Svært fin V65-kveld fra Bjerke


Valle Storm har funnet toppformen, og må regnes med gode vinnermuligheter i V65-4. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Valle Storm har funnet toppformen, og må regnes med gode vinnermuligheter i V65-4. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Dette er ukas beste V65-omgang! Feltene er nærmest fyll opp, og det kryr av spillbare objekter.

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V64 Kalmar: Christoffer fikser V64-cashen
V65 Umåker:
Herlige objekter til lunsj
Oddssingel 2. bundesliga:
Pangodds på Møller Dæhli og St. Pauli
Oddsdobbel fredag:
Bortedobbel til 3,36 i odds
Eurojackpot fredag: Utrolige 600 mill kr i førstepremiepotten
Alpint-VM:
Dette er programmet for alpin-VM 2019
Flax: Vinn reisegavekort og metervis med ReiseFlax

JACKPOT-WEEKEND! Ja, denne helgen braker det virkelig løs i V75-spillet! Lørdag er det V75-JACKPOT på Forus, og her ligger det 2 544 314 ekstra i sjuerpotten. Løpene på Forus begynner som vanlig kl.15.00. Dagen etter er det Romme sin tur med en herlig V75-JACKPOT, og her ligger det 3 043 682 ekstra i sjuerpotten. Løpene her begynner kl.15.50. Undertegnede har jobbet på HØYTRYKK denne uken, og kommer naturligvis med fyldige tips til begge baner.

Før den tid skal vi gjennom en feiende flott fredag. Først ut er Umåker. Her skal svenskene kjøre sin vanlige V65-lunsj 12:20. Til kvelds er det V65 fra Bjerke! Og omgangen er veldig fin. Husk å lever bongene før 18:55. I Sverige blir det kjørt V64-løp fra Kalmar og her er det 19:30 som er fristen for spill. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Undertegnede liker omgangen på Bjerke. Flere løp er åpne og ikke minst jevne. Dette er det vi spillere elsker. Det er en blanding av vanskelig og enkelt og det gjør omgangen veldig spillbar. Her må vi ha et lodd. 

Sjekk ut V65-analysene fra landets hovedbane her: 

V65-4: 1 Valle Storm. Hesten til Kjetil Helgestad har en veldig fin oppgave i dagens løp. To fine seire er tatt på slutten og hesten er i toppform. Nest sist på Biri var det ordentlig fint inntrykk på Valle Storm. Nå sist holdt han akkurat unna for Solkongen. Tekno Odin-sønnen kjempet det han kunne og fikk belønning. Han var klart slått av 5 Kuven Storm 14. november på dagens bane. Men da sto Kuven Storm i fremspor og Valle Storm i bakspor. I tillegg til dette, så var Kuven Storm i kjempeorden, og det virker ikke ut som sistnevnte har denne formen nå. Valle Storm er og i bedre form nå. Jeg tror hesten tar tet og leder dette løpet lenge. Jeg bankerspiller hesten her. 

Obs! Husk at V5-spillet starter i dette løpet. Her kommer jeg ikke til å bankerspille 1 Valle Storm. Jeg tror jeg har en banker som er enda sikrere. Og det er 8 Dæmro Bob i V5-4. Hesten er helt overlegen dagens motstand, og vinner trolig med en galopp. Det var virkelig en fin innsats på Biri sist og hesten bør har solide vinnersjanser her. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-1:
Den første avdelingen synes jeg er ganske åpen. Fredags morgen har 1 Ethiopia River og 5 Eddie Arctous 70 prosent av spillet på seg. Det er ikke riktig. Hester som 4 Rasken Q.C og 12 Tiria Jet er begge spilt på godt under fem prosent. Førstnevnte satt bom fast på Biri sist og så lekker ut. Han er rask bak bilen og har en offensiv kusk her i dag. Tiria Jet avsluttet meget godt sist og er i meget god form. Nei, her må vi gardere! Pass opp for 4 og 12. 

V65-2: 8 Hepburn B.R. Denne debuterte sist på Bjerke og jeg likte virkelig inntrykket på Morten Ottersen sin 4-åring. En herlig Muscle Hill-datter dette. Andre Stensen, som kusket, ga hun et fint løp i tredje par utvendig, men da det gjenstod 5-600 meter sendte han hoppa avgårde. På 300 meter var løpet avgjort. Hun var litt fersk ned oppløpet, men det som var gledelig var at det var full spenst over mål. Dette betyr at det var mer krefter spart. Må regnes som et førstevalg. 

V65-3: Her kryr det mildt sagt ikke av formhester. 8 Børke Balderina har i lengre tid vist fin kapasitet, men slitt med mye galopper. Nå har hoppa kommet til Erlend Rennesvik sin stall. Og dette mener jeg er svært spennende. H.G Balder-datteren har gått et prøveløp i regi Rennesvik, og her gikk hun 1.29,0 og så bra ut på det. Jeg må innrømme at jeg var inne på å bare bankerspille denne, men hun er jo fortsatt usikker. Men på ren kapasitet så er hun overlegen dagens konkurrenter. Galoppene gjør meg dog for usikker til å anbefale et bankerspill. 

Det er først og fremst to motbud slik jeg ser det. 1 Tangen Marte og 9 Lille Ild. Førstnevnte har galoppert to ganger på slutten, men gjort greie løp etterpå. En av de bedre i dette løpet. 9 Lille Ild ble jeg veldig skuffet over sist. Den fine røde hoppa maktet ikke å henge med helt fra rygg leder. Derfor stiller jeg et klart spørsmål til formen. Om dette bare var en dårlig dag, og hun er på sitt beste igjen her, så er hun mer enn god nok. Hun trives på Bjerke og gjør gode løp hver gang her. Hun må med på alt. 

V65-5: 9 Viking Faks. Dette kan vise seg å være et kjempespill i dette løpet. 10-åringen står nå hos Andre H. Stensen og viste ordentlig form nå sist. Han var ute i V75-løpet som ble vunnet av Stensvik Martin på Biri forrige helg. Underveis satt Viking Faks i femte utvendig. Da det gjenstod 4-500 meter angrep Stensen, og farten på Viking Faks var da meget fin. Han var på vei til å passere flere ekvipasjer, men dessverre kom galoppen. Etter galoppen var han veldig pigg og gikk i mål med solid fart. Dette var uten tvil en formbeskjed. Tenk om hesten skulle få andre par utvendig i dag, og så avvente med angrepet til det gjenstår 300 meter - da tror jeg dette er snakk om en vinner! På seks prosent fredags morgen så er dette det klare uttaket i løpet. Nå som min opprinnelig DD-banker 9 Balaine ble strøket, velger jeg å gå for Viking Faks som dagens DD-banker. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


V65-6:
9 Balaine er altså blitt strøket, og det var veldig synd. Slik er travet til tider. Nå på vinterstid blir vi belemret med masse strykninger. Nå ble den verste konkurrent til 5 Zandra Invalley borte. Men ståa er ikke forandret. Hoppa har gode muligheter om det blir gratis tet, men skulle hun bli tatt i mot kan hun ryke på et tap. 

I stedet for 9 Balaine tar jeg på 10 Amazing S.H på alle forslag. Skulle det bli tempo i front, så er Herman Tvedt sin springer god nok her. Hesten gjorde det godt etter tøff reise mot ganske hyggelig hester sist.