Tekno Odin mot klokken

Tekno Odin og kusk Øystein Tjomsland har planer om å kjøre etter verdensrekorden i dag om forholdene tillater det. Foto: Charlotte Steine/www.hesteguiden.com.
Tekno Odin og kusk Øystein Tjomsland har planer om å kjøre etter verdensrekorden i dag om forholdene tillater det. Foto: Charlotte Steine/www.hesteguiden.com.

Jackpot med 284.057 ekstra! To meget sterke bankere! Sylvass info på skrellbud i V65-3! Sabeltann tar seg av DD-1!? Vi jakter jackpotkronene på Sørlandet!

Sportspills meny lørdag:
V75 Bergen: Millionjakt mellom de syv fjell
V4 Åby: Norske montehester på farten
V4/V5 Klampenborg: Høytidshelg for galopp
Oddstips 1: Gerrard scorer i avskjedskampen
Oddstips 2: Juventus tar en pause
Oddstips 3: Sogndal på topp for å bli
Tippeliga 16. mai: Skade- og karanteneoversikt
TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

En PRAKTFULL HELG venter for vi som er glad i god sport og spill! Lørdag knaller altså Bergen Travpark til med en herlig V75-omgang hvor du kan stikke av med 13 millioner om du skulle bli alene om å ha syv riktige. Vi har spilt inn langt over en million på banen mellom de syv fjell før i år, og lørdag jakter vi på ny! Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag. Mer om dagens omgang finner du lengre ned i denne artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På selveste 17. mai byr Vermo i Finland på en gedigen V75-omgang. Her spiller man i felles pott med Sverige/Finland, og skulle du bli alene her, ja, da venter det formidable 17 millioner. Vi har flere norske innslag med, og Thai Broadway skal forsvare de norske fargene i hovedløpet. Vi kommer tilbake med tips til løpene i Finland i løpet av lørdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er jackpot på Sørlandet denne lørdagen med 284.057 ekstra i sekserpotten. Vi innleder med å bankerspille 8 Tekno Odin (V65-1). Vi lar også 1 Dejatiero (V65-2) stå alene på bongene. Sjekk ellers ut følgende:

V65-1 : 8 Tekno Odin – Det rykes om at Øystein Tjomsland har lyst å teste for verdensrekorden (20,5) med Tekno Odin denne lørdagen om forholdene blir bra. Den har sett enormt bra ut i jobb etter det siste løpet, og selv om oppgaven med 40m tilligg ikke er optimal så tviler vi på om noen greier å stoppe denne kanonen. Skal altså ha seg en skikkelig blåser i kroppen før Solvalla siste helgen i mai, og vi går all in.

V65-2 : 1 Dejatiero – Serverte vi topp info på sist, og forklarte hvorfor den ikke kunne tape da. Den hadde nemlig sett fantastisk ut i jobb, og det ble også lekestue på en knallsterk 11-tid første gangen ut. Er kvikk i uttaket, og den vil ikke bli fastlåst. Sjansene er nemlig større for at den forsvarer sitt innerspor. Skal normalt sett ha gått frem med en blåser i kroppen, og på kapasitet er den i en egen klasse. BANKER!

På lørdag kan du bli mangemillionær i V75-spillet!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V65-3 : 4 Skjegge Vilje – To interessante objekter blir servert. Når det gjelder Skjegge Vilje så fikk den aldri sjansen sist, og den så veldig fin ut som fastlåst mot gode hester. Her er den billigere ut, og skulle den komme seg foran, ja, da blir den ikke lett å fange. OBS! 6 Røste Mo – Ligger stadig i skorpen, og den er bedre enn raden. Avsluttet strålende nedover oppløpet sist, og den kom til mål med krefter igjen. Kan fort sitte der med flyt, og den er verdt oppmerksomhet i helt riktige omgivelser!

V65-4 : 11 Lost Genius – Her er det et STORT SKILLE på hestene, og vi går for en frekkis som ikke hadde marginene med seg i årsdebuten. Ble da grovt hindret, men kom fint tilbake nedover oppløpet. Var ikke tom i mål, men den hadde uansett svært godt av den blåseren i kroppen. Er helt sikkert en av de beste på kapasitet, og mot ikke den tøffeste motstanden så prøver vi oss da den neppe blir veldig mye spilt.

V65-5 : 10 Torpa Nor – Har fått seg to nødvendige blåsere i kroppen etter pause, og dette er en hest som bare skal løfte seg utover. Fra første omvendt i volten så klemmer garantert Øystein Tjomsland til direkte, og det er ikke helt utenkelig at den kan komme seg tidlig foran. På en lynrask bane denne lørdagen så har den en 29-tid i kroppen sin, og det straffer normalt sett ikke mange her. SE OPP!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-6 : 4 Special Envoy – Var nybehandlet før løpet sist, og den vant veldig lett etter tidlig tet. Vi blir svært overrasket om noen tør å svare denne når Frode Hamre setter full fart på sin springer, og det meste taler for tidlig tet fra andre omvendt i volten. Kan nok en 13-tid på en kjapp bane, og den har en meget bra sjanse i finalen!