Tøffing knuser alt


Bjørn Steinseth og Heartbreaker V.S. er Nettavisens V65-banker på Biri fredag.
Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Bjørn Steinseth og Heartbreaker V.S. er Nettavisens V65-banker på Biri fredag. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Heartbreaker V.S. er en hest vi liker svært godt. Fredag blir Bjørn Steinseths tøffing Nettavisens banker i både V65, V5 og DD i en flott V65-omgang på Biri.

Sportspills meny fredag/lørdag:
V64 Bollnäs: Tjomsland leker med svenskene
V75 Momarken: To hoppebankere i herlig omgang
V5 Momarken lørdag: Tjomsland har bankeren
Oddstips 1: Midtjylland best i Danmark
Oddstips 2: Alltid målfest med Barcelona
Oddstips 3: Monaco mot ny stor sesong
Premier League: Skade- og karanterapport

En strålende trav- og galopphelg står foran oss og fredagen byr alene på tre travkjøringer. Åby lader opp til lørdagens Åby stora pris med V65 og V4 nå fredag ettermiddag. Fredag kveld byr Biri på V65, mens det er duket for jackpotomgang i V64-spillet fra Bollnäs ettersom det ikke ble utbetaling for fire rette i V64-spillet på Ørebro torsdag kveld. 877 484 kr ekstra i sekserpotten venter der.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det ble en ny strålende torsdag for Nettavisens galoppeksperter på Øvrevoll torsdag kveld. Kanonobjektene 8 Maimane (5. valg i V65-5) og 3 Daydream Believer (4. valg i V65-6) vant begge sine løp. Det betød fullklaff for tre systemspill. To stk med fire andeler a kr 1000 og innl.pris kr 3900 betalte tilbake presis 20 000 kroner hver, mens det største systemspillet (fire andeler a kr 1500) betalte tilbake 21 252 kroner.

Det mellomste flate V65-forslaget (innl.pris kr 432) fikk fire femmere og betalte tilbake kr 1 252. På Bergen travpark ble dessverre undertegnedes V5A-banker 9 Bjørkeknekten strøket minutter før start i V5-3 og da ble A-spillet spolert. I V5B-spillet ble det derimot flott klaff og det mellomste forslaget (innl.pris kr 480) betalte tilbake pene 1 512 kroner.

En tøffing som banker
Nå retter vi blikket mot fredagens V65-omgang på Biri der jeg finner min soleklare banker i V65-5/V5-2/DD-1 i form av Bjørn Steinseths herlige tøffing 8 Heartbreaker V.S. Årsdebuterte med knallsterk og overbevisende seier på Bjerke 8. juli og fulgte opp med et helsvett løp som toer på samme bane 22. juli, men ble da tatt ned helt oppunder mål av knallgod Ronato.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Kanonløp sist
Heartbreaker V.S. travet i dødens store deler av det løpet og falt med flagget til toppss. I kveld er distansen 2600 meter og selv fra spor åtte ladder nok Steinseth mot tet tidlig og en formløs 5 Good's Of Norway skal neppe kunne utfordre. 8 Heartbreaker V.S. bankerspilles i både V65, V5 og DD.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

For full musikk
I V65-6/V5-3/DD-2 kommer 1 Opera til å bli stor favoritt, med rette. Kunne riktignok ikke gå i nærkamp med en knallgod Horgen Lina sist, men den dama er det ingen skam å tape for. Gjorde også et klart godkjent løp nest sist bak en uvanlig opplagt Egge Faksa. I kveld har Opera og Tom Erik Solberg trukket førstespor på strek og står til for å lede hele veien. Jeg bankerspiller på de to minste V65-forslagene og spiller DD med kun en kombinasjon i kveld (Heartbreaker V.S og Opera).

På det største V65-forslaget betaler jeg dog også for flinke 4 Blessomen som står fint til på strek i kveld og som er den nærmeste til å overta om 1 Opera skulle ha en dårlig dag på jobben.

Kan være dags i kveld
Fireårshoppa 2 Masaya har væt ute i årgangsløp for fireårige norskfødte hopper i sine siste løp, og vært et lite stallskrik stort sett hver gang. Men Masaya har stort sett stått feil til spormessig hver gang. I kveld er endelig forutsetningene gode, og selv om hun støter på gutta i kveld, kan årets første seier komme nå. Startsiden er avgjørende i kveld og selv om Masaya hittil i år ikke har vist den samme starthurtigheten som hun viste ved flere anledninger i fjor, kan hun nå tet i kveld. Klart kryss i V65-1.

Helskummelt V65-2
Ni hester får plass på samtlige av mine V65-forslag i den andre avdelingen. Her er det langt mellom stjernene, og da ligger overraskelsene på lur. 11 U.S. Love Me er faktisk helt nede som et 9-valg når vi la ut disse tipsene ca kl 0900 fredag morgen. Blir garantert spilt litt opp utover dagen, men sammen med ustoppelige Eirik Høitomt er dette mitt objekt i et vidåpent løp.