Holland debuterte hesten med å tape for en veldig god hest. Gikk da på 15-tallet. I livets andre start vant hun enkelt. Timoko-datteren galopperte på startsiden på Bjerke sist, og gjentok ned oppløpet. I forkant av den starten så var Hamre veldig positiv til hesten. Undertegnede så hesten i varmingen, og det var virkelig en flott traver. Jeg mener bestemt, at når Hamre-stallen sender hoppa til start i kveld, at dette er en het utfordrer til favoritten. Hamre har uttalt seg om at man endrer på balansen hennes i forkant av kveldens løp. Glem galoppen sist, dette er en veldig god traver!

V65-3: Dette er et monteløp, der flere av hestene gjør sin første start i monte. Dette er alltid veldig ekkelt, for man er usikker hvordan det slår ut. Ikke engang har vi fått sett disse hestene i prøveløp, så vi som spiller har null peiling på hvordan hestene ser ut. Ja, rapporter fra trenere er å finne, men jeg og mange andre vil se hestene under sal før man plasserer penger på dem. Det er veldig merkelig! Med tanke på dette, tar vi ingen sjanser og anbefaler gardering. Et vrient løp å vurdere. 

V65-4: Et morsomt spilleløp! Det er ingen tvil om at dette er et åpent løp, og med litt klaff kan faktisk alle hestene vinne dette. 2 Låhne Lina er i kjempeform for tiden, men dessverre så har det vist seg å være ekstremt vrient å sveive inn denne ekvipasjen. Skulle det dog klaffe helt optimalt, så er formen til hesten bedre enn på lenge. Kryss for 2 Låhne Lina tidlig. 

Andre objekter i løpet er 5 Solhøyulven og 10 Lolly Løva. Førstnevnte har ekstrem fart i seg, men sliter veldig med viljen. Normalt sett så blåser Gravdal-traveren til tet her, og om vallaken skulle ha en av sine bedre dager kan det holde inn. Lolly Løva så fin ut over mål sist. Hesten har en viss kapasitet, og dagens motstand er alt annet enn skremmende. Fra tredje utvendig kan jeg se denne plukke mange ned oppløpet.

Alt i alt, så er dette et åpent løp. Vi anbefaler bred gardering.

Merk: Her starter V5-spillet opp. Her går av all in på 1 Nume Bris i V5-4. Denne har en meget god vinnersjanse mot dagens motstand. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5: 10 Kleppe Elfina skal være favoritt her, men det er ingen banker for meg. Den flotte hoppa gikk sitt beste løp nå sist på Sørlandet. Det var kun marginer fra at hesten ikke tuktet seiersmaskinen Lesja Odin. Mens gangen før var hesten veldig god til seier på Forus. Utviklingen er veldig fin på denne!

Jeg tror hesten over vil få kamp, spesielt av, 11 Aasvind. Geir Flåten sin traver har virkelig hevded seg den siste tiden. Han har alltid gjort fine løp, men de to siste løpene har vært hans beste hittil i karrieren. Hingsten sto på strålende til andreplassen bak Mjølner Marius nest sist. Nå sist, etter å ha gått en dryg langspurt, tok hun seg først på målstreken. Denne går til mål på en annen måte enn tidligere nå. Dette er faktisk min knappe favoritt i løpet.

På de større bongene skal jeg og ha med 5 Alm Elden og 12 Rådim Faksen på alle spill. 

V65-6: 8 Mara Boudream. Slikt jeg leser dette løpet, så tror jeg kusk Vidar Hop klinker til alt det går på startsiden. Dermed håper nok han å ta seg til dødens etter 3-400 meter. Da skal Mara Boudream regnes med god sjanse. Da er det fort 4 Goodman B.R som sitter i tet, og da er det fordel vår tipsener. Hesten som blir trent av Fredrik Solberg årsdebuterte sist, og gjorde det ekstremt sterkt til seier. Dette er feltets best hest, og kommer hoppa seg tidlig til dødens så er sjansene fine for seier. Prøves som en spenstig DD-banker. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

4 Goodman B.R. Denne er ikke av de tøffeste oppunder mål, men i dag er det kort distanse. Dette er stor fordel, mener jeg. Hoppa får tet i dette løpet, og da det er kort ditstanse kan hesten holde inn. Hadde det vært 2100 meter, så ville denne blitt ranket ned. 6 Hearthammer er en av de bedre i dette feltet, og er en naturlig hest å ha med på alle forslagene.