*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Tengsareid setter straffesparket

Åsbjørn Tengsareid, og Happy Petter blir hardt betrodd på Forus tirsdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Banker som normalt sett er overlegen! Lekkert drag mot en tung favoritt! Mulig skrell som får det sydd opp!? Tirsdag henter vi cashen på Forus!

01.12.15 12:15

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V4 Axevalla:
Nye godsaker blir servert til lunsj
V5 Klosterskogen: Høitomt har lunsjbankeren
Oddstips 1:
Everton taper for Championship-laget
Oddstips 2: Luleå har endelig fått opp farten
Oddstips 3:
Stoke har ikke klart dette siden 1971
Oddslangskudd:
Lyon er i elendig form

TV-kampene: Slik ser du ukens kamper på TV

Stjernetreff i lunsjen fra Mantorp 30. november!
Nettavisen sitt største V4-forslag i lunsjen denne mandagen, med en innleveringspris på Kr.864, satt som støpt. Utbetalingen ble helt strålende Kr.51 393,-. På Eksperten ble det treff på seks av våre flate bonger med en innleveringspris fra Kr.960 (4x250/5x200) til Kr.1 152 (4x300). Vi gratulerer alle som tok rygg i lunsjen.

Galoppsuksessen fortsetter
Mandag 30. november slo våre galoppeksperter til igjen på Jägersro. Det aller minste V4-forslaget (innl.pris kr 160) satt klokkerent og betalte tilbake meget pene 2 821 kroner. Fjerdevalget og 8,6 prosenteren 1 Dat's Pride var deres store objekt og sterkt medvirkende til den flotte utbetalingen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Deilig treff på Leangen 29. november!
Under den gedigne jackpotomgangen på Leangen 29. november klinket Kurt Leirvåg til med nye supertips til sin store favorittbane! Nettavisen sitt mellomste forslag med en innleveringspris på Kr.960 satt som det skulle, og det betalte ut fine Kr.9 058,-. På Eksperten gikk 15-andelslag under tråden Leirvågs V65superjackpot med en innl.pris mellom 1000-2000 inn.

Tre av systemspillene gikk også også inn. To stk fire andeler a kr 1500 – det betalte kr 10 125 tilbake. Et stk fire andeler a kr 1000 – det betalte tilbake kr 9 834.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Siste info bonger sørget for ny V75-suksess i Drammen 28. november!
På Bjerke 21. november suste TRE V75-SYSTEMER INN! Systemene Lerums eksklusive (Fire andeler a 3000) samt Lerum storpottsystemet (Fire andeler a 1250) x 2 satt som de skulle. Lerums eksklusive betalte ut Kr.161 039, mens de to andre betalte ut Kr.151 595,-.

Under V75-omgangen i Drammen 28. november så anbefalte vi et bankerspill på Brenne Rødi (V75-3), og på de faste bongene på Nettavisen kom vi ikke i mål. Det gjorde vi dog på veldig mange av SISTE INFO BONGENE fra undertegnede, og her ble det fullklaff for totalt 27-bonger! Bongene kostet fra Kr.1 000 (4x250/5x200/10x100) til Kr.2 000 (4x500/10x200/6x330). Bongene betalte ut fra Kr.7 687 til Kr.8 922,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Happy Petter (V65-4) er dagens soleklare banker på Forus! ALL IN! Få ellers med deg luringene i DD-spillet, og infoen på dem tror vi bestemt du vil like. Sjekk ut følgende:

V65-1 : 4 Høvåg Ask – Blir trykket til bunns i lukene, og på sitt beste så taper den ikke innledningsløpet. Har dog vært syk siden den siste starten, og det er aldri helt heldig. Rapporteres å trene bra, men at den ikke er på det nivået som den var før pausen. Det er fakta noen bra hester med i dette feltet, og med tanke på at den blir såpass hardt betrodd så velger vi å spekulere litt.

V65-2 : 2 Miss Madonna – Drømmeoppgave for vår ide, og om den bare tramper avgårde som den skal her så leder den fort dette løpet rundt om. En liten pause har nok bare gjort den godt, og man har nok siktet litt på denne oppgaven. Innfrir feilfritt, og den prøves som en frekkis i et dårlig løp!

V65-3 : 3 Masive Rebellion – Et veldig svakt løp, og dette kunne like gjerne ha vært en poengjakt. Vårt soleklare drag er klart best på kapasitet, og selv om formen ikke er 100% så bør den fakta ta seg at dette løpet. Her blir det trolig tidlig tet, så blir det demping, og vips så sitter Svein Ove Wassberg på en vinner! SPILLES!

V65-4 : 6 Happy Petter – Har hatt problemer med halsen siden det siste løpet, men rapporteres nå å være pigg og fin igjen i jobbene. Dette er et rent gaveløp for den talentfulle traveren, og skulle det ikke skje noe helt uforutsett så taper ikke vår banker dette. ALL IN!

V65-5 : 2 Silas Hovmand – Vi går for et smellfrekt drag i dagens beste løp! Ideen vår likte vi nemlig godt etter pause nå sist, og den avsluttet fint da. På tirsdag tror vi at Svein Ove Wassberg er sugen på rygg leder på enten 4-5-6, og i et løp hvor det fort kan bli litt fart på så er ikke det akkurat feil å smyge med… Kommer lukene her, ja, da er den ordentlig speedig, og den må tas på alvor! OBS!

V65-6 : 4 Kleppe Snigen – Det kan kanskje virke rart å servere denne med tanke på at den nå er 20m tøffere ute kontra Solør Svarten fra løpet sist. Dog skal man være klar over at Kleppe Snigen var 20-30m bak Solør Svarten ut av første sving, men etter en helt strålende opphenting etter galoppen så er den kun to lengder bak i mål, og da med full spenst i målgangen… Gangen før gikk den i nærkamp med Solør Svarten etter et løp utvendig leder. Kleppe Snigen virker stadig å bli bedre, og den skal ikke undervurderes. TAS MED PÅ ALT!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag