*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Talentfull banker i spennende V65-omgang

Bjerke16052010_Jørgen Westholm vant løp 10_MegaFlis Hoppeløp med Annicka_foto_Roger Svalsrød_hesteguiden.com

Jörgen Westholm er aktuell i dagens lunsjomgang. foto_Roger Svalsrød_hesteguiden.com

Bankeren har enda ikke tapt! Dagens beste objekt med langt under 5% av innsatsene på seg? Vi gir gass i fredagens lunsjomgang, og her er det bare å ta rygg!

08.11.19 19:06

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V75 Jarlsberg lørdag:
V75-fest med Brækken
V64 Umåker:
Stor V64-jackpot med over 900 000 ekstra i sekserpotten
V65 Biri: Herlig V65-omgang med Dalen i hovedrollen
Oddssingel Eliteserien: Krise for Nilsen og Brann
Oddssingel Premier League: Watford tar sesongens første seier
Eurojackpot: Får vi en norsk vinner fredag sprenges alle rekorder
Håndball-VM kvinner:
Oversikt over kamper, tider og lagene som skal møtes

Lerum med ny sjokkvinner - var du med på V4-festen 5. november?
Det ble ikke helt enkelt i V4-spillet på Jägersro denne kvelden, men undertegnedes store bong på Kr.1 176 satt som den skulle, og her kunne man hentet ut Kr.8 221 om man hadde tatt rygg. Arwen T. Dream (5-valg / odds 14,92) skrellet i innledningsløpet, men oss lurte dem ikke. Du gikk vel ikke glipp av følgende info på denne godbiten?

7 Arwen T. Dream (V4-1) –
Er en annen som neppe blir mye spilt, men som er spennende. Den spurtet strålende etter sene luker nest sist, mens den ble sittende bom fast som fulltanket sist. Var da med på en ganske tøff åpning. Kan sitte der med litt bedre flyt nå.

Lerum med supertips på Momarken 3. november - Kr.216 ble til Kr.6 443!
ALT SATT I V5-SPILLET på Momarken denne søndagen, og lukene ble tømt. Expresso Doc (23,4%) innfridde som dagens beste banker, og svært solid info ble gitt. Den MINSTE bongen til Kr.216 satt som spikret, og betalte ut knallfine Kr.6 443,-. Du fikk vel med deg infoen på dagens beste banker? Sjekk ut følgende:

7 Expresso Doc (V5-1) – Har egentlig et gaveløp foran seg i kveld, og dette bør egentlig dreie seg om helt grønne lykter. Satt fast med alt igjen tredje sist, før den feilet seg bort nest sist. Nå sist ble den passivt kjørt, og kom til mål med draskylappene oppe. Er egentlig en BRA hest i grunnlaget dette, og vi blir overrasket om noen tør å svare denne fra start. Sitter trolig tidlig i tet, og siden skal dette være over. DETTE ER DAGENS BESTE BANKER!

Lerum med 66-oddser på Solvalla 29. oktober - Kr.180 ble til Kr.7 520!
Undertegnede gjorde rent bord på Solvalla denne kvelden, og i V64-spillet var tipsene SVÆRT STERKE! På den minste bongen til Kr.180 (betalte ut Kr.7 520) innfridde bankerne Zenit Brick og Gargamel Sisu. Stjernesmellen Princess Kei'em (66,43 i odds/1,3%) slo til som en SJOKKERENDE GODBIT, og følgende info ble gitt:

12 Princess Kei’em (V64-2) – Kan være noe for de som leter på dypet. Fullførte klart bra sist, mens den kom solid tilbake etter galopp nest sist. Har fått tre løp i kroppen etter pause, den utvikler seg fint, og gjør seg ikke bort med litt flyt på veien.

Lerums minste V5-BONG på Kr.168 betalte ut Kr.12 322 i Harstad 26. oktober!
Det ble servert helt fantastiske tips i V5-spillet til Harstad lørdagskveld, og ALT av bonger satt i V5-spillet! Den MINSTE bongen til kun Kr.168 betalte ut STORFINE Kr.12 322,-. Stjernesmellen Camillo (4,3%) var med på kun to hester på den lille bongen, og følgende info ble gitt:

5 Camilio (V65-5) – Er egentlig god nok i massevis, og hadde vært HET med form. Nå er formen usikker, og den er derfor kun en liten gardering.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Romme disker opp med en særdeles spennende lunsjomgang denne fredagen, og dette er en omgang som vi virkelig liker. Bankeren dukker opp i V65-1, og vi er veldig inne på av Järvsö Majlis tar sin fjerde strake seier. Har fart langt utover det grunnlaget den har på konto, og her skal de andre få kjørt seg. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 4 Järvsö Majlis – Er en lettbeint hoppe med stor fart i kroppen sin, og den jakter altså sin fjerde strake seier. Er moden for senke rekorden sin MYE, og med kun en hest på strek her så er vi litt inne på at Wiktor Kylin-Blom setter fart direkte. Vi tror på en TOPP MULIGHET!

V65-2 : 12 Mogas Casandra – Er dagens beste OBJEKT i lunsjen, og en hest vi fakta tror mye på. Når dette tipset ble lagt ut hadde den 1,3% av innsatsene på seg… Den kom ut etter et lengre avbrekk nest sist, og ble da sittende bom fast som fulltanket på 16,8/2140ma. Nå sist feilet den direkte med volte, men spurtet bra i kulissene tilslutt, og kom til mål med krefter igjen. Vi hadde 13,7 s 800m på klokken. Møter en SVÆRT billig gjeng i dette lunsjløpet, og den må virkelig passes. VÅR FAVORITT!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-3 : 9 Ivanhoe – Debuterer for Oskar J. Andersson her, og den må være spennende direkte. Er SVÆRT grunnkapabel, og den er betydelig bedre enn det grunnlaget den har på konto. Det er første gangen ut for ny trener den skal spilles, for neste gang kan den være «oppbrukt». Vår soleklare ide!

V65-4 : 14 Järvsö Kristian – Her er det VELDIG åpent, og en bred gardering kan vise seg å være smart. Hesten vi prøver oss med blir ikke mye spilt, og når dette tipset ble lagt ut var den et 10-valg. Dette er en sportrapp, og den har nest mest penger på konto. Hvordan er så formen? Den er fakta BETYDELIG bedre enn raden, og sist ble den sittende bom fast. Får den bare aksjonen å stemme, ja, da er fakta denne ikke så verst. Prøves som en mulig storskrell.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 2 Turenne – Har vært bra i comebacket, og var bunnsolid til seier fra dødens sist. Vi likte dog mindre at den var veldig svett i kroppen sin, og det trakk ned. Her får den gratis tet, og den har en STOR sjanse om den leverer på sitt beste. Veldig motivert favoritt.

V65-6 : 6 Radjah D’Inverne – Tre hester kan vinne finalen, og den spennende av dem er vår ide. Fungerte ikke optimalt på en dårlig bane nest sist, men spurtet uansett meget sterkt. Nå sist fikk den aldri sjansen, og ble sittende bom fast med vinnerkrefter igjen. Møtte da knalltøff motstand. Har vinnerform i kroppen, og nå kommer vel seieren?


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.